uhuhu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 én nem ajánlok neked. mert ha nemteccik ahogy vagy amit csinál, meg leanyázol. mert ugye ami nekem jó , az nem biztos hogy neked is az..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bikeman Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Helló ! Csak kérdezem, hogy le van-e szedve már a fej, vagy látatlanban mondtak árat? Tudod-e mik sérültek? Üdv Tegnap történt reggel, odavittük trélerrel, leszedték csak a "fedőt" az utcán, és láttuk a szakadt szíjat, ma faxolták faternak (az ő céges kocsija) a listát, szerintem is minden sz@rt felszámoltak, úgy sem értünk hozzá, meg nem is láthatod amikor szerelik, ergo nemtom mi ment benne tönkre, szerintük minden persze... :x Hová vigyem? Ahol tényleg cak azt cserélik ki amit kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Tegnap történt reggel, odavittük trélerrel, leszedték csak a "fedőt" az utcán, és láttuk a szakadt szíjat, ma faxolták faternak (az ő céges kocsija) a listát, szerintem is minden sz@rt felszámoltak, úgy sem értünk hozzá, meg nem is láthatod amikor szerelik, ergo nemtom mi ment benne tönkre, szerintük minden persze... :x Hová vigyem? Ahol tényleg cak azt cserélik ki amit kell... Sajnálom, erre nem válaszolhatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bikeman Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Sajnálom, erre nem válaszolhatok. MSN-en is jó lenne, vagy mail....:roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bikeman Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 én nem ajánlok neked. mert ha nemteccik ahogy vagy amit csinál, meg leanyázol. mert ugye ami nekem jó , az nem biztos hogy neked is az..... dehogy...:D nem anyázok én... ami nektek jó, az nekem is jó lesz biztos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Sziasztok! Azt halottam, hogy 1.6-os motoroknak egy kicsit magasabb az olaj fogyasztása! Érdeklődnék, hogy a 1.6 Twinport motoroknál is fennáll-e ez? Esetleg ha van valakinek tapasztalat (igaz nem rég jöttek ki ezek a motorok), vagy tud róla, kérem írjon. Válaszokat előre is köszönöm! Xavér NA nekem most 24.000 van benne kb. 15000 körül cseréltem benne,mint első, előrehozott olajcsere. Tegnap este néztem, azóta 1 osztást ment lejjebb az olaj, ez kb. 2 dl. Igaz, hogy Longlife szűrőt tettem bele, állítólag a 30.000-es periódushoz ez kell. A gyári szűrő a sima, 500 ft-os volt (érdekes). 5W/40-es gyári olaj van most benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 NA nekem most 24.000 van benne kb. 15000 körül cseréltem benne,mint első, előrehozott olajcsere. Tegnap este néztem, azóta 1 osztást ment lejjebb az olaj, ez kb. 2 dl. Igaz, hogy Longlife szűrőt tettem bele, állítólag a 30.000-es periódushoz ez kell. A gyári szűrő a sima, 500 ft-os volt (érdekes). 5W/40-es gyári olaj van most benne. Ez teljesen jó olajfogyasztás! Tessék: nem is fogyaszt sokat az 1.6! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2005 Admin segítséget kérek...... Ezen témával kapcsoltban kapok mailt, hogy írt bele vki de amikor rákattintok a linkre ezt kapom: A téma vagy hozzászólás nem létezik gondolom, amiatt van, mert át lett buherálva..de akkor mit tegyek, hogy rendben legyen? :oops: ...egyébként másoknak sem jön rendesen a hozzászólásokkal kapcsolatos mail? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Admin segítséget kérek...... Ezen témával kapcsoltban kapok mailt, hogy írt bele vki de amikor rákattintok a linkre ezt kapom: A téma vagy hozzászólás nem létezik gondolom, amiatt van, mert át lett buherálva..de akkor mit tegyek, hogy rendben legyen? :oops: ...egyébként másoknak sem jön rendesen a hozzászólásokkal kapcsolatos mail? :D Nekem megy rendesen.... És ha megszünteted a figyelést, majd megint kéred? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Admin segítséget kérek...... Ezen témával kapcsoltban kapok mailt, hogy írt bele vki de amikor rákattintok a linkre ezt kapom: A téma vagy hozzászólás nem létezik gondolom, amiatt van, mert át lett buherálva..de akkor mit tegyek, hogy rendben legyen? :oops: ...egyébként másoknak sem jön rendesen a hozzászólásokkal kapcsolatos mail? :D valahogy le lehet mondani az iméleket. mond le, majd kérd ujra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ok próba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Sziasztok! Én egy 1.6 twinport motoros Astrával rendelkezem, csak az a baj, hogy 1 hete van nálam, így sajna nem tudok még tapasztalatot mondani. Most csínálták meg a 25000-es szervízt, figyelemmel fogom kísérni és beszámolok róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Sziasztok! Én egy 1.6 twinport motoros Astrával rendelkezem, csak az a baj, hogy 1 hete van nálam, így sajna nem tudok még tapasztalatot mondani. Most csínálták meg a 25000-es szervízt, figyelemmel fogom kísérni és beszámolok róla :D Íme. Mondtam, hogy szerzek 1.6 twp Astrát, hát meg is szereztem! :wink: Vagy nem ígértem ilyesmit? :roll: Na de félre a tréfával! nyuszmusz, ha tudsz, majd számolj be a tapasztalataidról (olajfogyasztás, benzinfogyasztás, menetdinamika) a motorral kapcsolatban, rendicsek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Íme. Mondtam, hogy szerzek 1.6 twp Astrát, hát meg is szereztem! :wink: Vagy nem ígértem ilyesmit? :roll: Na de félre a tréfával! nyuszmusz, ha tudsz, majd számolj be a tapasztalataidról (olajfogyasztás, benzinfogyasztás, menetdinamika) a motorral kapcsolatban, rendicsek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Rendben, igyekszem mindenről beszámolni. Eddigi fogyasztás mérés 6,8 volt, a városi forgalomba nagyrészt. A menetdinamikával szerintem nincs baj, elég jól elindul, ha odalépek neki. Az nagyon szép fogyasztás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Az nagyon szép fogyasztás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 hali! mint 1.6 16v ecotec tulaj (viszonylag friss, 6500km) elgondolkoztam, hogy mivel lehetne kitolni az olajfogyasztas elindulasanak idejet. elsosorban metabond adalek-ra gondoltam. hatha kesleltetne a kopast es ezzel az olajfogyasztas novekedest. velemeny, vagy egyeb otletek? (a jobb labat most inkabb hagyjuk :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 neeeeeeeeeeeee. nem kel abba semmise. na nem nyirod ki a moitort akkor jó lesz, ha kinyirod, akkor a metabond csodaszer se fogja védeni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 neeeeeeeeeeeee. nem kel abba semmise. na nem nyirod ki a moitort akkor jó lesz, ha kinyirod, akkor a metabond csodaszer se fogja védeni..... hmmm... akkor megprobalok ezek szerint banni az autoval. koszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 A gyári előírásnál rövidebb olajcsere periódust is meghálálja a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 A gyári előírásnál rövidebb olajcsere periódust is meghálálja a motor. egyelore 6700 km van benne, es 5000-nel mar csinaltam egy olajcseret. ugy gondolom, hogy 10e km-enkent jofajta valvoline 5w40 synpro-t kap majd. remelem tenyleg meghalalja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2005 vkinek van már 1.6-os XEP mocija?...egy ilyen beruházáson gondolkodom...új gép új moci... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 vkinek van már 1.6-os XEP mocija?...egy ilyen beruházáson gondolkodom...új gép új moci... 8) Nyuszmusz-nak van egy 2003-as külföldi származású Z16XEP-s Astrája... bár, őt mostanában nem látom itt. Illetve Xavér tervezte, hogy ilyet vesz. Őt sem tudom, mi van most vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nyuszmusz-nak van egy 2003-as külföldi származású Z16XEP-s Astrája... bár, őt mostanában nem látom itt. Illetve Xavér tervezte, hogy ilyet vesz. Őt sem tudom, mi van most vele... 2003-as 1.6 twinport?? Már volt akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 2003-as 1.6 twinport?? Már volt akkor? Bizony, bizony! Nyugati, "fejlett" szomszédainknál már akkor megjelent a twinport... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts