feszek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 nem teljesen értem de oké ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Laikus kérdés: Tudja valaki, hogy mi a neve a képen látható alkatrésznek (amibe a kiegyenlítőből megy a cső)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Laikus kérdés: Tudja valaki, hogy mi a neve a képen látható alkatrésznek (amibe a kiegyenlítőből megy a cső)? Tehetnél egy jelet az alkatrészre amire gondolsz. Így sok minden lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Tehetnél egy jelet az alkatrészre amire gondolsz. Így sok minden lehet. Bejelöltem, amire gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Bejelöltem, amire gondoltam. Az az a bizonyos folytószelepház. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Az az a bizonyos folytószelepház. ááh, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Laikus kérdés: Tudja valaki, hogy mi a neve a képen látható alkatrésznek (amibe a kiegyenlítőből megy a cső)? Valami gond van vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Valami gond van vele? szivárog mellette valami (szerintem a hűtőfolyadék, amiből hiányzik is pici, nem sok), de majd holnap alaposabban megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 szivárog mellette valami (szerintem a hűtőfolyadék, amiből hiányzik is pici, nem sok), de majd holnap alaposabban megnézem. Ott bal oldalt tényleg csatlakozik rá, de minek vajon, csak toldás van ott? Vagy fűtve van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ott bal oldalt tényleg csatlakozik rá, de minek vajon, csak toldás van ott? Vagy fűtve van? Az bizony a fűtése, valamelyik autónál a szívótorkot fűtik, valamelyiknél pedig ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Az bizony a fűtése, valamelyik autónál a szívótorkot fűtik, valamelyiknél pedig ezt. Köszi! És ez a fűtés minek kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 szivárog mellette valami (szerintem a hűtőfolyadék, amiből hiányzik is pici, nem sok), de majd holnap alaposabban megnézem. Megnéztem, nem hűtővíz, hanem olaj szivárog mellette, ezért is nem párolgott el egy éjjel alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Megnéztem, nem hűtővíz, hanem olaj szivárog mellette, ezért is nem párolgott el egy éjjel alatt. Olaj, hogyan? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Olaj, hogyan? ;) Hát, ez egyelőre még nekem sem teljesen világos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hát, ez egyelőre még nekem sem teljesen világos. Tudnál képet csinálni, hogy hol látod az olajat? Hátha valamire rájövünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 a fojtószelepház és a szelepdekli össze van kötve.. és azon átszaladhat egy kis olaj.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Tudnál képet csinálni, hogy hol látod az olajat? Hátha valamire rájövünk... Holnap, világosban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Holnap, világosban. Okés. ;) Valaki tudja, hogy miért kell fütteni a folyószelep házat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Holnap, világosban. Nem néz ki túl jól... kép1 kép2 Hozzá kellett önteni 1 liter olajat, így van most fél jelzésnél. Remélem a hazautat még kibírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Elkészült az AGR-lezáró közbetétem. ;) Hétvégén valószínű fel lesz szerelve. Megtörtént a felszerelés, mostmár csak az üres sötétségbe nyitogat a szelep, a motortól teljesen el van zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Megtörtént a felszerelés, mostmár csak az üres sötétségbe nyitogat a szelep, a motortól teljesen el van zárva. Ez más motornál is működik, hogy lezárom, és kiteszem valahova az AGR szelepet, úgy nem megy tönkre... (Pl Z14XEP) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Nem néz ki túl jól... kép1 kép2 Hozzá kellett önteni 1 liter olajat, így van most fél jelzésnél. Remélem a hazautat még kibírja. Az nem olajfolyás csak a kartergázból kirakódó olaj szerintem. Valószínűleg nem jól zárt a bilincs és hosszú idő alatt kirakódott. Hideg motornál mosd le féktisztítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tjanika Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Sziasztok! Valahol azt hallottam,hogy a Z betűvel kezdődő motorokon nem szabad lefalazni az Agr szelepet.Az enyém Z16XE. Igaz ez,vagy csak mende-monda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Sziasztok! Valahol azt hallottam,hogy a Z betűvel kezdődő motorokon nem szabad lefalazni az Agr szelepet.Az enyém Z16XE. Igaz ez,vagy csak mende-monda? Állítólag lefalazás esetén hibajelzés előfordulhat időnként. Más problémát valószínűleg nem okoz. Sokunknak hatástalanítva van. Nekem le van programozva, van akinek félre van fordítva és a semmibe nyit meg zár... stb... Szóval lehet különböző megoldásokat használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Sziasztok! Valahol azt hallottam,hogy a Z betűvel kezdődő motorokon nem szabad lefalazni az Agr szelepet.Az enyém Z16XE. Igaz ez,vagy csak mende-monda? A leprogramozás után értelemszerűen semmiféle hibakód sincs, de ha simán lefalazod, és engeded nyitni-zárni, akkor sincs. Félrefordítani azért nem jó, mert a szelep nyitásakor a motortér poros levegőjéből megy a motorba, én ezért csináltattam egy 1 cm vastag közbetétet, amibe belemarattam egy mélyedést, hogy a szelep szépen tudjon benne mozogni. Így teljesen zárt a rendszer, nem jut szennyezett levegő a motorba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts