peti1993 Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 és végig néztek minden élőadatot ,és megnézték hogy a gyárilag előírt értékek stimmelnek-e ??? Igen és minden határon belül volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1478416550.html átmeneti megoldásként ezt javaslom. Nekem hátulról hiányzott a jel, de aztán szereztem, végül az lekopott, és akkor rákerült egy matrica, ami méretazonos volt :D Igaz itt vaterán dolgozó lány drága ennyiért, én Szabadkán két csomagot vettem 500-ért a csávótól :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sziasztok tegnap pontatlanul tettem fel a kérdést a gyertyahézagról szóval tudjátok a gyertyahézagot egy 1.2 16v x12xe motorhoz mert lehet hogy az is rosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nem módosítottam, elhagytam. De az a malacorr az elején elég gáz, úgyhogy ideiglenesen eltakartam vw logóval. Nem tudnám megmondani mekkora volt az eredeti, de a 2 lyuk ahová bepasszol nem egymás melletti, inkább eltolt. Kb 7-8 cm átlójú lehetett. Most így néz ki, de remélem nemsokáig: az autó, és a rendszámtartóm ford-os, csak hogy nehogymár semleges legyen vagy valami. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1478416550.html átmeneti megoldásként ezt javaslom. Nekem hátulról hiányzott a jel, de aztán szereztem, végül az lekopott, és akkor rákerült egy matrica, ami méretazonos volt :P Igaz itt vaterán dolgozó lány drága ennyiért, én Szabadkán két csomagot vettem 500-ért a csávótól :P Azt akartam én is javasolni amit Jean írt, ha tudtam volna előbb leszedtem volna a másik 2 corsa-ról amit bontottam :D Hátsóm az van, csak az ugye kisebb, de szerintem a műgyantás matrica is megteszi, végül is ugyan az mint az eredeti annyi hogy az eredetin még van egy műanyag hátlap a két pöcökkel, ami csak arra szolgál hogy ne fordítva illetve ne ferdén tegyék fel az emblémát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Azt akartam én is javasolni amit Jean írt, ha tudtam volna előbb leszedtem volna a másik 2 corsa-ról amit bontottam :D Hátsóm az van, csak az ugye kisebb, de szerintem a műgyantás matrica is megteszi, végül is ugyan az mint az eredeti annyi hogy az eredetin még van egy műanyag hátlap a két pöcökkel, ami csak arra szolgál hogy ne fordítva illetve ne ferdén tegyék fel az emblémát! Ok! Köszi. Akkor benézek a Csergőbe hátha van ilyen Matricájuk. Vauxhall is megfelel végülis ugyanaz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Ok! Köszi. Akkor benézek a Csergőbe hátha van ilyen Matricájuk. Vauxhall is megfelel végülis ugyanaz.. Vatera :D Töménytelen mennyiségben van fing pénzért :P Közben keresgéltem és meg is van a rács embléma, ez pontosan az ami neked kell, nem kell matricáznod! :P Itt az embléma 1800 ft-ot megér, az előbb mértem meg ez a 75-ös kell előre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Igen és minden határon belül volt icm modulhoz lett nyúlva?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 icm modulhoz lett nyúlva?? Szia az mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Szia az mi? fojtószelepház vezérlés... tudnak vele galibát csinálni ha belenyúlnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 folytószelepház vezérlés... tudnak vele galibát csinálni ha belenyúlnak.. ami a folytószelep tengelyén van érzékelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 ami a folytószelep tengelyén van érzékelő? ott van a fojtószelepházpoti rajta azt eléggé összekel hangolni az alapjárati mocival nemrég csináltam egy x10xe-t hasonló nyűgje volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 ott van a fojtószelepházpoti rajta azt eléggé összekel hangolni az alapjárati mocival nemrég csináltam egy x10xe-t hasonló nyűgje volt aha akkor azt tudom nem nagyon lett hozzányúlva egyszer volt levéve mert ki lett takarítva a fojtószelep ház Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 aha akkor azt tudom nem nagyon lett hozzányúlva egyszer volt levéve mert ki lett takarítva a fojtószelep ház kis csavarok nem lettek elállítva rajta? nem volt gond az aksiddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 kis csavarok nem lettek elállítva rajta? nem volt gond az aksiddal? nem láttam rajta kis csavart az aksim meg olyan hogy kb 10perc zene és csutkára lemerül ennyi a baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 nem láttam rajta kis csavart az aksim meg olyan hogy kb 10perc zene és csutkára lemerül ennyi a baja http://webshop.zsu.hu/webaruhaz/htmls/auto...;rend_irany=asc erre gondolsz amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 kb 10perc zene és csutkára lemerül ennyi a baja akkor ott lesz a baj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 az egész kalamajkát ez csinálná a zene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 az egész kalamajkát ez csinálná a zene? A szar akksi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 A szar akksi! de könnyen indul a kocsi csak ha zenét hallgatok akkor merül le a nagy erősítő szívja le ennyire de ha nem hallgatok zenét akkor is szar a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 az egész kalamajkát ez csinálná a zene? nem a szar aksi csere majd egy icm modul tanult érték törlés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 de könnyen indul a kocsi csak ha zenét hallgatok akkor merül le a nagy erősítő szívja le ennyire de ha nem hallgatok zenét akkor is szar a kocsi mekkora zene van benne?? nekem kb 1200w van benne de nincs ilyen probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 nem a szar aksi csere majd egy icm modul tanult érték törlés okés cserélek aksit de nekem gyanús hogy ez de lehet benne valami mert lehet nem tudja hogy hogy áll a fojtószelep és ezért fullad gázadásra Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 mekkora zene van benne?? nekem kb 1200w van benne de nincs ilyen probléma egy valós 600w-os erősítő van benne 20-as tápkábellel meg egy alpine láda az aksi meg csak 45amperos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 okés cserélek aksit de nekem gyanús hogy ez de lehet benne valami mert lehet nem tudja hogy hogy áll a fojtószelep és ezért fullad gázadásra kérj kölcsön valakitől ,és csináljatok egy reset-et az icm-nek és kiderül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti1993 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 kérj kölcsön valakitől ,és csináljatok egy reset-et az icm-nek és kiderül :D okés és hogy kell resetelni az icm-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts