peti1993 Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Sziasztok ismét egy problémával fordulok hozzátok :( elvittem a kocsit szerelőhöz mert nem úgy ment mint kellett volna na most hogy elhoztam még szarabb mint volt nem engedi 1500fölé a fordulatot ha azt eléri és adom a gázt fúllad vagy leáll hibának léptetőmotort ír de szerintem lehet itt még más is de az mitől lehet hogy nem engedi 1500fölé a fordulatot 1500nál már majdnem olyan mintha tiltana ugrál a fordulat légyszi segítsetek mert már tényleg elegem van ebből a kocsiból és a mindennapos hibakeresésből :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Sziasztok ismét egy problémával fordulok hozzátok :( elvittem a kocsit szerelőhöz mert nem úgy ment mint kellett volna na most hogy elhoztam még szarabb mint volt nem engedi 1500fölé a fordulatot ha azt eléri és adom a gázt fúllad vagy leáll hibának léptetőmotort ír de szerintem lehet itt még más is de az mitől lehet hogy nem engedi 1500fölé a fordulatot 1500nál már majdnem olyan mintha tiltana ugrál a fordulat légyszi segítsetek mert már tényleg elegem van ebből a kocsiból és a mindennapos hibakeresésből :( :( motorkód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 X12XE bocsi corsa b 1.2 16v most vette bele másik motorvezérlőt de úgy sem jó sajnos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 X12XE bocsi corsa b 1.2 16v most vette bele másik motorvezérlőt de úgy sem jó sajnos :( kellene egy ICM modul reset ,talán az segít B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 És azt hogy kell kivitelezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 És azt hogy kell kivitelezni? valamilyen diagnosztika rendszerrel ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 valamilyen diagnosztika rendszerrel ... Értem akkor op-com nak jó kell lenni hozá azon belül merrefelé lehet mert multkor nem találtuk benne az ICM modul resetet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kilowatt Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 sziasztok egy kérdéssel fodulok felétek: miért ég a légzsákvisszajelző lámpa menet közben? tehát, beindítom az autót, és vagy menet közben, vagy már beindításkor kivillan légzsákvisszajelző lámpa és égve marad. sokat vezeti az autót a nejem, aki állapotos és félek, hogy kinyílik a légzsák. pár napja csinálja. tippeket kérek, hogy mihez nyúljak. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Kinyilni nem fog véletlenül, sőt az a helyzet hogy inkább sohasem, akkor se ha kéne neki... a világító légzsáklámpa ugyanis a rendszer hibáját jelzi, ilyenkor nem működik vagy a légzsák, vagy az övfeszítő (amennyire tudom ugyanaz a visszajelzője mindkettőnek). A problémát általában kontakthiba okozza, többségében az ülés alatti csatlakozónál (nem állítgatjátok túl gyakran az ülést előre-hátra?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Értem akkor op-com nak jó kell lenni hozá azon belül merrefelé lehet mert multkor nem találtuk benne az ICM modul resetet? ha jól emlékszek akkor a programozásban van és icm tanult értékek nullázása... valami ilyesmi neve van Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 ha jól emlékszek akkor a programozásban van és icm tanult értékek nullázása... valami ilyesmi neve van Szia olyat találtunk hogy idézem "Reset IAC block Learn map" és "Reset O2 loop block learn map" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Szia olyat találtunk hogy idézem "Reset IAC block Learn map" és "Reset O2 loop block learn map" lehet hogy iac az az icm ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 lehet hogy iac az az icm ?? :) Okés köszönöm a választ ha minden igaz akkor az lesz az most olvastam utána de mivel csak szerda körül jön az alapjárati motor ezért addig hagyom de remélem ez már megoldja a problémát mert már nagyon elment a kedvem a keresgéléstől :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kilowatt Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 szia tgabika76 köszi az infot. sajna csak most tudtam megnézni a forumot. az üllést elég gyakran állítgatjuk, néztem a csatit is, sőt befújtam wd-40 nel, de csak csinálja. sőt most már azt is produkálja, hogy lámpánál állva (mert idáig itt csinálta) leáll. írtó nehéz beindítani, olyan mintha kifogyott volna a benzin. remélem, nem a computer szarakodik, mert olvastam ilyet is, mert akkor az autó leáll, nincs most pénz a javításra. nézegetem a csatikat, tisztogatom őket (hátha kontakt hiba), de nem javul. tippek? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 szia tgabika76 köszi az infot. sajna csak most tudtam megnézni a forumot. az üllést elég gyakran állítgatjuk, néztem a csatit is, sőt befújtam wd-40 nel, de csak csinálja. sőt most már azt is produkálja, hogy lámpánál állva (mert idáig itt csinálta) leáll. írtó nehéz beindítani, olyan mintha kifogyott volna a benzin. remélem, nem a computer szarakodik, mert olvastam ilyet is, mert akkor az autó leáll, nincs most pénz a javításra. nézegetem a csatikat, tisztogatom őket (hátha kontakt hiba), de nem javul. tippek? köszi Szia nagyon nem biztos de alapjárati motor nekem akkor csinálta a leállást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kilowatt Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 sziasztok kérdés: szinte évente csinálgatom a kormányművet (konrétan perselyezni kell). ennyire szar lenne a corsa futóműve, vagy az utak verik szét ilyen hamar??? valami ötlet, hogy tartósabb legyen?? az astrában eredeti a kormánymű és semmi baja. ez meg 2004-es corsa. enyit romlott a technika 12 év alatt??? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kilowatt Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 ja és a leállás megjavult. kontakt hiba az AC relénél. érdemes néha kivenni és megtakarítani. köszi a tippet Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Sziasztok ha valaki megtenne nekem olyat hogy csinál egy op-com diagnosztikát X12XE b corsan és lementi a képeket minden blokban az értékekről alapjáraton és ha padlót nyom akkor is azt nagyon megköszönném neki mert egyszerűen nem tudok rájönni melyik érték szar a kocsiba vagy hogy melyik egyáltalán a referencia érték az op-com-ban Mindenkinek köszönöm előre is!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Sziasztok ha valaki megtenne nekem.... a fojtószelepháznál el állítottátok a csavarokat?? ha igen akkor van baj.... én egy félnapot b@sztam vele mert hozzá értők el csavargatták... én meg javítottam más sz@rát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 a fojtószelepháznál el állítottátok a csavarokat?? ha igen akkor van baj.... én egy félnapot b@sztam vele mert hozzá értők el csavargatták... én meg javítottam más sz@rát :( Milyen csavarokat vagyis melyiket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Milyen csavarokat vagyis melyiket? hogy magyarázzam el... a fojtónál van két csavar... nem találok képet róla.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 hogy magyarázzam el... a fojtónál van két csavar... nem találok képet róla.. pill csinálok képet és jelöld majd be rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 pill csinálok képet és jelöld majd be rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 ezekre gondoltam : Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 ezekre gondoltam : az alsó nem hinném a felsőt a szervízbe állították szerintem mintha úgy mondták volna de az miatt van hogy padlózásnál nem pörög föl csak fullad és durrog a gyuszi ilyenkor -°1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts