Atommanó Elküldve Október15, 2004 Elküldve Október15, 2004 Egyéb csevegés, vagy chat topicba tudjátok folytatni, biztos úgyis érdekel olyanokat, akik nem járnak erre... :wink: Üdv.: Atommanó
Corsa C GSi Elküldve Október28, 2004 Elküldve Október28, 2004 Szizso! Megkaptál minden infot, vagy kezdjünk egy topicot a témának :?: üdv tfg
szizso Elküldve Október31, 2004 Elküldve Október31, 2004 Szizso! Megkaptál minden infot, vagy kezdjünk egy topicot a témának :?: üdv tfg Hello Olvastam amit írtál, még gondolkodom a dolgon. Az a helyzet, hogy most nem megyek annyit, és olyan sokfelé, hogy annyira égető lenne a dolog. Mit olvasok az "aláírásodban"? Mi a helyzet a géppel?????????????
Corsa C GSi Elküldve November1, 2004 Elküldve November1, 2004 Hello Olvastam amit írtál, még gondolkodom a dolgon. Az a helyzet, hogy most nem megyek annyit, és olyan sokfelé, hogy annyira égető lenne a dolog. Mit olvasok az "aláírásodban"? Mi a helyzet a géppel????????????? Szia! Elgörbült a jobb oldala. :) Elgépészkedtem, elcsúszott, oszlop... Már csinálják, ha minden igaz, évedzáróra kész, és el tudok menni... üdv tfg
szizso Elküldve November1, 2004 Elküldve November1, 2004 Szia! Elgörbült a jobb oldala. :) Elgépészkedtem, elcsúszott, oszlop... Már csinálják, ha minden igaz, évedzáróra kész, és el tudok menni... üdv tfg :) Remélem szépen megjavítják!
Corsa C GSi Elküldve November2, 2004 Elküldve November2, 2004 Remélem szépen megjavítják! Hát igen, remélem jól sikerül... léptem, két hétig nem vagyok minden jót! üdv tfg
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Szegény kocsi.... Na meg a gazdija... :) Üdv.: Atommanó
szizso Elküldve November17, 2004 Elküldve November17, 2004 Hát igen, remélem jól sikerül... léptem, két hétig nem vagyok minden jót! üdv tfg rendben vam a gép tfg?
Corsa C GSi Elküldve November18, 2004 Elküldve November18, 2004 Még nincs, +szívtuk az alkatrészekkel :) , kb jövő hét eleje, ha minden ok. Már igenycsak várom... Köszi az érdeklődést! üdv tfg
Atommanó Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Hát gondolom a Te esetedben a bontó még igencsak nem járható út... :roll: Már várjuk, hogy elkészüljön... Üdv.: Atommanó
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Hát gondolom a Te esetedben a bontó még igencsak nem járható út... :roll: Már várjuk, hogy elkészüljön... Üdv.: Atommanó Valóban nem, meg nem is ésszerű, mivel cascós a verda. Tegnap végeztek a darabolás-hegesztéssel :twisted: , ma utazik a festőhöz.Elméletileg összejön az évadzáróra. Téged nem láttalak a névsorban, azért jössz? üdv tfg
Atommanó Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Mint Virágh Antal szereplek... :roll: Még a feltételezés is sértő, hogy ne lennék ott... :) :) Üdv.: Atommanó
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Mint Virágh Antal szereplek... :roll: Még a feltételezés is sértő, hogy ne lennék ott... :) :) Üdv.: Atommanó Húúúú,most szégyellem magam Virágh úr... :oops: :oops: :oops: Bocsánatodértesedezem:prayer: :prayer:
Atommanó Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Na jó! Most utoljára még megbocsájtok... :) Üdv.: Atommanó
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Ezt esetleg valaki? Üdv.: Atommanó A csajomnak lehet rárepülök a szárnyra. :smt051 Már fél éve nézegetjük őket, de nem találunk olyat a maximálisan megfelelne neki. 5let? Ilyet hol tudnék szerezni? http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?com...&hirkod=5675041
Atommanó Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Ha a szárnyra gondolsz, akkor sajna ne tom... de őszintén nem is tetszik... :roll: A hátsó lökös+2 kipuff már inkább... :wink: Üdv.: Atommanó
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Elküldve November19, 2004 Ha a szárnyra gondolsz, akkor sajna ne tom... de őszintén nem is tetszik... :roll: A hátsó lökös+2 kipuff már inkább... :wink: Üdv.: Atommanó Nem egyforma az izlésetek. Szerintem sem a legjobb, viszont nem nagyon találni jobbat c corsara. Kicsit rallys...
szizso Elküldve November21, 2004 Elküldve November21, 2004 A csajomnak lehet rárepülök a szárnyra. :smt051 Már fél éve nézegetjük őket, de nem találunk olyat a maximálisan megfelelne neki. 5let? Ezekszerint az egész család Corsas. :) :) Én nem vagyok az a spoilerezősszárnyasszoknyás fajta, de; a C Corsara Irmscher szárny szerintem jól néz ki. Tudom, kicsit drága. De legaláb nem fütyül, ha mész... stb, Ha kell rakok fel képet. sz:zs
Corsa C GSi Elküldve November22, 2004 Elküldve November22, 2004 Ezekszerint az egész család Corsas. :) :) Én nem vagyok az a spoilerezősszárnyasszoknyás fajta, de; a C Corsara Irmscher szárny szerintem jól néz ki. Tudom, kicsit drága. De legaláb nem fütyül, ha mész... stb, Ha kell rakok fel képet. sz:zs Hát ja. Viszont most nem ugrik be az Irmscher szárny. Ha tudsz, linkelj be 1 képet. Köszi Én sem szeretem a sok spoilert, próbáltam rábeszélni az Eco, vagy GSi szárnyra, de kicsi a drágámnak:) üdv tfg
szizso Elküldve November22, 2004 Elküldve November22, 2004 Hát ja. Viszont most nem ugrik be az Irmscher szárny. Ha tudsz, linkelj be 1 képet. Köszi Én sem szeretem a sok spoilert, próbáltam rábeszélni az Eco, vagy GSi szárnyra, de kicsi a drágámnak:) üdv tfg Nemtudom miért a tár.hu nem enged képet feltölteni. Addig is: http://www.irmscher.de/com/ downloads - ba Corsa C katalógus pdf formátumba. ebben a prosiban, ami az ezüst színű autón van. Remélem, ez elég nagynak találtatik. :) :) Ha nem sikerül megnézni, felrakom a képet, ha megy a tár.hu-
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Elküldve November22, 2004 ....Nemtudom miért a tár.hu nem enged képet feltölteni.... Hasznald inkabb az uw-t :wink:
Corsa C GSi Elküldve November23, 2004 Elküldve November23, 2004 Köszi a fotót, és a csajom azt mondta rá,hogy "nem rossz" :) Ez tényleg nem semmi, ilyet még nem nagyon mondott egyik szárnyra sem. Viszont az ára se semmi. Így jártam.... üdv tfg
szizso Elküldve November23, 2004 Elküldve November23, 2004 nekem is bejött, mikor előbe láttam, pedig én igazán antiszárnyas vagyok. :) GSire nem jó, mert asszem nem azonos a rögzítése a gyári GSi szányal
Recommended Posts