mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 ....De attól még nagyon tetszik ez a kis Corsa, és kiváncsi is lehetek neeem???? :) :D :D.... Nem csodálom, hogy kiváncsi vagy, mert szombaton egy 1.2-est sem sikerült leráznod :D Képzeld, hogy mehet ez a GSi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Na ezzel kéretik nem viccelődni! Hallgattam eleget otthon... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Na ezzel kéretik nem viccelődni! Hallgattam eleget otthon...:? Most nézem, hogy az 1.2-es 75 lóerő :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 A Puntó 82 LE! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 érik az az árokbatolás :twisted: :twisted: de a témának ezen vonalát kéretik a stritracsing topikban folytatni...kivancsi vagyok arra az 1,2-es történetre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Corsa C GSi! szép kocsí, jó kocsii :) :D próbáltam már ugyanilyet, csak minden tuning nélkül kifejezetten kellemes elmény volt kiváncsi vagyok "hangolva" milyen ha mész talira, megyek én is megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 C C GSi, mi van a szélvédő közepére szerkesztve alul? (belső kép) "antifényképész"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Vagy lehet hogy villanyborotva... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 nem, tényleg nem villanyborotva, hanem "antifényképész"... Ezek után mostmár tuti, hogy belépek a MOTE-ba, és elmegyek az évadzáró találkozóra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Szizso! Viszont a te bélyegképed az isten. Személy szerint a család négy opelját odaadnám egy super 1600-ért! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Na akkor akit tényleg érdekel a verda valszeg megnézheti jövő hét péntek este a ringen. Ha összejön, felmegyek, hátha jól elvernek, aztán sírva irány haza... :) Elég jó esély van rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Látom megy a topic:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 ....Na akkor akit tényleg érdekel a verda valszeg megnézheti jövő hét péntek este a ringen.... Szerintem kinézünk. Majd odaballagunk, amíg sorbaállsz, a következő futamra várakozva :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Szerintem kinézünk. Majd odaballagunk, amíg sorbaállsz, a következő futamra várakozva :wink: Jól van, ti nem szoktatok ilyesmiken indulni? Mondjuk nekem is az első :) ahoy tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Van itt egy két elvetemült akik szoktak indulni... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Az jóóó :) Kíváncsi vagyok, hogy mennek a szekerek! A sok Honda úgyis elmegy, mint a szél, viszont GSi-k így együtt rajok lennének... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Innen Folyt a Strítraccsing topicban! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Ennek viszont itt a helye: http://www.opel-tuning.nl/?pagina=m-tech-c...h%20cars&taal=0 :twisted: Elég normális corsa tuning! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Képzeld el amikor a pirosnál megálsz egy ilyennel egy porsche mellett... Aztán elindultok, és csávókám rájön, hogy hiába próbálkozik... Nem jó helyen kopogtat... :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Uhh... Mostantól erre gyűjtök... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Elég normális érzés lehet, amikor odaversz egy porschénak... :axe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 nem, tényleg nem villanyborotva, hanem "antifényképész"... Én is gondolkodtam ilyenbe. Kiváncsi vagyok a tapasztalatodra, mert már hallottam mindenféle véleményt... Ha feljössz a hétvégn, lehet kinézek. Merre szoktál feljönni? Mert én az 5ös közelében leledzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Én is gondolkodtam ilyenbe. Kiváncsi vagyok a tapasztalatodra, mert már hallottam mindenféle véleményt... Ha feljössz a hétvégn, lehet kinézek. Merre szoktál feljönni? Mert én az 5ös közelében leledzem. Az M5-ösön szoktam állni a gázon :) De ez majd jövő pénztek, most hétvége Nyírád, autocross, rallycross :!: Persze nem a corsával :D A detektort melyik topicba írjam, hogy ne legyek letolva??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Az M5-ösön szoktam állni a gázon :) De ez majd jövő pénztek, most hétvége Nyírád, autocross, rallycross :!: Persze nem a corsával :DOk, az még kicsit odébb van, hátha kitudok menni a ringre, ha többen kintlesztek. :roll: A detektort melyik topicba írjam, hogy ne legyek letolva??? Gondolom itt is elfér. :D Mennyire hatékony? Asszem az EUs jogszabályok szerint nem szólhatnak érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Ok, az még kicsit odébb van, hátha kitudok menni a ringre, ha többen kintlesztek. :roll: Gondolom itt is elfér. :D Mennyire hatékony? Asszem az EUs jogszabályok szerint nem szólhatnak érte. Magyarországon jelenleg nem tiltott. Ez annyit takar,hogy kivették a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközök" köréből, magyarul a rendőr nem tépelődhet érte, nem veheti el... :twisted: Nekem eddig háromszor segített lézerrel szemben. De amit tudnod kell, hogy elég gyakran csinál vakriasztást (másképp jelez, mintha lézer, vagy radar lenne, szal nem összekeverhető, de mégis idegesít :) ), és lézer esetében nagyon kevés időd van reagálni, szal kell 1 nagy adag szerencse :wink: Az enyém Cobra gyártmányú, ez valami középsz*r. Ha bővebben érdekel a téma: www.traffipax.info, www.traffipaxdetektor.hu üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts