spawn Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy kell egy B Corsa-bol kiszedni a gyári magnót? SPAWN Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy kell egy B Corsa-bol kiszedni a gyári magnót? SPAWN Konkrétan milyen típus ? Pl. a Car 300-hoz kell kihúzó szerszám, anélkül csak gányolva lehet kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Amikor az enyémből "szakemberek " kiszedték, szép nagy csavarhúzó alakú nyomot hagytak az alatta levő műanyagban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 :gib: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Corsa B kezelési könyvet senki nem akar be szkennelni:)? Mondjuk utána eljuttani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spawn Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Köszi a segítséget. Egyébként tényleg egy CAR 300-asról volt szó. Miután annyira nem akartam gányolni inkább kicseréltettem szakszervízben. Hogy is mondjam nagyon finoman? Rohattúl megbántam. Egyre inkább ugy tűnik, hogy csupa pancser van a szekszervízekben. Ez a 2. ami egy rakat f.s! Drága, és el is cseszték. Kicsit későn szóltál a Corsa leírás miatt. 1 héttel ez előtt még meg tudtam volna csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vrs6632 Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Hali! Segítséget szeretnék kérni! A Corsámra 15"-os felniket akarok! Nagyon sok helyen megnéztem és mindenhol 195/45R15-ös gumival ajánlják. A baj az, hogy nekem 195/50R15-ös gumi garnitúrám van. A kérdésem az lenne, hogy minden gond nélkül feltehetem e ezeket a gumikat. Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 3.4%-al fogsz gyorsabban menni azaz ennyit fog csalni a órád, és elvileg hamarabb fotózhatnak emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbGTi Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Sziasztok ! megtudja mondani nekem valaki , hogy a belinkelt képen mi az a tartályszerű walami ? Előre is köszike Íme a kép: http://web.axelero.hu/fevilg12/corsa.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Sziasztok ! megtudja mondani nekem valaki , hogy a belinkelt képen mi az a tartályszerű walami ? Előre is köszike Íme a kép: http://web.axelero.hu/fevilg12/corsa.jpg én tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Én is tudom :) Az az AGR szelep,magyarul kipufogógáz visszavezető szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 akkor mindketten ügyesek vagyunk :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 de az omi topicban feltett kérdésre nem tudod a választ :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbGTi Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 köszi a válaszokat az egr-el kapcsolatban! azt megtudjatok mondani , hogy lehet-e ezt pucolni , vagy cserelni kell , mert a szervizben azt mondjak cserelni kellene 40k-ert, es azt is meg kellene rendelni , es mivel most jott egy picibaba a csaladba , nem igen engedhetek meg magamnak ilyen merteku kiadast. Elore is koszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 köszi a válaszokat az egr-el kapcsolatban! azt megtudjatok mondani , hogy lehet-e ezt pucolni , vagy cserelni kell , mert a szervizben azt mondjak cserelni kellene 40k-ert, es azt is meg kellene rendelni , es mivel most jott egy picibaba a csaladba , nem igen engedhetek meg magamnak ilyen merteku kiadast. Elore is koszi ! Írjál Futó Gabinak, ő az EGR Nagymester, biztos segít neked :wink: Ifó vel kapcsolatban : http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...iewprofile&u=30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Írjál Futó Gabinak, ő az EGR Nagymester, biztos segít neked :wink: Ifó vel kapcsolatban : http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...iewprofile&u=30 ezt nem lehet se pucolni, se lezárni :) pucolni meg lehet próbálni, de nem fog eredményt hozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbGTi Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 köszi szépen a választ , akkor tényleg nem marad más , mint a csere ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 cikk Amíg olvastam, végig az volt az érzésem, hogy nem nagyon tudja eldönteni, hogy hanyadán is áll a kocsival a cikkíró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eelektro Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Nem tudtok a motorhátetőre GSi beömlőt??? Sürgős lenne! Köszi. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rrobi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok, és azt találtam, hogy az egyes típusoknál van ilyen jelölés, hogy XE. Pl: Opel Corsa 1.0 XE Mit jelent ez? Valami pluszt? Vagy pont nem? Mi dönti el, hogy egy 1.0 Corsa-ban van-e fordulatsám mérő, vagy nincs? Csak a felszereltség, vagy ez az XE is bejátszik? A tudatlanságom megszüntetése sürgős lenne, köszi minden hozzászólást!!! :) Ciao! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok, és azt találtam, hogy az egyes típusoknál van ilyen jelölés, hogy XE. Pl: Opel Corsa 1.0 XE Mit jelent ez? Valami pluszt? Vagy pont nem? Mi dönti el, hogy egy 1.0 Corsa-ban van-e fordulatsám mérő, vagy nincs? Csak a felszereltség, vagy ez az XE is bejátszik? A tudatlanságom megszüntetése sürgős lenne, köszi minden hozzászólást!!! :) Ciao! Uhu gyere meló van! Majd ő jól megmondja mer itt minálunk ő ért ehhez jajdenagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 [quote="tgabika76 Uhu gyere meló van! [ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rrobi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Sziasztok! Kösz' az eddigi segítséget! Ha jól értem, akkor a 1998-tól gyártott 1.0-ás Corsa-kba mindbe ez az X10XE motor került beépítésre? Valakinek van már ezzel a konstrukcióval tapasztalata? Azt olvastam róla, hogy nagyon takarékos, ez így van? Megbízható? Több évre kellene, és nem szeretném állandóan javítgatni… 80%városi használatra kellene, 4-5km-es utakra. Már van egy ’90-es diesel, de az elég háklis, meg be se melegszik ennyi idő alatt, meg nőnek lesz! :) Kösz' az infót!!! Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Ennek nem biztos, hogy itt lenne a helye.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Ennek nem biztos, hogy itt lenne a helye.Szerintem. Áthelyezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts