Guest Endy Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 csinálj már egy képet a motorodról please.... Van róla, ill. a klímahűtőről, de nem tudom feltenni. A Képhost-on rajta van, de nem tudom a fórumra áttenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Ha az eredetvizsgán átment, akkor vizsgán sem lehet gond. Átment. Csak mint kuriózum. Addig témázunk rajta,hogy mindjárt keresek egy x16szer bontottat. Amúgy meg az F Astrák döntő hányada 1.4 60 paci, mégsem hallottam még senkit a kardjába dőlni. :D Azokba még akarattal sem lehetne gyengébbet tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Van róla, ill. a klímahűtőről, de nem tudom feltenni. A Képhost-on rajta van, de nem tudom a fórumra áttenni. így.. kijelölöd azt a sort. másol. majd beilleszt a hozzászólásban Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Átment. Csak mint kuriózum. Addig témázunk rajta,hogy mindjárt keresek egy x16szer bontottat. Amúgy meg az F Astrák döntő hányada 1.4 60 paci, mégsem hallottam még senkit a kardjába dőlni. :D Azokba még akarattal sem lehetne gyengébbet tenni. Bocsi, ha fájón érint a téma. Egyébként egy olyan f astrával bejártuk Európát széltébe hosszába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Bocsi, ha fájón érint a téma. Egyébként egy olyan f astrával bejártuk Európát széltébe hosszába. Nem fáj. Amúgy meg minden része jól működik, ezt úgy veszem mint egy kis szépséghiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
roky32 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Volt gyárilag 8 szelepes g astra, vagy a kartársnak is motorcsere volt? Hali,igen van 8 szelepes is,és gyári,nem volt motorcsere,de még lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
roky32 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Ja, elbeszélgetnétek kettesben, mi? :D Hátha kiderülne mi baja a kocsimnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzsolti Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Egy hengeres 2 torx csavarral rögzített dolgot keress amire elektromos csatlakozó megy..a tűzfal felé áll ki a szívó torok oldalán, de vigyázz, mert van rajta gumi gyűrű is és azt nem kellene tönkre vágni... :D Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzsolti Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 (edited) X16XEL-es kollégáknak egy ábra a motorról és részeiről(németül) [ig]http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/107/9547/6811010/x16xel-57089.jpg Köszönöm a rajzot. Módosítva Június11, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
haaa Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok! Van egy 1.6 os Astrám. X16XEL kódú motor van benne. Azt figyeltem meg, hogy hidegen (amikor sokat állt) a motor eléggé egyenetlenül jár. A fordulat olyan 1500-2000 között mozog és eléggé ugrál. Ha bemelegedik nincs ilyen gond. Engem zavar ez a dolog. Szerintetek mi lehet az oka ennek? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok! Van egy 1.6 os Astrám. X16XEL kódú motor van benne. Azt figyeltem meg, hogy hidegen (amikor sokat állt) a motor eléggé egyenetlenül jár. A fordulat olyan 1500-2000 között mozog és eléggé ugrál. Ha bemelegedik nincs ilyen gond. Engem zavar ez a dolog. Szerintetek mi lehet az oka ennek? Köszi! A szokásos :alapjárati motor,folytószelep tisztítás esetleg még AGR és vákumcsövek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
roky32 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok.Az autómat megnéztük computerrel 105hibakódot dobta ki.Konkrétan tudja valaki hol keressem a hibát? :D Vagy esetleg mit kell cserélni?Légtömegmérőt vagy valamelyik szenzor lenne a baj? P0105=Magasságjeladó/szivócsőnyomás-jeladó funkció-rendellenesség.Ez mit jelent? köszönet ha valaki tud nekem segíteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
golfi Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék hogy találkoztatok már olyan problémávalhttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/huh.gif (astra g 1.6 1.6v 2000évj. )hogy az ablaktörlő motor lassan jár, megvan a 3 fokozat de nagyon lusta!!ez azt jelenti hogy nemsoká tönkremegy..vagy valami elekromos hiba lehet?köszönöm előre is a válaszokat, megjegyzéseket! további szép napot! http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/biggrin.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék hogy találkoztatok már olyan problémávalhttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/huh.gif (astra g 1.6 1.6v 2000évj. )hogy az ablaktörlő motor lassan jár, megvan a 3 fokozat de nagyon lusta!!ez azt jelenti hogy nemsoká tönkremegy..vagy valami elekromos hiba lehet?köszönöm előre is a válaszokat, megjegyzéseket! Opelnél még nem. Viszont a céges OFF Fiatom ON csinált már ilyet, ott az volt az ok amire te is gondoltál, azaz megadta magát az ablaktörlőmotor. Pontosabban ez csak közvetett ok volt, igazából azért forgott lassan mert szorult, a tengelyéhez befolyt a víz és a rozsda meg tette a dolgát... mondjuk az nekem nem egészen tiszta hogy az ablaktörlőszerkezetet és környékét miért nem csinálják vízmentesre hiszen kizárólag nedves környezetben dolgozik... azért az elég csúnya hogy bele tud folyni a víz... mert ha egy műszerfal tönkremegy attól hogy belemegy a víz azt még megértem mert annak ez nem természetes közege, de egy ablaktörlőmotor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Opelnél még nem. Viszont a céges OFF Fiatom ON csinált már ilyet, ott az volt az ok amire te is gondoltál, azaz megadta magát az ablaktörlőmotor. Pontosabban ez csak közvetett ok volt, igazából azért forgott lassan mert szorult, a tengelyéhez befolyt a víz és a rozsda meg tette a dolgát... mondjuk az nekem nem egészen tiszta hogy az ablaktörlőszerkezetet és környékét miért nem csinálják vízmentesre hiszen kizárólag nedves környezetben dolgozik... azért az elég csúnya hogy bele tud folyni a víz... mert ha egy műszerfal tönkremegy attól hogy belemegy a víz azt még megértem mert annak ez nem természetes közege, de egy ablaktörlőmotor? Tesóm Corsáján a hátsó ablaktörlő télen sosem működött...., belefolyt a víz és befagyott mindig. Törve volt az autó hátulja, és a lapát tövénél lévő gumi szigetelés is tönkre volt, és a lapát végén lévő műanyag is hiányzott. Ezek pótlásával és cseréjével megoldódott a probléma. Meglepően jól bírta a vizet is, a befagyást is, és az erőltetést is. Szóval bírnia kell szerintem a vizet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsyke Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Sziasztok! Milyen típusú és márkájú gyújtógyertya kell G Astrába (Z16XE). Kinek és mi vált be a legjobban.? A válaszokat előre is kösz. Üdv: Tibcsyke Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Sziasztok! Milyen típusú és márkájú gyújtógyertya kell G Astrába (Z16XE). Kinek és mi vált be a legjobban.? A válaszokat előre is kösz. Üdv: Tibcsyke Csak gyári GM gyertyát tegyél bele.A számát majd a többiek megírják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Csak gyári GM gyertyát tegyél bele.A számát majd a többiek megírják... :D majd megírják .. :icon4: 1214000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsyke Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 :D majd megírják .. :icon4: 1214000 Kösz a válaszokat. Azt még esetleg meg tudnátok mondani hogy ez egy vagy két pólusú gyertya. Üdv: Tibcsyke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Kösz a válaszokat. Azt még esetleg meg tudnátok mondani hogy ez egy vagy két pólusú gyertya. Üdv: Tibcsyke kettő de hát neked az kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsyke Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Sziasztok Először is kösz a válaszokat. De lenne még egy kérdésem. Mi okozhatja az olyan problémát, hogy ha engedem fel a kuplungot csilingelő fémes hangot hallok egy pillantra. A kocsiban 115000km van. Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Sziasztok Először is kösz a válaszokat. De lenne még egy kérdésem. Mi okozhatja az olyan problémát, hogy ha engedem fel a kuplungot csilingelő fémes hangot hallok egy pillantra. A kocsiban 115000km van. Előre is kösz. Lehet a kuplung rugója!Kenést neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsyke Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Sziasztok Először is kösz a válaszokat. De lenne még egy kérdésem. Mi okozhatja az olyan problémát, hogy ha engedem fel a kuplungot csilingelő fémes hangot hallok egy pillantra. A kocsiban 115000km van. Előre is kösz. csörgő csilingelő a hang!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 csörgő csilingelő a hang!! lehet akár a szerkezeten a lamella ,vagy a tárcsába a rúgó vagy akármi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsyke Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Sziasztok! Kösz a válaszokat! Akkor rövidesen lehet hogy kuplungcsere elé nézek. Mennyire kell hozzá szétkapni a kocsit (motort kivenni!?)? Milyen márkájú kuplungot érdemes bele tenni. Üdv: Tibcsyke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts