grougon Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 Hali! Nekem is így van megcsinálva 3 éve, se rángatás, se hibakód.( a lezáró lemezt magam csináltam) Annyi a különbség, hogy a helyén van ( nincs kifordítva) és a lemezbe van bemarva egy akkora mélyedés, hogy ne akadályozza a mozgásban a szelepet. Sziasztok, tudnátok mondani egy jó szerelőt aki megcsinálja az EGR lezárást(ha lehetséges ennél)? 1.6 XEP Elég régóta szenvedek vele:P Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 Nézzétek át a szenzor utáni csöveket is, lehet valahol falsot szív és attól dob hibakódot. Jogos. De a szenzor után nincs cső (legalábbis Z14XE esetében). Közvetlenül a szívócsonkban van az érzékelő. Érdemes a falsot is megnézni, de szeritnem az nem "circuit malfunction" hibát dobna. De nem árt ellenőrizni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve Január21, 2015 Megoszt Elküldve Január21, 2015 Jogos. De a szenzor után nincs cső (legalábbis Z14XE esetében). Közvetlenül a szívócsonkban van az érzékelő. Érdemes a falsot is megnézni, de szeritnem az nem "circuit malfunction" hibát dobna. De nem árt ellenőrizni. Sziasztok, nah, tanácstalanság van. Ugyanis, mivel a szerelő mechanikai hibára (nem volt elég benzinnyomás) gondolt, lecserélte a benzinpumpát. Láss csodát, pöcc röff, erő van, nyomaték van, nem torpan, nagyon megy, kész! Nah ja, 15 km-ig, utána ez is megadta magát. Kérdésem, mi okozhatja azt, hogy az új benzinpumpa tönkrement 15 km leforgása alatt. Üdv, Balu Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január22, 2015 Megoszt Elküldve Január22, 2015 (edited) On 2015. 01. 20. at 17:05, balu a kapitány írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 Lehet, hogy nem rakta vissza rendesen a benzincsövet, és a nyomástól ledobta. Ugyan így jártam, csak én nem raktam vissza rendesen... Huh, mekkora ötlet és milyen egyszerűen megoldaná a problémámat :). Köszönöm szépen, megnézem! Üdv, Balu Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve Január24, 2015 Megoszt Elküldve Január24, 2015 Lehet, hogy nem rakta vissza rendesen a benzincsövet, és a nyomástól ledobta. Ugyan így jártam, csak én nem raktam vissza rendesen... Huh, mekkora ötlet és milyen egyszerűen megoldaná a problémámat :). Köszönöm szépen, megnézem! Üdv, Balu Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve Január27, 2015 Megoszt Elküldve Január27, 2015 Huh, mekkora ötlet és milyen egyszerűen megoldaná a problémámat :). Köszönöm szépen, megnézem! Üdv, Balu Meg van a ludas, az AC pumpa és a tank közötti benzincső volt elöregedve, kirepedve, ez csinálta a bajt. Most nagyon jól ment az autó, pont fél órával ezelőttig. Megálltam vele, 20 percig intéztem a dolgaimat, aztán indítom, beindul, de nagyon remeg, gázpedálra nem reagál, nincs egyenletes alapjárat és 2-5 másodperc után leáll. Többszöri próbálkozásra is ez a hibajelenség, így kénytelen voltam az utca szélén hagyni. Hibakódok: p0115, p0110, p0100, p1231. Ez egy 139 ezer km-t futott autó, nagyon kezd elegem lenni... Kicseréltem már rajta minden kopó alkatrészt (gyárira!), kiiktattam az EGR szelepet egy cheaterrel, de egyszerűen nem akarja meghálálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Január27, 2015 Megoszt Elküldve Január27, 2015 Utolsó hibakódot nem tudom értelmezni de a többi: P0115 Motor hűtőközeg hőmérséklet áramkör P0110 Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő 1 áramkör P0100 Légtömeg- ill. légmennyiség mérő áramkör Felettébb gyanús. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Január27, 2015 Megoszt Elküldve Január27, 2015 (edited) Vedd le az akksit, várj 15 percet, és próbálkozz újra. Akksi, generátor milyen állapotban van? Töltés van rendesen? A P1231 az valami üa. szivattyú másodlagos áramkör hiba. Nem k#rtak el valamit beszereléskor? Nézzetek élő adatokat, de egy olyan szerelővel, aki tudja hogy mit nézzen a képernyőn... Az AC-hoz hogy jutottatok el korábban a MAP szenzor hibától? Üa. rendszer nyomás lett mérve? Külföldi fórumokon olyasmit is találtam így hirtelen, hogy a P1231 üa. szivattyú relé hibára is utalhat... Módosítva Január27, 2015 : outsider 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kétütemű tomi Elküldve Január29, 2015 Megoszt Elküldve Január29, 2015 Üdvözlet a tagságnak ! Új vagyok a fórumon, íme az első kérdésem: Nem rég vásároltam egy z14xep motoros gépjárművet. Miutánn megtörtént a vezermű lánc csere alapjáraton rángat a motor. A hiba listában is megjelent a vezérmű szenzor hiba. Mielőtt belemélyednék a javításba megkérdezném, hogy lehet meggyőződni róla helyesen lett visszarakva a vezérlő tárcsa a tengely végre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Sziasztok! Tegnap pár km megtétele után, miután vettem pár dolgot a boltban, mentem volna tovább, de indítás után röviddel lefulladt a motor, azóta sem is indult el. Néztem pár dolgot (üzemanyagrelé, biztik, üa.szivattyú kocogtatása), de a vége az lett, hogy haza kellett vontatni.. Ma egyik ismerősöm volt olyan rendes, hogy eljött és rádugott egy hibakód-olvasót, ami nem mutatott hibát. A motor-hiba lámpa nem világít, tehát az agya szerint semmi gond nincs.. Mértük, hogy gyújtás ráadásnál, megjön-e pár sec-re a fesz. az üzemanyag szivattyúra, de nem tette, megmértük a relé behúzótekercse mennyi feszt kap, de sajna 0v-ot mutatott a műszer, a szomszéd reléjé (befecskendezőszelep relé elvileg) pedig 4v-ot.. ami szintén elég karcsú.. :( motorkód: X12XE Kimértük az összes biztosítékot, mindegyik rendben.. mi lehet a gond? milyen nyomon induljak el? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Sziasztok! Tegnap pár km megtétele után, miután vettem pár dolgot a boltban, mentem volna tovább, de indítás után röviddel lefulladt a motor, azóta sem is indult el. Néztem pár dolgot (üzemanyagrelé, biztik, üa.szivattyú kocogtatása), de a vége az lett, hogy haza kellett vontatni.. Ma egyik ismerősöm volt olyan rendes, hogy eljött és rádugott egy hibakód-olvasót, ami nem mutatott hibát. A motor-hiba lámpa nem világít, tehát az agya szerint semmi gond nincs.. Mértük, hogy gyújtás ráadásnál, megjön-e pár sec-re a fesz. az üzemanyag szivattyúra, de nem tette, megmértük a relé behúzótekercse mennyi feszt kap, de sajna 0v-ot mutatott a műszer, a szomszéd reléjé (befecskendezőszelep relé elvileg) pedig 4v-ot.. ami szintén elég karcsú.. :( motorkód: X12XE Kimértük az összes biztosítékot, mindegyik rendben.. mi lehet a gond? milyen nyomon induljak el? Előre is köszi! Akkumulátor? Generátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Akkumulátor? Generátor? Generátor töltött eddig gond nélkül, aksi rendben, most a próbálkozások miatt azért már merült az akku, de 11.5v-ot mértem rajta.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 Sziasztok! Tegnap pár km megtétele után, miután vettem pár dolgot a boltban, mentem volna tovább, de indítás után röviddel lefulladt a motor, azóta sem is indult el. Néztem pár dolgot (üzemanyagrelé, biztik, üa.szivattyú kocogtatása), de a vége az lett, hogy haza kellett vontatni.. Ma egyik ismerősöm volt olyan rendes, hogy eljött és rádugott egy hibakód-olvasót, ami nem mutatott hibát. A motor-hiba lámpa nem világít, tehát az agya szerint semmi gond nincs.. Mértük, hogy gyújtás ráadásnál, megjön-e pár sec-re a fesz. az üzemanyag szivattyúra, de nem tette, megmértük a relé behúzótekercse mennyi feszt kap, de sajna 0v-ot mutatott a műszer, a szomszéd reléjé (befecskendezőszelep relé elvileg) pedig 4v-ot.. ami szintén elég karcsú.. :( motorkód: X12XE Kimértük az összes biztosítékot, mindegyik rendben.. mi lehet a gond? milyen nyomon induljak el? Előre is köszi! Testelés rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 minek a testjét nézzem meg, és hol? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Január30, 2015 Megoszt Elküldve Január30, 2015 (edited) minek a testjét nézzem meg, és hol? :blush: A relé test-lábát. Én szakadással mérném meg. (rárakom a multiméter egyik pálcáját a test lábra, a másikat meg mondjuk az akksi negatívjára és megmondaná, hogy nincs-e szakadás). Pontosan nem tudom, hogy hol testel a relé, de biztos van itt aki tudja, talán azt a testpontot kéne megkukkolni. De ez is csak egy ötlet :) Módosítva Január30, 2015 : nemeth_laca Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 A relé test-lábát. Én szakadással mérném meg. (rárakom a multiméter egyik pálcáját a test lábra, a másikat meg mondjuk az akksi negatívjára és megmondaná, hogy nincs-e szakadás). Pontosan nem tudom, hogy hol testel a relé, de biztos van itt aki tudja, talán azt a testpontot kéne megkukkolni. De ez is csak egy ötlet :) Sajna a relék testje az az ECU-ban van.. :icon11: találtam kapcsrajzot, ezeket mértem végig, a relék bent voltak, gyújtás off / on állapotoknál beírtam a mért feszeket.. http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/15123_relek_bent_gyujt_off.jpg http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/15123_relek_bent_gyujt_on.jpg szóval a K15-ös relé adja a tápot a K16-nak, ami indítaná az üzemanyagpumpát, amíg nincs gyújtás az ECU magasan tartja az A9-es lábát, hogy ne indulhasson el a K15-ös relé (befecskendező szelep), mikor megjön a gyújtás, kiad egy alacsony szintet, hogy elindulhasson, ellenben az A3-as lába az ECU-nak, valamitől amikor megjön a gyújtás magasba áll, olyan mintha egy tiltást kapna.. ez mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 (edited) Sajna a relék testje az az ECU-ban van.. :icon11: találtam kapcsrajzot, ezeket mértem végig, a relék bent voltak, gyújtás off / on állapotoknál beírtam a mért feszeket.. http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/15123_relek_bent_gyujt_off.jpg http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/15123_relek_bent_gyujt_on.jpg szóval a K15-ös relé adja a tápot a K16-nak, ami indítaná az üzemanyagpumpát, amíg nincs gyújtás az ECU magasan tartja az A9-es lábát, hogy ne indulhasson el a K15-ös relé (befecskendező szelep), mikor megjön a gyújtás, kiad egy alacsony szintet, hogy elindulhasson, ellenben az A3-as lába az ECU-nak, valamitől amikor megjön a gyújtás magasba áll, olyan mintha egy tiltást kapna.. ez mitől lehet? Riasztó vagy indításgátló? (gyári vagy utólagos) Módosítva Január31, 2015 : gezoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 Riasztó vagy indításgátló? (gyári vagy utólagos) riasztó nincs, indításgátló csak a gyári immo, hogy tudnám ezt tesztelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 Generátor töltött eddig gond nélkül, aksi rendben, most a próbálkozások miatt azért már merült az akku, de 11.5v-ot mértem rajta.. A 11.5V az messze van attól, hogy rendben. :) Első körben töltsd fel rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 A 11.5V az messze van attól, hogy rendben. :) Első körben töltsd fel rendesen. Jaja. 12V fölött kéne lenni... Meg lehet próbálni egy másik akksival, vagy fel kell tölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 A 11.5V az messze van attól, hogy rendben. :) Első körben töltsd fel rendesen. ok, nyilván ezt nem indításra használtam, csak, a reléken keresztül mértem, hogy átmegy-e a tápfesz, és ha igen, akkor hova.. közben kaptam kölcsön töltőt, fel is töltöttem, de majd csak holnap rakom vissza.. több helyről is kaptam olyan info-t, hogy az immo tilthat, levettem a kormányról a tekercset, de sajna minden rendben-nek tűnik, a tekercs nem szakadt, egyéb látható probléma sincs a nyákon.. ergo jó.. ha nem az immo tilt mégsem, akkor mi tilthat még? valakinek van esetleg egy univerzális ECU-programja a fiókjában? :D -ha átkötöm a benyapumpa reléjét, akkor mire számíthatok? elindul gond nélkül? vagy mást is tilt az immo (ha mégis az tilt?) -illetve ha ez tilt, akkor a hibakód kiolvasás miért nem írt hibát? -OPcom programja van a srácnak, adott esetben ezzel kiiktatható az immo-pin kérése próbaképp? köszi az eddigieket is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 ok, nyilván ezt nem indításra használtam, csak, a reléken keresztül mértem, hogy átmegy-e a tápfesz, és ha igen, akkor hova.. közben kaptam kölcsön töltőt, fel is töltöttem, de majd csak holnap rakom vissza.. több helyről is kaptam olyan info-t, hogy az immo tilthat, levettem a kormányról a tekercset, de sajna minden rendben-nek tűnik, a tekercs nem szakadt, egyéb látható probléma sincs a nyákon.. ergo jó.. ha nem az immo tilt mégsem, akkor mi tilthat még? valakinek van esetleg egy univerzális ECU-programja a fiókjában? :D -ha átkötöm a benyapumpa reléjét, akkor mire számíthatok? elindul gond nélkül? vagy mást is tilt az immo (ha mégis az tilt?) -illetve ha ez tilt, akkor a hibakód kiolvasás miért nem írt hibát? -OPcom programja van a srácnak, adott esetben ezzel kiiktatható az immo-pin kérése próbaképp? köszi az eddigieket is! Esetleg külön tápot adni a szivattyúnak, mindentől függetlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Január31, 2015 Megoszt Elküldve Január31, 2015 Esetleg külön tápot adni a szivattyúnak, mindentől függetlenül. szvsz már az is elég, ha a K16 vezérlőkanócát átkötöm fix testre, vagy ugyanezt lekötve, átkötöm a K15 vezérelt földére.. bár ha tilt mást is valami, akkor ugyanúgy nem fog elindulni.. holnap kiderül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zuborka Elküldve Február1, 2015 Megoszt Elküldve Február1, 2015 (edited) Sziasztok! A Z16SE motornál hol találom a termosztátot?Cserélnem kellene. Köszi, Üdv.Gergő Módosítva Február1, 2015 : zuborka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts