ASTRA G X16XEL Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Sziasztok jó lett a gép :lol: az AGR volt felakadva,köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fidó Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok , segítségeteket szeretném kérni ,probléma a következő:melegen nehezen indul az autó,tök mindegy mennyit megyek hidegen pöccre indul de melegen tekertetni kell rendesen. A fojtószelepet kitakarítottam és a kartergázcsöveket is,a vékony cső ami a fojtószelep alá megy el is volt dugulva,de nem változott jóformán semmi. Hasonló tapasztalat valakinek? Egyébként a motor tökéletesen működik üzem közben. Ha van ötlet v tapasztalat szívesen veszem, mert eléggé bosszant ez a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok , segítségeteket szeretném kérni ,probléma a következő:melegen nehezen indul az autó,tök mindegy mennyit megyek hidegen pöccre indul de melegen tekertetni kell rendesen. A fojtószelepet kitakarítottam és a kartergázcsöveket is,a vékony cső ami a fojtószelep alá megy el is volt dugulva,de nem változott jóformán semmi. Hasonló tapasztalat valakinek? Egyébként a motor tökéletesen működik üzem közben. Ha van ötlet v tapasztalat szívesen veszem, mert eléggé bosszant ez a dolog. Esetleg egy kompressziómérés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fidó Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Esetleg egy kompressziómérés? Kompressziót nem mértem, viszont gyertyát cseréltem és szépen ki voltak égve,és teljesítmény vesztést sem érzek rajta,elég kakas a gép csak melegen nehezen indul, elég ciki. Egyébként 1.6 16v benzines z16xe motorkódú a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Kompressziót nem mértem, viszont gyertyát cseréltem és szépen ki voltak égve,és teljesítmény vesztést sem érzek rajta,elég kakas a gép csak melegen nehezen indul, elég ciki. Egyébként 1.6 16v benzines z16xe motorkódú a gép. Mi a csoda is annak a pontos neve az a motorhőmérséklet érzékelő vagy mi ,az lehet a ludas vagy önindító sztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok jó lett a gép :lol: az AGR volt felakadva,köszi mindenkinek! Éljen-éljen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok jó lett a gép :D az AGR volt felakadva,köszi mindenkinek! megmondtuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 azaz kiráJok vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fidó Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mi a csoda is annak a pontos neve az a motorhőmérséklet érzékelő vagy mi ,az lehet a ludas vagy önindító sztem! Tudod hol lehet pontosan azt mondják van benne 2 v 3 én 1-et találtam ami bizti az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mi a csoda is annak a pontos neve az a motorhőmérséklet érzékelő vagy mi ,az lehet a ludas vagy önindító sztem! Önindító? Az miért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Önindító? Az miért? :lol: Az is tud furcsákat,nem vesz fel annyi áramot,többet vesz fel.kommutátor,szénkefe,csapágyak.Engem is szívatott már meg.Azt hittük aku baj.Bele az új aksi,de ugyanaz.utána önindító szétkap,felújít,és láss csodát pöcc röff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Önindító? Az miért? :lol: Pl ha nem teker elég intenzíven, akkor oda a kompresszio egy része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Igen-igen. Stimmel a dolog. Hidegen pöccre indult, melegen meg nem. Hőtágulási dolga a bronzkeféknek. Határeset, annyira elkoptak. Nem magamtól vagyok ilyen okos,beírtam a keresőbe itt is ott is és íme!Voila!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nem magamtól vagyok ilyen okos,beírtam a keresőbe itt is ott is és íme!Voila!! ne szerénykedj!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sziasztok Amióta kipucoltam az AGR-t,gondoltam kicsit jobban pörgetem a gépet,hátha jobban kiég a kipufogó,most azt tapasztalom,hogy indítás után megint halványan bepislog párszor a motorhibajelző,azóta nincs rángatás semmi hibátlanul megy.Ma hazafelé 2 be domb tetejére érve,kinyomtam a kuplungot szétnéztem,hogy mehetek e,és akkor látom hogy leállt a motor,beindítottam és olyan 1000-1200 között ingadozott a fordulat,elindultam és szépen haza is jöttem nem volt semmi baja.Lehet hogy ilyen hamar elkezdett kormolódni az AGR,szerintem a kipufogó leömlő,tele lehet korommal,és az AGR hez vezető járat is,és így folyamatosan megy bele a cucc.mi a véleményetek? válaszokat köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sziasztok Amióta kipucoltam az AGR-t,gondoltam kicsit jobban pörgetem a gépet,hátha jobban kiég a kipufogó,most azt tapasztalom,hogy indítás után megint halványan bepislog párszor a motorhibajelző,azóta nincs rángatás semmi hibátlanul megy.Ma hazafelé 2 be domb tetejére érve,kinyomtam a kuplungot szétnéztem,hogy mehetek e,és akkor látom hogy leállt a motor,beindítottam és olyan 1000-1200 között ingadozott a fordulat,elindultam és szépen haza is jöttem nem volt semmi baja.Lehet hogy ilyen hamar elkezdett kormolódni az AGR,szerintem a kipufogó leömlő,tele lehet korommal,és az AGR hez vezető járat is,és így folyamatosan megy bele a cucc.mi a véleményetek? válaszokat köszönöm Én még olyat nem láttam,hogy a sárga"halványan bepislog",az vagy világít vagy nem. Szerintem az nem olyan mint pl. egy töltéslámpa,hogy ha kevés a fesz. akkor halványabban világít. A leállás-ingadozás az nemigen AGR probléma,inkább alapjárati vagy fojtószelep?(meg persze más is lehet). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Én még olyat nem láttam,hogy a sárga"halványan bepislog",az vagy világít vagy nem. Szerintem az nem olyan mint pl. egy töltéslámpa,hogy ha kevés a fesz. akkor halványabban világít. A leállás-ingadozás az nemigen AGR probléma,inkább alapjárati vagy fojtószelep?(meg persze más is lehet). Szia most lesz 3 hónapja hogy volt:olaj olajszűrő levegőszűrő csere,és fojtószelepház tisztítás,1 hónapja lesz hogy a kartergázcső ki lett pucolva,és 3 napja lett kitisztítva az AGR.Már beszéltem a szerelőmmel,hogyha elkezd komolyabb tüneteket produkálni,csinálják meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Szia most lesz 3 hónapja hogy volt:olaj olajszűrő levegőszűrő csere,és fojtószelepház tisztítás,1 hónapja lesz hogy a kartergázcső ki lett pucolva,és 3 napja lett kitisztítva az AGR.Már beszéltem a szerelőmmel,hogyha elkezd komolyabb tüneteket produkálni,csinálják meg. Azóta is állt már le vagy csak egyszeri alkalom volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Azóta is állt már le vagy csak egyszeri alkalom volt? csak 1X állt le,most este hazafelé,azóta nem mentem még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 csak 1X állt le,most este hazafelé,azóta nem mentem még. Nekem le van zárva egy lemezzel az AGR, már kb 2 éve. Egy gondal kevesebb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Sziasztok tegnap mentem városban 60 km-t,sok lámpával,leállítással,nem produkált hibát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Nekem le van zárva egy lemezzel az AGR, már kb 2 éve. Egy gondal kevesebb... <_< Szia és a sárga lámpa,nem világít? Az AGR ki lett tisztítva,és úgy raktad vissza.Mert gondolom a csatlakozó nincs lehúzva róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Szia és a sárga lámpa,nem világít? Az AGR ki lett tisztítva,és úgy raktad vissza.Mert gondolom a csatlakozó nincs lehúzva róla. Igen,mi is úgy csináltuk még az F Astránál. Kitisztít,lemez berak,csati vissza és kész.Időnként(nagyon ritkán)bevillan a sárga mikor ránéz a comp. az AGR -re,de amúgy semmi ,ugyanúgy megy a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Szia és a sárga lámpa,nem világít? Az AGR ki lett tisztítva,és úgy raktad vissza.Mert gondolom a csatlakozó nincs lehúzva róla. Nem világit, és villogni sem szokott <_< Ugy tom hogy csak 97-98-tol teszteli az ecu az agr-t, és azért jön elö a sárga lámpa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Sziasztok ma volt 1 vidéki utam,visszafelé 90 ről lassítottam,kinyomtam a kuplungot és egyből leesett 500 ra a fordulat,pedig ha gurul az autó,akkor 1000-1200 körül szokta tartani a fordulatot,és ahogy lassul a kocsi,úgy esik a fordulat is,amikor megáll,akkor 700.Később megálltam a lámpánál,és ott is leesett 500 ra,lehetett is érezni,hogy picit már rázkódik a motor,utána városba érve,néha ingadozott kicsit a fordulat,de 700 körül volt.Holnap lekapom az AGR-t kíváncsi vagyok mennyire kormolódott el 1 hét alatt,kb:200Km.Másik ez régóta fennáll:az normális,hogy ha bekapcsolom az ablakfűtést,elkezd ingadozni a fordulatszám,olyankor nyomok 1 gázfröccsöt és akkor beáll 700 ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts