doni Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Sziasztok! Egy éves az autóm (Corsa C), igaz csak a legkisebb motorral. Szerintem a kormány kicsit nehéz, legalábbis a gyári gumikkal! Ha a télit felrakom, olyan, mintha szervót kapott volna az autó! A váltó nekem sem a legtökéletesebb. Egyébként annak ellenére, hogy a legkisebb motor van benne, szerintem nagyon fürge! Ha van valakinek ötlete a nehéz kormánnyal kapcsolatban, szívesen fogadom! Ja, a keréknyomás jó, tehát valahol máshol kellene kutakodni! Köszi, Doni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Sziasztok! Egy éves az autóm (Corsa C), igaz csak a legkisebb motorral. Szerintem a kormány kicsit nehéz, legalábbis a gyári gumikkal! Ha a télit felrakom, olyan, mintha szervót kapott volna az autó! A váltó nekem sem a legtökéletesebb. Egyébként annak ellenére, hogy a legkisebb motor van benne, szerintem nagyon fürge! Ha van valakinek ötlete a nehéz kormánnyal kapcsolatban, szívesen fogadom! Ja, a keréknyomás jó, tehát valahol máshol kellene kutakodni! Köszi, Doni! ha a váltónak nehéz a kapcsolása, vidd vissza, mert garanciába váltó rudazatot fel kell ujitani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
doni Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Köszi! Megpróbálom, bár nem mindíg csinálja, és lehet hogy nem fogja elogadni a szervíz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 És ha cserélik a váltórudazatot, próbáld meg kisírni, hogy a fémre (dízelekben az van) cseréljék, az sokkal jobb. Nekem műanyagot olyan 20-25 ezrenként kellett eldobni, a fém már 40-et bírt idáig. Viszont kb a duplája pénz:( Én az 1.2-esemen inkább kifizettem a különbözetet, csak ne kelljen 3-4 havonta cserélni. Próba-szerencse... A kormányra nem tudok mit mondani, mert az enyémek szervósak... üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 És ha cserélik a váltórudazatot, próbáld meg kisírni, hogy a fémre (dízelekben az van) cseréljék, az sokkal jobb. Nekem műanyagot olyan 20-25 ezrenként kellett eldobni, a fém már 40-et bírt idáig. Viszont kb a duplája pénz:( Én az 1.2-esemen inkább kifizettem a különbözetet, csak ne kelljen 3-4 havonta cserélni. Próba-szerencse... A kormányra nem tudok mit mondani, mert az enyémek szervósak... üdv tfg már mindenkiét fémre cserélik..... ha nem fogadja el a szerviz, akkor irjál nekem PÜ-t. márha budapesti vagy....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 már mindenkiét fémre cserélik..... ha nem fogadja el a szerviz, akkor irjál nekem PÜ-t. márha budapesti vagy....... Bocsi, nem tudtam... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 Bocsi, nem tudtam... :oops: NEM IS TUDHATTAD, MERT ugy kb 2-3 hónapja már csak a fémet lehet rendelni. rájöttek, hogy a műanyag szar..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 NEM IS TUDHATTAD, MERT ugy kb 2-3 hónapja már csak a fémet lehet rendelni. rájöttek, hogy a műanyag szar..... A 2004es modellévtől nem azonos mindegyikben? :roll: Nem állítom kérdezem, bár egyszerűbb lenne ha megnézném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2004 Megoszt Elküldve November24, 2004 A 2004es modellévtől nem azonos mindegyikben? :roll: Nem állítom kérdezem, bár egyszerűbb lenne ha megnézném... lehet hogy a 2004-es modellévü autókba már fémet szereltek, de gariba , ill. raktárra, csak egy pár hónasja küldik a fémet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
doni Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Balassagyarmati vagyok, a városban van szervíz, majd próbálkozom. Lenne még egy kérdésem. Az én corsámon 155/80x13-as gumi van. Ennek mi a váltómérete? Tehát ha a két első gumit leakarom cserélni, lehet hogy azoktól nehéz a kormány, mit tudok helyette föltenni? Köszi: Doni! Ja és még valami! Egy kollégám most vett egy corsa B-t szervízkönyv kellene, hogy tudjon benne matatni. PDF ormátumban is jó lenne. Tegnap írtam a keresek rovatba is, de nem találom sehol! Köszi: Doni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Balassagyarmati vagyok, a városban van szervíz, majd próbálkozom. Lenne még egy kérdésem. Az én corsámon 155/80x13-as gumi van. Ennek mi a váltómérete? Tehát ha a két első gumit leakarom cserélni, lehet hogy azoktól nehéz a kormány, mit tudok helyette föltenni? ezt az oldalt szoktuk ajánlani a kerékméret számolgatáshoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 nehéz a kormány??? lama vaok magyarázzátok meg :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 nehéz a kormány??? lama vaok magyarázzátok meg :oops: Az a baaaj, hogy nem magnézium :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November25, 2004 Megoszt Elküldve November25, 2004 Balassagyarmati vagyok, a városban van szervíz, majd próbálkozom. Lenne még egy kérdésem. Az én corsámon 155/80x13-as gumi van. Ennek mi a váltómérete? Tehát ha a két első gumit leakarom cserélni, lehet hogy azoktól nehéz a kormány, mit tudok helyette föltenni? Köszi: Doni! Ja és még valami! Egy kollégám most vett egy corsa B-t szervízkönyv kellene, hogy tudjon benne matatni. PDF ormátumban is jó lenne. Tegnap írtam a keresek rovatba is, de nem találom sehol! Köszi: Doni! Doni, Nemtudom szervokormány vagy nemszervokormány, de igazából mind1. Ha nagyobb egészen pontosan szélesebb gumit szereltetsz fel, csak még nehezbb lesz forgatni. A 155/80R13 az alapméret, és egyben a legkeskenyebb is ami szerelve lehet. A kollégádnak, attól hogy lesz szervizkönyve még túl sok mindent nem fog tudni az autóban való matatásról. A szervizkönyvbe az átvizsgálások megtörténtét jegyzik. Inkább könyvesboltban próbáljon beszerezni a Corsa B-ről egy típusleíró illetve karbantartó kiadványt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
doni Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 A szervízkönyv - akkor én írtam rosszul - tényleg a szervizes pecsételésre kell, de úgy gondoltam, így jobban érthető! Bocsi, ha valaki félreértette! Doni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 Csütörtökön vette át egyik kolegám az új C Corsáját.A szín nem tom pontsan milyen, de valamilyen liláskék.Nagyon jól áll a verdának.Mielőtt megrendelte elég sok autót megnézett( Dacia,Chevrore az érd kékrlet,Renaeult,Peugeot),de ezt találta a legjobbnak és legreálisabb árunak. Csak azt rontotta el hogy mindjárt ez első ker.ben megrendelte.Még jó hogy csak 5e előleget kértek tőle,mert mikor 2 hét múlva bement már kicsit többe került az autó,többet kellett rá várni és a nagyon OFF suzukiját is olcsóbban vették volna be mint ahogy először megrendelte.Utána inkább átment másik kereskedésbe és ott az előzőnél kötött eredeti megegyezésnél is jobban kijött belőle.Igaz a színt később az aranymetálról erre a kékre változtatta,mert ez egy hó alatt megjött, a másikra 3 hót kellett volna várnia. :arrow: Köv:tényleg érdemes vásárlás előtt alaposan körülnézni.Most jut eszembe:a fóccvágennél nem is volt, pedig lehet hogy most egy gatyával,akarom mondani poloval járna.Na a végén vicc vót.De inkább abbahagyom mielőtt még kimoderálnak v. szétOFFolom ezt a topikot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2004 Megoszt Elküldve December5, 2004 Milyen moci van benne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Sajna Ő sem klubtag, de nagyon szép autókája van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 A Carstylingon most is párbajozik éppen, és meglepően állandóan lepontozzák... :wink: Ezakinekvantöbbhaverjarulz.hu Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 1.2 twinport,de meg van vele elégedve,és legalább láncos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 és legalább láncos :) Hóláncos? :) :D Amúgy egy kicsit fentebb az a gépsárkány k@va királyul néz ki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 :twisted: a motorja láncos :!: de igazad van ez a C tényleg k@rva királyul néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 mivel nem tudtam mi is az a twinport íme egy rövid leírás (forrás:vezess.hu): A Twinport eljárás részterhelésnél egy kis pillangószelep segítségével elzárja az egyik szívócsatornát. Ekkor a hengerben erőteljes áramlás alakul ki, ami növeli a motor hatékonyságát, és így jelentősen csökkenthető a fogyasztás. A másik csatornán az égéshez szükséges levegőt nagy részét visszavezetett kipufogógáz szolgáltatja. A közvetlen benzinbefecskendezéses motorokkal szemben a Twinport benzinesek nem igényelnek kénszegény benzint. Remélem többünkben eloszlott a homály :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatuner Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Helló mindenki! Látom itt már ismerős a kocsim... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Helló mindenki! Látom itt már ismerős a kocsim... :) Szerintem elég jól sikerült darab! Gratula, örülök, hogy elkészült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts