kavics Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 fizetnek mindent. nekem ennyi elég. azért volt egykis ku**aanyázás optimalizáltam egy csöppöt 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 ez már itt nem is lényeges 8) bocs, de kicsit nagy volt a kép, így linkre módosítottam Pista majd optimalizálja, ha lesz rá ideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne van Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne van. és ráadásul kétfajta. egy olcsobb és egy drágább. és ezt a beépitett fütőmotor határozza meg, hogy melyik való bele. asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 kész a kocsi. szebb lett mint újkorában. mostmár csak a másik oldalát kellene polírozni mert marhán látszik a különbség. amúgy nem hengerfejes nem szállt el a tömítés sem (bár a másik szerelő ezt mondta) hanem kicseréltek valami tömítést. na kiváncsi leszek rá 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne A fűtőegység oldalánál kell lennie sztem. :shock: HasonLÓ a levegőszűrőhöz. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Sziasztok! Tegnap este vettem észre, hogy a tompított fényszóróm nem ég. A helyzetjelző és a reflektor jó. Lehet, hogy a biztosíték ment ki? Meg tudja valaki mondani, hogy hányas számú biztosíték tartozik a tompítotthoz? Corsa C 1.7 DTI-ről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Ha leveszed a biztosítéktáblát ott pontosan rajta van a rajz szerint... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Sziasztok! Tegnap este vettem észre, hogy a tompított fényszóróm nem ég. A helyzetjelző és a reflektor jó. Lehet, hogy a biztosíték ment ki? Meg tudja valaki mondani, hogy hányas számú biztosíték tartozik a tompítotthoz? Corsa C 1.7 DTI-ről van szó. cseréld ki az izzót. igy kezd..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Atommanó: levettem, de az a baj, hogy ott csak számok vannak. Abból nem tudom kitalálni, melyik a tompítotté. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 cseréld ki az izzót. igy kezd..... Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy egyszerre ment el mind a kettő. Néztem az izzószálat, nekem úgy tűnik, hogy nincs kiégve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy egyszerre ment el mind a kettő. Néztem az izzószálat, nekem úgy tűnik, hogy nincs kiégve. ha az egyik kiég, akkor a másik egy adag nagyobbfeszültséget kap, és az is kiég. mindenképp probálj bele egy másik izzot, és ha ugy se müködik akkor kell elindulni a hibakeresés felé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 ha az egyik kiég, akkor a másik egy adag nagyobbfeszültséget kap, és az is kiég. mindenképp probálj bele egy másik izzot, és ha ugy se müködik akkor kell elindulni a hibakeresés felé.... Kösz szépen, elmegyek izzót venni, aztán jelentkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Kösz szépen, elmegyek izzót venni, aztán jelentkezem. mé? nincs izzókészleted :?: olyan nemszabad..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Nekem sem volt, amíg Mélykék barátomtól nem kaptam egyett... :oops: Pedig jó az ha kéznél van.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Atommanó: levettem, de az a baj, hogy ott csak számok vannak. Abból nem tudom kitalálni, melyik a tompítotté. ez azért van, hogy ne nyuljon bele a nemhozzáértő :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 mé? nincs izzókészleted :?: olyan nemszabad..... Köszönöm szépen a segítséget, valóban mindkét izzó kiégett. És vettem izzókészletet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Köszönöm szépen a segítséget, valóban mindkét izzó kiégett. És vettem izzókészletet is :Dna meg kéne még egy elsősegélydoboz, meg egy elakadásjelző háromszög is... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 na meg kéne még egy elsősegélydoboz, meg egy elakadásjelző háromszög is... :shock: szerencsére az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Oszt kukásmellény van-e már?? :shock: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Oszt kukásmellény van-e már?? :shock: :prayer: OPEL nekem van már az asztrában, de az csak kűfödön kell......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 nekem van már az asztrában, de az csak kűfödön kell......... Nálunk itt van a külföld a másik utcába.(Slovakia) :D :smt028 :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ausztriában csakmájustól lesz kötelező. A szabályozás úgy szól, hogy ahányan kiszállnak a bajba jutott kocsiból,annyi emberen kell lennie ilyen mellénynek. Egy ötszemélyes autó tulajdonosa vegyen tehát öt védőeszközt, biztos ami biztos. Európában jelenleg Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban kötelező tartozék a mellény, amelyet nem a csomagtartóban, hanem az utastérben kell tartani, hogy rögtön elérhető legyen, ha ki kell szállni a kocsiból. Magyarországon egyenlőre nincs szó a mellény kötelezővé tételéről, ennek ellenére a biztonság miatt nem érdemes vele várni. Forrás: A2 2005/4 szám Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Csak ne a kalaptaróra tegyétek, kanyargom!!! :smt018 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts