denesZ10XE Elküldve Április29, 2015 Megoszt Elküldve Április29, 2015 Öö... megnézve újfent a képet, az a gyanúm hogy amit te keresel azt takarja a szívósor, szóval ez bontás nélkül nem is fog kiderülni... Nagyon köszönöm a képet! Bocs a késői reagálásért! Szerintem a kép jó helyen készült, de szerintem neked más hengerfejed van, illetve nekem van más :( Ha neked lenne ott luk illetve bármi ami oda megy az látszana a képen... Minden estere most így ledugózva is üzemel, aztán ha megint előkerül a probléma akkor keresem tovább. Üdv : Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április29, 2015 Megoszt Elküldve Április29, 2015 ...szerintem neked más hengerfejed van, illetve nekem van más...Pedig az EPC szerint csak egyféle hengerfej létezik Z10XE-hez (illetve kettő, de a másik a Vauxhall-é, bár azt sem értem miért van külön cikkszámon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Sziasztok! Előre is elnézést, biztos volt már erről szó ezerszer, de nem találom és hirtelen kellene az infó. Szóval... - 1.4-es C corsa láncos vagy szíjas? - Lambda szonda csere mekkora összeg kb? Előre is köszönöm a válaszokat! B Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 T Balageaxe! A C Corsa-t 2001-től 2010-ig gyártották. 2003-ig a szíjas Z14XE motorral, majd a Z14XEP láncos motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május27, 2015 Megoszt Elküldve Május27, 2015 sziasztok! Corsás segitségre lenne szükségem. 2002-es c corsa jobb oldali mechanikus , festetlen tükör kellene , tudtok segiteni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2015 Megoszt Elküldve Június6, 2015 Rakott már valaki z17dth-ba tempomatot? NEM szabad elhinni amit a német fórumok írnak, hogy P&P a dolog a kapcsolóval és engedélyezéssel. Nekem nem volt benne a BCM és a kar közötti szál. -.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaborca Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 (edited) Üdv Cartarsak! Van egy 2005-ös 1.2Twinport Corsa -ám. Érdeklődnék, hogy az alap kormányt, le tudom-e cserélni valami multifunkciósra ( bontóban akadna multikormány ) úgy, hogy működjön is minden kapcsoló ??? ... - Amennyiben igen, akkor milyen alkatrészeket kell még elhoznom a donorból ? Valaki csinált már hasonló upgrade -et ? Computerrel ezt is fel kell "kódolni" ? Másik kérdésem, hogy szintén utólagosan, tempomat beszereléshez mire van szükségem? Utólagosan, abszolvált valaki ilyet ? Avagy, inkább cseréljem le a bogyóimat, és ne halucináljak ilyeneket ? :) Előre is köszönök minden hasznos, építő infót! Módosítva Június7, 2015 : Gaborca Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Multikormány nem nagy dolog. A légzsákátvezetőt kell elhoznod hozzá, és ha a gyári fejegység tudja kezelni akkor valszeg menni fog. Persze ha ki van kábelezve. Nekem ez ki volt. Ha nem gyári fejegységed van akkor kell közéjük egy adapter (~15eft) és utána majd menni fog. Tempomathoz alapvetően fékpedál, kuplung, és bajuszkapcsoló kell. Valszeg neked nincs benne a kuplungkapcsoló, illetve kart is kell szerezzél. Bontott nagyon ritka, utángyári nincs, gyári drága. Illetve még utána marad a vezetékelés és a feltanítás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaborca Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 (edited) Multikormány nem nagy dolog. A légzsákátvezetőt kell elhoznod hozzá, és ha a gyári fejegység tudja kezelni akkor valszeg menni fog. Persze ha ki van kábelezve. Nekem ez ki volt. Ha nem gyári fejegységed van akkor kell közéjük egy adapter (~15eft) és utána majd menni fog. Tempomathoz alapvetően fékpedál, kuplung, és bajuszkapcsoló kell. Valszeg neked nincs benne a kuplungkapcsoló, illetve kart is kell szerezzél. Bontott nagyon ritka, utángyári nincs, gyári drága. Illetve még utána marad a vezetékelés és a feltanítás. Üdv! Köfi az infókat! A kormány upgrade esetében, a gyári kábelezés ellenőrzése azt jelenti, hogy a légzsák (spirál) átvezető steckeréig a kormányoszlopon a kábelköteg hány vezetékes? Vagy ez a CANBus miatt csak a TX / RX vezetékekre korlátozódik? Módosítva Június7, 2015 : Gaborca Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Üdv! Köfi az infókat! A kormány upgrade esetében, a gyári kábelezés ellenőrzése azt jelenti, hogy a légzsák (spirál) átvezető steckeréig a kormányoszlopon a kábelköteg hány vezetékes? Vagy ez a CANBus miatt csak a TX / RX vezetékekre korlátozódik? Passz, én egy gastra multis átvezetőt raktam bele. Szerintem a kormány még nem canbuson megy, mert a gastra nem canos és teljesen jól működik. Viszont ha van esp, akkor tök más az átvezető csatija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Üdv! Köfi az infókat! A kormány upgrade esetében, a gyári kábelezés ellenőrzése azt jelenti, hogy a légzsák (spirál) átvezető steckeréig a kormányoszlopon a kábelköteg hány vezetékes? Vagy ez a CANBus miatt csak a TX / RX vezetékekre korlátozódik? Passz, én egy gastra multis átvezetőt raktam bele. Szerintem a kormány még nem canbuson megy, mert a gastra nem canos és teljesen jól működik. Viszont ha van esp, akkor tök más az átvezető csatija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaborca Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 (edited) Passz, én egy gastra multis átvezetőt raktam bele. Szerintem a kormány még nem canbuson megy, mert a gastra nem canos és teljesen jól működik. Viszont ha van esp, akkor tök más az átvezető csatija. Értem. ESP az nincs. EPS van. Ami azt illeti, nem vagyok benne biztos, hogy ez CANBus-os járgány, mert van ahol azt írják, hogy 2004-től, másutt pedig azt, hogy 2006-tól volt/van canbus. Módosítva Június7, 2015 : Gaborca Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Értem. ESP az nincs. EPS van. Ami azt illeti, nem vagyok benne biztos, hogy ez CANBus-os járgány, mert van ahol azt írják, hogy 2004-től, másutt pedig azt, hogy 2006-tól volt/van canbus. Szerintem ha elhozod a kormányt a szalagjával, akkor nem lesz gond és menni fog. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Értem. ESP az nincs. EPS van. Ami azt illeti, nem vagyok benne biztos, hogy ez CANBus-os járgány, mert van ahol azt írják, hogy 2004-től, másutt pedig azt, hogy 2006-tól volt/van canbus. Az a bizonyos EPS az csupáncsak az elekromos szervó kontrollámpája, ami gyújtás ráadásakor világít, leellenőrízvén azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2015 Megoszt Elküldve Június12, 2015 Valakinek kéne ide írni valamit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Én csak figyelek és szívom magamba az információkat, mert abban a C Corsában amihez én hozzáférek, nincsenek ilyen világi hívságok mint ESP, EPS meg hasonlók. Még az ABS-hez se tudnék hozzászólni mert az sincs, csak tekerős ablak meg vonóhorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Én csak figyelek és szívom magamba az információkat, mert abban a C Corsában amihez én hozzáférek, nincsenek ilyen világi hívságok mint ESP, EPS meg hasonlók. Még az ABS-hez se tudnék hozzászólni mert az sincs, csak tekerős ablak meg vonóhorog. Csináltak szervó nélküli ccorsat? wow :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Sziasztok Lenne egy kérdésem Corsa Z12XE Easytronic váltón az MTA-ban hogy lehet olajat cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Csináltak szervó nélküli ccorsat? wow :) Bezony. Nem tudom melyik piacra ment ugyan, de a múltkor a nappali fény reléjét akartam megnézni hogy beépíthető-e. Nem is tudom miből gondoltam hogy benne lesz a csatlakozó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2015 Megoszt Elküldve Június14, 2015 Opcomban neztem h van ilyen programozasi lehetoseg. Majd kiprobalom a tobbi cuccal egyutt hogy melyik mukodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 Én nézegettem a Coupénál, de nem mertem hozzányúlni. Kulcsot lehet, motorvezérlőt is lehet(?), meg asszem talán légzsákot. egyikhez se voltam elég bátor... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2015 Megoszt Elküldve Június15, 2015 En most a hazakisero feny, menetfeny es hasonlokra gondoltam nem az ecu resetre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Valakinek kéne ide írni valamit..... Ja, igen. Újra Opeles vagyok. Vettem egy kis méregzsákot 1,4 16v Sport (z14XE). Nem szar, de cserébe nem teljesen jó :) http://www.opelforum.hu/gallery/image/7883-corsa-c-14-16v-sport/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 gratulálok! van bele egy z20let mocim ha érdekel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Na végre :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts