tgabika76 Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 A Colibra fórumon még láttam hozzászólását :roll: Az utolsó hozzászólása ott is 2005 május 10.-i dátummal van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Az utolsó hozzászólása ott is 2005 május 10.-i dátummal van... Akkor biztos nyaral :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Páran már említettétek, hogy töltsek fel képet az autóról. Most még csak avatart tudtam feltölteni, képet nem. Ha jól látom a lehetőségeket, akkor csak netről tudok linkelni képet. Ez így van? Már van kemény 200 valahány km az autóban. Ez még csak arra volt jó, hogy már nem görcsölve vezetem... Az első út "érdekes" volt hazafelé a kereskedésből, rendesen leizzadtam... :lol: De már kezdem szokni! :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Páran már említettétek, hogy töltsek fel képet az autóról. Most még csak avatart tudtam feltölteni, képet nem. Ha jól látom a lehetőségeket, akkor csak netről tudok linkelni képet. Ez így van? Már van kemény 200 valahány km az autóban. Ez még csak arra volt jó, hogy már nem görcsölve vezetem... Az első út "érdekes" volt hazafelé a kereskedésből, rendesen leizzadtam... :lol: De már kezdem szokni! :))) www.kepfeltoltes.hu -t próbáld :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Páran már említettétek, hogy töltsek fel képet az autóról. Most még csak avatart tudtam feltölteni, képet nem. Ha jól látom a lehetőségeket, akkor csak netről tudok linkelni képet. Ez így van? Már van kemény 200 valahány km az autóban. Ez még csak arra volt jó, hogy már nem görcsölve vezetem... Az első út "érdekes" volt hazafelé a kereskedésből, rendesen leizzadtam... :lol: De már kezdem szokni! :))) Majd belejössz :( :D Aham csak a netről, pl regisztrálj itt saját tárhelyet : uw.hu De ha elküldöd nekem a képeket - kepoptimalizalas@freemail.hu -, akkor én is szívesen feltöltöm neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Remélem működik. Egyébként tetszik a képfeltöltés.hu szabályzata, bármikor lecserélhetik a feltöltött képet reklámra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Megy ez :lol: Szép kocsi, kívánom, hogy leld sok örömödet a furikázásokban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Szhéép :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Megy ez :) Szép kocsi, kívánom, hogy leld sok örömödet a furikázásokban :wink: Köszi! Biztosan sikerülni fog! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Hali! Ma reggel belekerült a 400. km is a kocsiba. Útközben észrevettem, hogy hangosabb lett a motor, főleg 75 és 90 km/h óra között. Egész "sportos" morgás hallatszik. Nem tudom, hogy csak beképzelem-e magamnak, vagy tényleg hangosabb. Lehet, hogy eddig lefogalt a szokatlan autó vezetése és nem is füleltem a motorhangot. Remélem nincs semmi baja. Ja igen, reggel meg elkaptam egy brutális méretű kátyút, ezúton is szeretném üdvözülni a komáromi utak állapotáért felelős személy felmenőit! :lol: Még valami, ami eszembe jutott hétvégén: vajon hol gyárthatták az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Még valami, ami eszembe jutott hétvégén: vajon hol gyárthatták az autót? Szia! A Corsákat úgytudom,hogy Spanyolországban gyártják :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Szia! A Corsákat úgytudom,hogy Spanyolországban gyártják :roll: Nekem is ez volt az utolsó infóm, de hallottam azt is, hogy Európában két gyár van (egyik a spanyol), a másik meg vhol Németországban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Nekem is ez volt az utolsó infóm, de hallottam azt is, hogy Európában két gyár van (egyik a spanyol), a másik meg vhol Németországban. Azambuja az egyik (asszem), és véletlenül nem Eisenach a másik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Azambuja az egyik (asszem), és véletlenül nem Eisenstadt a másik? Nem Zaragoza? :roll: Mindjárt fellapozom a könyvet :wink: Spanyolország :Zaragoza Portugália: Azambuja Németo: Eisenach A világ többi részén: Dél-Afrika:Struandalé Kolumbia Venezuela Eqador Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Nem Zaragoza? :roll: Mindjárt fellapozom a könyvet :wink: Spanyolország :Zaragoza Portugália: Azambuja Németo: Eisenach A világ többi részén: Dél-Afrika:Struandalé Kolumbia Venezuela Eqador Hú vazze. Hát ez kicsin múlott. Maradjunk annyiban hogy kapisgálom a dolgot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Hú vazze. Hát ez kicsin múlott. Maradjunk annyiban hogy kapisgálom a dolgot :) Nem a végeredmény hanem a számít. :lol: Én is a nagy OPEL könyvből lestem ki :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Nem Zaragoza? :roll: Mindjárt fellapozom a könyvet :wink: Spanyolország :Zaragoza Portugália: Azambuja Németo: Eisenach A világ többi részén: Dél-Afrika:Struandalé Kolumbia Venezuela Eqador Na most már ezt is tudjuk. :lol: Ha minden igaz, akkor az 1.2-es motort Európában a sógoréknál csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Na most már ezt is tudjuk. :lol: Ha minden igaz, akkor az 1.2-es motort Európában a sógoréknál csinálják.Sógoroknak a labancokat hívjuk nem??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Sógoroknak a labancokat hívjuk nem??? :roll: De igen az Osztrákokat :roll: De a mocit nem Szentgotthárdon csinálják? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 De igen az Osztrákokat :roll: De a mocit nem Szentgotthárdon csinálják? :roll: Nemt'om, amikor én jártam a szentgotthárdi gyárban, akkor még Astrákat szereltek össze. Nem is tudom, hogy most pontosan milyen tevékenység folyik ott. Van ott még valami egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Van ott még valami egyáltalán? Az autógyártás befejeztével csak motorokat és váltókat gyártanak. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Szóval itt lenne a rádió helye. A képen látható fém keret mihez tartozik? Véletlenül nem a gyári rádióhoz? Ugyanis az a gond, hogy a rádió beépítő keret valószjnűleg az említett, becsavarozott fém keret miatt nem megy be. Szerintetek ha kiszedem, akkor el tudok vele rontani valamit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 http://www.kepfeltoltes.hu/050803/K_p0031.jpg Szóval itt lenne a rádió helye. A képen látható fém keret mihez tartozik? Véletlenül nem a gyári rádióhoz? Ugyanis az a gond, hogy a rádió beépítő keret valószjnűleg az említett, becsavarozott fém keret miatt nem megy be. Szerintetek ha kiszedem, akkor el tudok vele rontani valamit? :lol: Igen az a gyári rádió kerete. Kell venned egy DIN méretűre átalakító keretet hozzá. A kábeleket megtaláltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fodijabba Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 A kábeleket megtaláltam, drótharisnyával összefogva a bal oldalon vannak levezetve. Keretet már vettem, csak eddig nem bírtam rájönni, hogy miért nem megy be a helyére. Délután mepróbálom kiszedni a fém keretet és bepattintani a helyére a műanyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 A kábeleket megtaláltam, drótharisnyával összefogva a bal oldalon vannak levezetve. Keretet már vettem, csak eddig nem bírtam rájönni, hogy miért nem megy be a helyére. Délután mepróbálom kiszedni a fém keretet és bepattintani a helyére a műanyagot. Sok sikert hozzá :wink: Elvileg kiskörmök rögzítik és középen hátul egy csavar. :roll: De a fotón nem látom ott a csavart. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts