Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Idéz
ok.

mélykék bocs ha szétoffoltam, ezt a fórumot, de végülis a corsához tartozott. a másik topikot még nem ismertem

Csak azért írtam be, mert nem tudom olvasod-e az Astra F-es témaköröket. Az említett témában elég sok tapasztalat, hasznos infó van, tehát nem az offolás/nem offolás miatt említettem :wink:

Elküldve
  Idéz

ez nem igaz. jó bele a 10w40-is. az igaz hogy jobb bele a 5w40.....

kezelési könyv rulz..........

jogos! privát véleményemet írtam, és ez így félreérthető volt!

egyébként nekem ez egy dilemma! mit jelent a "jobb"?

mi a következménye, ha a jobbat használom, vagy az olcsóbbat?

Elküldve
  Idéz
remélem, nem leszek nagyon off :-)

egyik kedves (és nem mellékesen szép :) ) kolléganőm szeretne egy C Corsa-t venni, konkrétan ezt nézte ki: http://www.hasznaltauto.com/hasznaltauto/megnez/47476/

ötleteket kérnék a tulajoktól, hogy mit érdemes nagyon megnézni, mire kell figyelni stb, illetve hova érdemes elvinni az autót megnézetni (budaörsön van, tehát bp király)

köszi

Ez vadállllllat szííííííínnnnnnnnnnn, nekem nagyon tetszik :) :) :P :lol:

Tán Ákost kelle felhívnod, hogy legyen oly kedves és segíteni a kolléganődnek :wink:

Elküldve
  Idéz
és mivel DaNUBIÁS rendszám kerete van, igy talán utána is tudok nézetni........8)

Azért vannak örök értékek 023.gif

ui: néha milyen egyszerű a megoldás ha picit gondolkodik az ember. igaz bazs ? :) :)

ui2: aztán ha megveszi a kocsit a kolléganőd, akkor tessék rávenni, hogy lépjen be a klubba :wink:

Elküldve
  Idéz

ui: néha milyen egyszerű a megoldás ha picit gondolkodik az ember. igaz bazs ? :) :)

erősen reméltem, hogy Ákos lesz az első hozzászóló, csak nem mertem rögtön hozzá intézni a kérdést (mellesleg nekem nem tűnt fel, hogy Danubiás)

Elküldve

felhivtam őket.

nincs előélete az autónak:

azaz még nem volt törve - azaz ott nem javitották.,

még nem volt benne 30.000 mert még nem volt szervizen :)

lehet hogy érdemes megvenni????

Elküldve
  Idéz
felhivtam őket.

nincs előélete az autónak:

azaz még nem volt törve - azaz ott nem javitották.,

még nem volt benne 30.000 mert még nem volt szervizen :)

lehet hogy érdemes megvenni????

köszi

ötlet, hogy mire figyeljünk?

ennyi km-vel újnak kell lennie, nem?

Elküldve
  Idéz

köszi

ötlet, hogy mire figyeljünk?

ennyi km-vel újnak kell lennie, nem?

ha gondolod vidd el a danubiába átnézetni.....

de szerintem sok baja nem lehet ennyi km.rel...

Elküldve
  Idéz
ha gondolod vidd el a danubiába átnézetni.....

de szerintem sok baja nem lehet ennyi km.rel...

mennyi ott az átvizsgálás? 4-5 körül, mint a sztrádában volt?

Elküldve
  Idéz

mennyi ott az átvizsgálás? 4-5 körül, mint a sztrádában volt?

jaja.

megszerezzem a jóember nevét, címét, telefonszámát??? felhivhatod, hogy mért adta el, és meséljen róla.....

Elküldve
  Idéz
jaja.

megszerezzem a jóember nevét, címét, telefonszámát??? felhivhatod, hogy mért adta el, és meséljen róla.....

kinek a mijét? ja! hogy ez most kereskedésben áll? akkó jó lenne, ha menne ez is... :)

Elküldve
  Idéz
Én a következőket megnézetném azért:

- Első stabrudak / szilentek

- Váltó(rudazat)

Nekem ezekkel volt gondom 30e-n belül...

2004 től már a modositott váltorudazatot épyítették bele, igy ennek má nem lesz baja.

Elküldve

a kolléganőmnek van egy új c corsája. asszem most van benne 10.000km. eddigi hibák: kuplungcsere 5000km-nél ill. néha elmegy a motor ereje? (én nem vágom a témát, de a szerelők se értik elvileg nem mutathibát, az mondjuk 3 hengeres)

az már csak idegesítő dolgo hogy a kalaptartója mindig beesik :)

szerintem nem rossz vétel. (bár ennyi pénzből én tuti mást vennék)

tehát kuplung, váltó. ilyen kis futásteljesítménynél nem mérvadó, de az addigi élteéről sokmindent elárul mennyire vannak kilazulva/kiesve az ajtó tartóelemei

Elküldve
  Idéz
kuplungcsere 5000km-nél

ez az országban az egyetln korza, amin meghallt a kuplung.

SOHA nem cseréltettem kuplungot corsán. pedig volt nem egy ami 200.000 km-en is tulvolt.....

amugy lehet hogy azért megy el a motor ereje, mert olyankor csuszik a kuplung... csak pörög, de nem megy.

Elküldve
  Idéz
SOHA nem cseréltettem kuplungot corsán. pedig volt nem egy ami 200.000 km-en is tulvolt.....

amugy lehet hogy azért megy el a motor ereje, mert olyankor csuszik a kuplung... csak pörög, de nem megy.

az sajnos összeszerelési hiba volt (elismerték) nem értettem én se hogy nincs kraft a motorban, de az a kuplung után volt.....

Elküldve
  Idéz

2004 től már a modositott váltorudazatot épyítették bele, igy ennek má nem lesz baja.

ez nem biztos :?

az enyém is 2004es, és nem az új volt benne.

most már az van :) 8)

Elküldve
  Idéz
ez nem biztos :?

az enyém is 2004es, és nem az új volt benne.

most már az van :) 8)

Lehet hogy nem 2004. jan. 1-én álltak át... :roll:

Elküldve
  Idéz
asszem 2004.03 hótol.....

de ugye itt sem az üzembehelyezés a mérvadó hanem a gyártás dátuma, ami az alvázszámból derül ki :)

volt már olyan darab ami több mint 1 évig állt egy kereskedő udvarában

Elküldve
  Idéz
Sziasztok!

Pénteken megvettem az autómat, amihez Ákos és Bazs segített hozzá! Most meg is köszönném mindkettőjük segítségét!

a szomorú az, hogy a csomagtartóból hiányzik a szőnyeg és riasztóval hirdették, de nincs benne, de kiharcoltam, hogy szereljék be!

Ezektől függetlenül nagyon szeretem életem első autóját! És mégegyszer köszi!

Idéz
Tullcsi!

szivi :wink:

vigyázz rá!!! :wink:

biztos nincs benne a riaszto???

az nem ad hangot bekapcsoláskor!!! az reteszeléskor villog az elakadásjelző kapcsolód, és ennyi.

Elküldve
  Idéz
Sziasztok!

Pénteken megvettem az autómat, amihez Ákos és Bazs segített hozzá! Most meg is köszönném mindkettőjük segítségét!

a szomorú az, hogy a csomagtartóból hiányzik a szőnyeg és riasztóval hirdették, de nincs benne, de kiharcoltam, hogy szereljék be!

Ezektől függetlenül nagyon szeretem életem első autóját! És mégegyszer köszi!

Gratula hozzá 023.gif

Sok-sok balesetementes kiloméret és boldog pillanatot kívánok az újdonsült gazdinak :wink: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.