ha4nz Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sziasztok! Egy kérdés: haza felé jött az asszony a géppel és hívott riadtan, hogy a motor hiba visszajelző lámpa világít. Az utolsó 200m-t így tette meg. Mondja, hogy utána párszor beindította és a lámpa nem aludt el. Hazaértem kb 20 perc múlva és semmi hibajel. Mentünk utána 80km és semmi hiba. Mi lehetett? Némi kosz vagy dugulás vhol? Köszi a hozzászólásokat. Lehet hogy csak valami kis szennyeződés került a rendszerbe és ahogy meghajtottad 80km alatt kiégett belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sziasztok! Egy kérdés: haza felé jött az asszony a géppel és hívott riadtan, hogy a motor hiba visszajelző lámpa világít. Az utolsó 200m-t így tette meg. Mondja, hogy utána párszor beindította és a lámpa nem aludt el. Hazaértem kb 20 perc múlva és semmi hibajel. Mentünk utána 80km és semmi hiba. Mi lehetett? Némi kosz vagy dugulás vhol? Köszi a hozzászólásokat. Elég sok dolog lehetett... pl lambdaszonda halódik... vagy AGR szelep megszorult egy kis időre... de akár gyújtáshiba is. Érdemes lenne kivillogtatni a hibakódot, erről találsz leírást itt a G astra topicban is, ha visszakeresel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sziasztok! Elég érdekes jelenséggel találkozok már két napja. Nagyobb fékezésnél a műszerfalon kigyullad a piros felkiáltójel, fogalmam sincs miért eddig nem csinálta. (Hozzáteszem a nagyobb fékezés alatt nem azt értem, hogy behúzom a kéziféket, ennyire sportosan nem vezetek :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nézd meg a fékolaj szintjét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ten Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nézd meg a fékolaj szintjét...gon Nem is gondoltam volna, hogy így jelzi, köszi, valóban a minimumnál volt. Legközelebb pedig átnyálazom a könyvet mielőtt kérdezek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 gon Nem is gondoltam volna, hogy így jelzi, köszi, valóban a minimumnál volt. Legközelebb pedig átnyálazom a könyvet mielőtt kérdezek. :huh: Ilyenkor érdemes megnézni a fékbetétek állapotát is, mert valószínű már jó kopottak lehetnek, ha az olajszint lecsökkent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drotpete 1.6 16v Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Elég sok dolog lehetett... pl lambdaszonda halódik... vagy AGR szelep megszorult egy kis időre... de akár gyújtáshiba is. Érdemes lenne kivillogtatni a hibakódot, erről találsz leírást itt a G astra topicban is, ha visszakeresel. Megtaláltam és kiszedtem a hibakódot: "1405" jól tudom, hogy AGR szelep? Kell valamit kezdeni vele? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aron81 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sziasztok! Kérdésem a következő: X16XEL motornál le szeretném dugózni az AGR- szelepet. Egyszer már szedtem le tisztítás miatt, tehát azzal csak nem lesz gond. :huh: Arra vaok kíváncsi, h a lezárást h csináljam? Egy darab lemezt tegyek a blokk és az AGR egység közé, v jó egy klingerit tömítés is? Illetve utána rendesen kössem vissza a csatikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Hello! Z16XE-ben mennyi időnként kell vízpumpát cserélni és mennyi egy ilyen szerkezet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Sziasztok! Kérdésem a következő: X16XEL motornál le szeretném dugózni az AGR- szelepet. Egyszer már szedtem le tisztítás miatt, tehát azzal csak nem lesz gond. :huh: Arra vaok kíváncsi, h a lezárást h csináljam? Egy darab lemezt tegyek a blokk és az AGR egység közé, v jó egy klingerit tömítés is? Illetve utána rendesen kössem vissza a csatikat? Jó az alulemez erre a célra,de azt tudnod kell,hogy hibakódot fog generálni és a motorkontrol lámpa világítani fog. A csatiját dugd vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Hello! Z16XE-ben mennyi időnként kell vízpumpát cserélni és mennyi egy ilyen szerkezet? Mondjuk ennyi. Úgy általánosságban úgy tudom minden második vezérlés cserekor szoktak vízpumpát cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Mondjuk ennyi. Úgy általánosságban úgy tudom minden második vezérlés cserekor szoktak vízpumpát cserélni. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Megtaláltam és kiszedtem a hibakódot: "1405" jól tudom, hogy AGR szelep? Kell valamit kezdeni vele? Kipucolás, ha az nem segít hosszú távon, akkor csere. Le is lehet zárni, de akkor számítani kell további hibakódokra, viszont legalább nem maradsz ott vele az út szélén. Kérdésem a következő: X16XEL motornál le szeretném dugózni az AGR- szelepet. Egyszer már szedtem le tisztítás miatt, tehát azzal csak nem lesz gond. :huh: Arra vaok kíváncsi, h a lezárást h csináljam? Egy darab lemezt tegyek a blokk és az AGR egység közé, v jó egy klingerit tömítés is? Illetve utána rendesen kössem vissza a csatikat? Egy vékony lemezzel (pl sörösdoboz :) ) tudod lezárni. Hibakódot generálhat utána hosszabb motorfék üzemben, de ez nem befolyásolja a működést, nem áll vészprogramra az ecu. csatikat vissza kell dugni rendesen. Z16XE-ben mennyi időnként kell vízpumpát cserélni és mennyi egy ilyen szerkezet? Ajánlott vezérléscserével együtt, nem mindig bírnak ki két vezérléscsere időszakot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drotpete 1.6 16v Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Köszi a segítséget, elsőre pucolás lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Köszi az infókat a vízpumpáról. Ma adtam be a kocsit szíj+görgő+olaj cserére és meglesik a pumpát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drotpete 1.6 16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Sziasztok! Kész a jármű. Vezérműszíj komplett, vízpumpa, főtengelyen lévő bordáskerék és hosszbordás szíj feszítő egység. Kompletten szerelési díjjal: 72e Ft. Ebből a szíjfeszítő csak görgő elég lett volna --> rosszul adtam le a rendelést, de egye fene. Remélem most kibírja egy ideig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Kész a jármű. Vezérműszíj komplett, vízpumpa, főtengelyen lévő bordáskerék és hosszbordás szíj feszítő egység. Kompletten szerelési díjjal: 72e Ft. Ebből a szíjfeszítő csak görgő elég lett volna --> rosszul adtam le a rendelést, de egye fene. És a vezérműszíj feszítője + a vezetőgörgők?? azt is kellett volna cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drotpete 1.6 16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 És a vezérműszíj feszítője + a vezetőgörgők?? azt is kellett volna cserélni... Hali, persze, komplett szett ment rá és benne volt minden ami kell.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 sziasztok nagy problemám van, z16xe autom van, es a rellék kezdenek melegedni, föként az AC pompa relléje, 10 perc után leáll a motor. a rellét kicseréltem, de melegedik fel az is és az auto áll meg. AC pompát is cseréltem, de csak 10 percig megy. nagyon megköszönném ha valaki segitene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 sziasztok nagy problemám van, z16xe autom van, es a rellék kezdenek melegedni, föként az AC pompa relléje, 10 perc után leáll a motor. a rellét kicseréltem, de melegedik fel az is és az auto áll meg. AC pompát is cseréltem, de csak 10 percig megy. nagyon megköszönném ha valaki segitene Na ilyet sem hallottam még, szerintem elektromos szakival nézesd meg, így láttatlanban tippem sincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Na ilyet sem hallottam még, szerintem elektromos szakival nézesd meg, így láttatlanban tippem sincs.... a computer adta meg magát Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 a computer adta meg magát Akkor azt cseréltesd ki! Egy relé csak akkor melegedik ha több áram megy át rajta mint kéne, tehát az AC több áramot vesz fel mint ami szükséges. Találj ki valamit a computerre mert szerintem rossz AC-t nem építenek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Egy relé csak akkor melegedik ha több áram megy át rajta mint kéne, tehát az AC több áramot vesz fel mint ami szükséges. Meg ha a rossz kontakt miatt megnő az ellenállás a kapcsolókontaktok között... vagy ha relé prellezik, pl rossz vezérlés vagy vezérlésoldali kontakthiba miatt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 a computer adta meg magát Milyen motorkód? Z14XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Session Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sziasztok! Több kérdésem is lenne, az egyik hogy az autóm fordulatszáma ingadozik, picit kileng a mutató, mit csináljak vele? mi lehet az oka?A másik pedig hogy gázadásnál rángat az autó kb 2500 as fordulaton 2es fokozatban. Ma tisztítottam rajta egy két dolgot fojtószelep, meg azt hiszem kartel gáz csövet, de nem igazán múltak el a hibák, talán csak egy kicsit mérséklődtek. Válaszotokat előre is köszi!Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts