hening Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Közben volt egy kis szerelés, a gyertyáknak mind szép színe volt, ellenben a leengedett olaj szinte fekete volt már ( biztos a mindennapos téli rövid utak kicsinálták 10e alatt is az olajat), levegő csövek tiszták, EGR kissé kormos, de kitakarítottam. A motor járása egyenletesnek tűnik (minimális, 1-2 mm-es eyenletes kirezgés, de szerintem ez normális ), ahogy az alapjárat is egyenletes ~770 körül, de hibajelzés azóta is ott van a műszerfalon, az akku levétellel nem tűnt el,kivillogásra is változatlan hibakód jön. Mit mondtok, ki kellene üttetnem Tech2-vel valahol,mert másképp nem tűnne el a jelzés akkor sem ha minden rendben van már? Az a jó. Látszik, hogy az olaj teszi a dolgát, vagyis nem hegyja leülepedni a koszt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 G Astrán is lehet hibakódot villogtatni? Hol van erre lehetőség? F Astránál a biztosítéktábla melletti csatlakozón kell rövidre zárni az A-B-t, G-nél is így van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Franky123 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 G Astrán is lehet hibakódot villogtatni? Hol van erre lehetőség? F Astránál a biztosítéktábla melletti csatlakozón kell rövidre zárni az A-B-t, G-nél is így van? Van egy ilyen mód is, de a kézifék és a váltó közötti műanyag alatt van a csatlakozó, http://www.vauxhallownersnetwork.co.uk/sho...ing-fault-codes Nekem pl. egyszerűbb volt, mivel elektronikus gázpedálom van és ott csak a fék+gáz nyomása közben rá kell adni a gyújtást és már villog is a kisautó :) A hozzátartozó kódokat meg megalálod, ha rákeresel netet OBD2-re, mert a melléket linken nincs meg minden kód. Üdv, Franky Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senorg Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Kedves Sorstársak! Várom szíves véleményeteket az alábbiakban leírt problémával kapcsolatban. (Motor:Z16XE, 2003-as) Ritkán fordul elő , általában hosszabb utak esetén, amikor lassabb tempóra váltok ill megállok egy lámpánál és üresbe teszem autót, minden előzmény nélkül leáll a motor...és nehezen lehet újraíndítani...kell a gázpedállal is játszani hogy beinduljon aztán megint semmi probléma, jól jár motor. Semmi lámpa nem gyullad ki , semmi hibajelzés. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítségeteket. Senorg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Kedves Sorstársak! Várom szíves véleményeteket az alábbiakban leírt problémával kapcsolatban. (Motor:Z16XE, 2003-as) Ritkán fordul elő , általában hosszabb utak esetén, amikor lassabb tempóra váltok ill megállok egy lámpánál és üresbe teszem autót, minden előzmény nélkül leáll a motor...és nehezen lehet újraíndítani...kell a gázpedállal is játszani hogy beinduljon aztán megint semmi probléma, jól jár motor. Semmi lámpa nem gyullad ki , semmi hibajelzés. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítségeteket. Senorg Lehet nálad is ilyen koszolódás,dugulás,eltömődés lépett fel.Hol használod,inkább város? Próbáld meg te is meghajtani (robinak is bevált úgy néz ki),adj neki jobb benzint,meg valami márkásabb injektor-szeleptisztítót aztán küldd meg magasabb fordulaton,leírtuk itt már párszor,hogy mi módon.(keress rá,hogy :fagyizás,fagyi,fagyizni) Nem sokba kerül és általában beválik . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 A gyertyák színe árulkodó. Ja! A henger felőli rész színét nézd! :) Na meg a háromhengerezik akkor nagyon egyenletlen zakatolása van, nekem csak egyszer csinálta , de egyből rájöttem, pedig nem hallottam még így a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senorg Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Lehet nálad is ilyen koszolódás,dugulás,eltömődés lépett fel.Hol használod,inkább város? Próbáld meg te is meghajtani (robinak is bevált úgy néz ki),adj neki jobb benzint,meg valami márkásabb injektor-szeleptisztítót aztán küldd meg magasabb fordulaton,leírtuk itt már párszor,hogy mi módon.(keress rá,hogy :fagyizás,fagyi,fagyizni) Nem sokba kerül és általában beválik . Városban használom főleg de kb 2 hetente egy hosszabb utat is megteszek vele. Tudsz ajánlani valam injektor-szeleptisztítót kipróbálnám, háta segít. Még arra gondoltam hogy a vezérléssel nem lehet gond? az nem lehet hogy több üzemanygot kap amikor hirtelen lassítok és az meg sok neki. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Kedves Sorstársak! Várom szíves véleményeteket az alábbiakban leírt problémával kapcsolatban. (Motor:Z16XE, 2003-as) Ritkán fordul elő , általában hosszabb utak esetén, amikor lassabb tempóra váltok ill megállok egy lámpánál és üresbe teszem autót, minden előzmény nélkül leáll a motor...és nehezen lehet újraíndítani...kell a gázpedállal is játszani hogy beinduljon aztán megint semmi probléma, jól jár motor. Semmi lámpa nem gyullad ki , semmi hibajelzés. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítségeteket. Senorg EGR szelep le-le ragadás is lehet. Érdemes levenni és mondjuk nitrós fürdőben beáztatni, utána megjáratni. Fojtószelepház taknyosodása is okozhat ilyesmit, arra is érdemes ránézni. Amúgy, ahogy corsIKa is írja, csapj a lovak közé egy hosszabb szakaszon, hadd szakadozzon fel a tüdejéből a slejm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Franky123 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Sziasztok, Örömmel jelentem, hogy megszűnt a gyújtáshiba jelzése. Nem tudom, hogy az segített, hogy meghajtottam a gépet kicsit, vagy annak volt igaza, aki szerint 20 hiba nélküli indítás után eltűnik a hibajelzés, minden estre megnyugodtam, hogy ezek szerint nincs probléma és jól halottuk, hogy nem halottuk... Azt minden esetre ki tudom jeleneteni, hogy ezek szerint gyújtáshiba hibakód estén sincs szükség Tech2-es kiütésre szervizben , mert eltűnik magától is. Kivillogtatni még ki tudom ettől függetlenül a hibát, kérdés, hogy gond lehet-e ez műszaki vizsgán,el kell-e mennem emiatt mégis kiüttetni ? Kérdezném még , hogy ha kiszerelem az AGR szelepet, akkor a szeleprészt be kellene tudnom nyomni, hogy belül is ki lehessen takarítni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 EGR szelep le-le ragadás is lehet. Érdemes levenni és mondjuk nitrós fürdőben beáztatni, utána megjáratni. Fojtószelepház taknyosodása is okozhat ilyesmit, arra is érdemes ránézni. Amúgy, ahogy corsIKa is írja, csapj a lovak közé egy hosszabb szakaszon, hadd szakadozzon fel a tüdejéből a slejm. :) Az EGR hiba ad sárga lámpát is. Igen,igazad van a folytószelepházat is érdemes kitisztítani!Ha már megbontja az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Sziasztok, Kivillogtatni még ki tudom ettől függetlenül a hibát, kérdés, hogy gond lehet-e ez műszaki vizsgán,el kell-e mennem emiatt mégis kiüttetni ? ] Műszakin nem nézik szvsz. a tárolt hibát. Csak akkor ne világítson a sárga az a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 kérdés, hogy gond lehet-e ez műszaki vizsgán,el kell-e mennem emiatt mégis kiüttetni ? Műszakin ilyen dolgokkal nem foglalkoznak. Lámpák, indexek, abalaktörlő, mosó, duda, ha van ködlámpa műküdjön. Biztonsági övek legyenek jók, lengéscsilapítók, fékek legyenek a tűrésen bellül. Futómű, kormány holtjátékot néznek, felfüggesztést, karosszérián nézik a durva rozsdásodást. A motorból, váltóból egyéb helyekről folyadék nem szivároghat, bár itt elnézőek lehet-nek. Gondolom fólázásrók kérnek műbizonylatot, nekem nincs fóliázva. Zöld kártya vizsgálat. Hogyan indul a motor, hogyan jár, azzal nem foglalokoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Műszakin ilyen dolgokkal nem foglalkoznak. Lámpák, indexek, abalaktörlő, mosó, duda, ha van ködlámpa műküdjön. Biztonsági övek legyenek jók, lengéscsilapítók, fékek legyenek a tűrésen bellül. Futómű, kormány holtjátékot néznek, felfüggesztést, karosszérián nézik a durva rozsdásodást. A motorból, váltóból egyéb helyekről folyadék nem szivároghat, bár itt elnézőek lehet-nek. Gondolom fólázásrók kérnek műbizonylatot, nekem nincs fóliázva. Zöld kártya vizsgálat. Hogyan indul a motor, hogyan jár, azzal nem foglalokoznak. Ha a szélvédőn vagy az első ajtókon van akkor igen kérnek, bár fölösleges vinni, mivel az Astra G-k alapból 75%-os fényáteresztőképességű üveggel vannak szerelve. Max. víztiszta biztonsági fólia helyezhető fel ezekre a helyekre természetesen műbizonylatosan. A többi ablakot akár be is lehet lemezelni (csak ne tükrös azaz fényvisszaverő legyen), ha van mindkét oldali külső visszapillantó tükör. Az eltárolt hibával nem foglalkoznak csak a műszaki állapottal és a mért értékekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ha a szélvédőn vagy az első ajtókon van akkor igen kérnek, bár fölösleges vinni, mivel az Astra G-k alapból 75%-os fényáteresztőképességű üveggel vannak szerelve. Max. víztiszta biztonsági fólia helyezhető fel ezekre a helyekre természetesen műbizonylatosan. A többi ablakot akár be is lehet lemezelni (csak ne tükrös azaz fényvisszaverő legyen), ha van mindkét oldali külső visszapillantó tükör. Az eltárolt hibával nem foglalkoznak csak a műszaki állapottal és a mért értékekkel. Lehet hogy így van nekem csak a szélvédőn volt gyári csík fellül, azzal meg nem foglalkoztak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Lehet hogy így van nekem csak a szélvédőn volt gyári csík fellül, azzal meg nem foglalkoztak. Azért mert a fényvédő csík szabályos (asszem a visszapillantó alá már nem nyúlhat) nekem a borán gyári van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Palya Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Új tagként üdvözlöm a fórum minden tagját! Köszönöm az olvasott jobbnál-jobb ötletet, szakmai tanácsot. Remélem az én problémám megoldására is kapok jó tanácsokat. Problémám a következő: 1993-as astra g 1600-as comfort gépkocsival rendelkezem 120000 km futott (motor z16xe. Két héttel ezelőtt menet közben két-három rángatás után kigyulladt a kipufogó gázkibocsátás jelzője, majd rögtön utána a motorvezérlő elektronika jelzője, ezután szép lassan a fordulatszám mérő óra nullára állt. Azonnal félre álltam olaj ellenőrzés és hűtő ellenőrzés után folytattam utam a megye székhelyre (kb.15km) a szakszervízbe mentem. Hibakód olvasással megállapították a gyújtótrafó hibáját,cseréjét alkatrész hiány miatt csak következő napra vállalták így a kocsimat ott hagytam. Másnap visszamentem a kocsimért a szerelő közölte, hogy kész a gépkocsi, trafót cserélt frissítette a szoftvert, ám ennek ellenére a fordulatszámmérő nem működik és a motorvezérlő elektronika jelzését nem tudja kiütni annak ellenére, hogy hibakód jelzés nincs. A kocsit kipróbáltam szépen működött így átvettem. Hazaérve azt tapasztaltam ,hogy a rádióm úgy szól mintha valami zavarná az adást, nem tudom ez összefügg-e a többi jelenséggel. Kérdésem mit tegyek, használjam így,vagy keressek valami megoldást? Üdv.:Palya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Új tagként üdvözlöm a fórum minden tagját! Köszönöm az olvasott jobbnál-jobb ötletet, szakmai tanácsot. Remélem az én problémám megoldására is kapok jó tanácsokat. Problémám a következő: 1993-as astra g 1600-as comfort gépkocsival rendelkezem 120000 km futott (motor z16xe. Két héttel ezelőtt menet közben két-három rángatás után kigyulladt a kipufogó gázkibocsátás jelzője, majd rögtön utána a motorvezérlő elektronika jelzője, ezután szép lassan a fordulatszám mérő óra nullára állt. Azonnal félre álltam olaj ellenőrzés és hűtő ellenőrzés után folytattam utam a megye székhelyre (kb.15km) a szakszervízbe mentem. Hibakód olvasással megállapították a gyújtótrafó hibáját,cseréjét alkatrész hiány miatt csak következő napra vállalták így a kocsimat ott hagytam. Másnap visszamentem a kocsimért a szerelő közölte, hogy kész a gépkocsi, trafót cserélt frissítette a szoftvert, ám ennek ellenére a fordulatszámmérő nem működik és a motorvezérlő elektronika jelzését nem tudja kiütni annak ellenére, hogy hibakód jelzés nincs. A kocsit kipróbáltam szépen működött így átvettem. Hazaérve azt tapasztaltam ,hogy a rádióm úgy szól mintha valami zavarná az adást, nem tudom ez összefügg-e a többi jelenséggel. Kérdésem mit tegyek, használjam így,vagy keressek valami megoldást? Üdv.:Palya Szia!Üdv itt. Gondolom csak elírás az 1993-as G Astra,valszeg 2003-ast akartál írni. "kipufogó gázkibocsátás jelzője": ezt én nem tudom értelmezni ez lenne a sárga lámpa?Az agr-el nem csináltak semmit? De akkor mi a:"motorvezérlő elektronika jelzése":a piros lámpa? Fordszámmérő azóta sem megy?Szerintem vidd vissza gariba,mert ez a javítás nem az igazi így. Merrefelé laksz amúgy,hátha van a környéken valakinek ismerőse? De hallgassunk meg mást is,most jönnek a nagyok itt van Wessz meg uhuhu úgy látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Műszakin nem nézik szvsz. a tárolt hibát. Csak akkor ne világítson a sárga az a lényeg. nézik. a zöldkártyán nem megy át tárolt hibával. a gép kidobja hogy nem megfelelő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 nézik. a zöldkártyán nem megy át tárolt hibával. a gép kidobja hogy nem megfelelő Mindig tanul az ember..... Bármilyen tárolt hiba esetén,de hát lehet olyan hiba is ami nincs is kapcsolatban a zöldkarival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Mindig tanul az ember..... Bármilyen tárolt hiba esetén,de hát lehet olyan hiba is ami nincs is kapcsolatban a zöldkarival? Nekem is köhögtek a corsa-nál.... Én meg mondtam,hogy szar az alapjárati motor... És ennyibe maradtunk. Nem is merősnél volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Palya Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Elnézést, természetesen 2003-as a kocsim. Mind a két kijelző sárga, az elektronikáé jelez most is , villáskulcsos. Egyébként Siklóson lakom. üdv.:Palya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kicsiricsi Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Sziasztok! Többször olvastam már a hibakód házi kivillogtatásáról! A baj csak az, hogy nem emlékszem, hogy hol találkoztam vele a fórumban. Kérem, hogy segítsetek megtalálni! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senorg Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Az EGR hiba ad sárga lámpát is. Igen,igazad van a folytószelepházat is érdemes kitisztítani!Ha már megbontja az ember. Köszönöm az ötleteket! Kipróbálnék mindent , de mindenek előtt a fojtószelepház tisztítását. Ez ugyanis még soha nem volt tisztítva a 7 év alatt. Az EGR szelep kb 1 éve már cserélve lett. A fojtószelep témakörhöz kérnék egy kis segítséget ....kérdeznék ismét: 1. Mi a feladata a fojtószelepnek? 2 Hol találom egy G-s Astrában? (vannak-e buktatók a kiszerlés folyamán?) Előre is köszi a segítésget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Köszönöm az ötleteket! Kipróbálnék mindent , de mindenek előtt a fojtószelepház tisztítását. Ez ugyanis még soha nem volt tisztítva a 7 év alatt. Az EGR szelep kb 1 éve már cserélve lett. A fojtószelep témakörhöz kérnék egy kis segítséget ....kérdeznék ismét: 1. Mi a feladata a fojtószelepnek? Előre is köszi a segítésget. Pü. ment! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Többször olvastam már a hibakód házi kivillogtatásáról! A baj csak az, hogy nem emlékszem, hogy hol találkoztam vele a fórumban. Kérem, hogy segítsetek megtalálni! Köszönöm! http://www.vauxhallownersnetwork.co.uk/sho...ing-fault-codes Pl.így. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts