KeeF Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Gratulálok neked is! Egyre több friss G asztrás van itt a fórumon... :) koszonom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 2004.12.28-an hoztam el a kereskedesbol (egy nappal a szulinapom elott :-)) azota mentem vele ~3900 km-t :) es _nagyon_tetszik. ha mar itt tartunk akkor kicsit bovebben: Astra Classic II, 5 ajtos, 1.6 16v z16xe. klima, elektromos ablak-tukor , kozponti zar, allithato kormany, allithato magassagu ules, forgalmi alapjan 1205 kg. (csakhogy ebbe isz beleszoljak :-)) Az enyém szintén Astra Classic II, 4 ajtós, 1.6 16v z16xe. klíma, elektromos ablak-tükör , központi zár, állítható magasságú ülés, kormányvezérlésű CAR400. Forgalmi szerint 1130 kg. Megengedett legnagyobb össztömeg 1670kg. 2004.07.01. átvétel. 22.000 km mai napig. Neked mennyi a megengedett össztömeg? :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Az enyém szintén Astra Classic II, 4 ajtós, 1.6 16v z16xe. klíma, elektromos ablak-tükör , központi zár, állítható magasságú ülés, kormányvezérlésű CAR400. Forgalmi szerint 1130 kg. Megengedett legnagyobb össztömeg 1670kg. 2004.07.01. átvétel. 22.000 km mai napig. Neked mennyi a megengedett össztömeg? :partyman: passz, mert nincs nalam a forgalmi, de jovo heten megnezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 passz, mert nincs nalam a forgalmi, de jovo heten megnezem. megenztem. es neked van igazad a gepkonyv irt 1205kg-ot. forgalmi: 1130kg, megengedett ossztomeg 1670. azert erdekes hogy a 4- es az 5/ajtos is ugyanolyan nehez... pedig a 4 ajto hosszabb meg minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xavér Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Sziasztok! Az idei 2005. évi 1.6 G Astra motorokban van e változás a tavalyiakhoz képest? Én azt halottam, hogy ezekben is van már Twinport. Üdv! Xavér Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Sziasztok! Az idei 2005. évi 1.6 G Astra motorokban van e változás a tavalyiakhoz képest? Én azt halottam, hogy ezekben is van már Twinport. Üdv! Xavér Én már láttam G Astra Caravant "1.6 twinport" felirattal egy Tesco-nál, úgyhogy nagy valószínűséggel van már TWP... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Én már láttam G Astra Caravant "1.6 twinport" felirattal egy Tesco-nál, úgyhogy nagy valószínűséggel van már TWP... :wink: Tesco is gyárt Astrát?? Bocsi ez Mélykékes volt... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Tesco is gyárt Astrát?? Bocsi ez Mélykékes volt... 8) Most hogy így mondod.... Lehet, hogy tesco gazdaságos Astra volt.... fehér volt, kék EU emblémás rendszámmal... már csak a piros hiányzik róla :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xavér Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sziasztok! Azt halottam, hogy 1.6-os motoroknak egy kicsit magasabb az olaj fogyasztása! Érdeklődnék, hogy a 1.6 Twinport motoroknál is fennáll-e ez? Esetleg ha van valakinek tapasztalat (igaz nem rég jöttek ki ezek a motorok), vagy tud róla, kérem írjon. Válaszokat előre is köszönöm! Xavér Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Sziasztok! Azt halottam, hogy 1.6-os motoroknak egy kicsit magasabb az olaj fogyasztása! Érdeklődnék, hogy a 1.6 Twinport motoroknál is fennáll-e ez? Esetleg ha van valakinek tapasztalat (igaz nem rég jöttek ki ezek a motorok), vagy tud róla, kérem írjon. Válaszokat előre is köszönöm! Xavér A tapasztalatok szerint a normál 1.6 valóban többet fogyaszt, mint pl az 1.2 vagy az 1.4. De sajnos az 1.6 twp-ről sztem még nem sokan tudnak tapasztalatot mondani... tudomásom szerint te lennél az első itt, akinek Z16XEP-je lenne... :roll: De aztán lehet, hogy tévedek. Vki esetleg 1.6 twp-al? Én is kíváncsi lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 ŐŐŐŐŐŐŐŐ... Xavér: törölted a hozzászólásod? Vagy csak én vagyok vak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 ŐŐŐŐŐŐŐŐ... Xavér: törölted a hozzászólásod? Vagy csak én vagyok vak.... úúúúúúúúúúúúú. bazzzzzzzzzzzzz. asszem én voltam.......... véletlenül.......... azt hittem duplikálta a hozzászólásást, igy az alsót töröltem. És nem is ugyanaz volt a hozzászólás.... :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bikeman Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Sziasztok! Egy nagy gondom volna... Elszakadt vezérműszíj miatt bontott motort keresek sürgőssen, Budapesten. (a benne lévőre hihetetlen árat mondtak..:D ) Astra G.-be való 1,4-es. 90 lovas Ecotec motort (GLX14XE), töröttből volna jó, aminek szervízkönyve is van. 120 e. Km.-ig érdekel kb. Ha tudok valami ilyet, vagy bontót, ahol vannak jó motorok, köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 úúúúúúúúúúúúú. bazzzzzzzzzzzzz. asszem én voltam.......... véletlenül.......... azt hittem duplikálta a hozzászólásást, igy az alsót töröltem. És nem is ugyanaz volt a hozzászólás.... :oops: :oops: :oops: Nem baj... :smt056 ...az enyémben idézve van :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Sziasztok! Egy nagy gondom volna... Elszakadt vezérműszíj miatt bontott motort keresek sürgőssen, Budapesten. (a benne lévőre hihetetlen árat mondtak..:P ) Astra G.-be való 1,4-es. 90 lovas Ecotec motort (GLX14XE), töröttből volna jó, aminek szervízkönyve is van. 120 e. Km.-ig érdekel kb. Ha tudok valami ilyet, vagy bontót, ahol vannak jó motorok, köszönöm. olcsobb lett volna vezérmüszijjat cserélni :D meg kell javittatni. szelepek csere, henfgerfej javitás, szerintem olcsobb, mint szarakodni a motorcserével.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xavér Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 A tapasztalatok szerint a normál 1.6 valóban többet fogyaszt, mint pl az 1.2 vagy az 1.4. De sajnos az 1.6 twp-ről sztem még nem sokan tudnak tapasztalatot mondani... tudomásom szerint te lennél az első itt, akinek Z16XEP-je lenne... :roll: De aztán lehet, hogy tévedek. Vki esetleg 1.6 twp-al? Én is kíváncsi lennék. Sajnos még nekem sincs, csak mostanában szeretnék venni, ezért az érdeklődés. Valóban a G Astrához csak mostanában lehet rendelni, de ha jól tudom a H Asztrákban is teljesen ugyan az a 1.6 Twinport motor van. Bízom, ha mások nem talán H Astrások tudnak válaszolni? Xavér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xavér Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 úúúúúúúúúúúúú. bazzzzzzzzzzzzz. asszem én voltam.......... véletlenül.......... azt hittem duplikálta a hozzászólásást, igy az alsót töröltem. És nem is ugyanaz volt a hozzászólás.... :oops: :oops: :oops: Szia! Egyébként, hogy lehet levelet törölni, mert van egy, amit szeretnék kitörölni! Xavér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bikeman Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 olcsobb lett volna vezérmüszijjat cserélni :D meg kell javittatni. szelepek csere, henfgerfej javitás, szerintem olcsobb, mint szarakodni a motorcserével.... naja, csak céges autó (senki nem figyelt rá), és nem márkaszervízben volt :P és a javítás ára. 580+áfa..:D mennyiért mennek a bontott motorok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 olcsobb lett volna vezérmüszijjat cserélni :D meg kell javittatni. szelepek csere, henfgerfej javitás, szerintem olcsobb, mint szarakodni a motorcserével.... szerintem is! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Sajnos még nekem sincs, csak mostanában szeretnék venni, ezért az érdeklődés. Valóban a G Astrához csak mostanában lehet rendelni, de ha jól tudom a H Asztrákban is teljesen ugyan az a 1.6 Twinport motor van. Bízom, ha mások nem talán H Astrások tudnak válaszolni? Xavér Bízzunk benne, hogy olvasnak minket ilyen H Astrások is... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szerintem nagyon le akarnak húzni ott. Biztosan találsz lényegesen olcsóbb helyet (szerinem kevesebb mint a feléből kijönne a javítás). Meg kell javíttatni ahogy Uhuhu mondta !!! Keress egy normális helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Bikeman írta:és a javítás ára. 580+áfa.. :shock: :shock: nem sok az egy kicsit?? Annyiért már majd egy komplett motort lehet kapni! :P Nekem ugyanilyen kocsin volt szelepszárszimmering -cserem hengerfej síkbagyalulással, szelepdörzsárral 65 rugó (mert ismerősöm volt), de amúgy se lett volna több 80 rugónál!! ...szerinte. Ha ki kell cserélni a vezérművet, meg szelepeket kell pótolni akkor se lehet szerintem 250 -nél több!! ...szerintem... :oops: :D :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 580 ért motorgenerált csinálnának neked. erre csak akkor van szükség, ha megsérült a dugattyu. de nem szokott.... hengerfej javitás általában elég szokott lenni. keress normális szervizt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 580 ért motorgenerált csinálnának neked. erre csak akkor van szükség, ha megsérült a dugattyu. de nem szokott.... hengerfej javitás általában elég szokott lenni. keress normális szervizt. Helló ! Csak kérdezem, hogy le van-e szedve már a fej, vagy látatlanban mondtak árat? Tudod-e mik sérültek? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bikeman Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hát Opelbe nem vagyok ismerős, G#mbos-nál lett véve, ott mondták ezt ma. Mondjatok akkor légyszi egy számlaképes megbízható szerelőt (nem feltétlenül márkaszervíz) Bp-n, aki jó áron minőségi módon megcsinálná a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts