DuDu123 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Sziasztok! Egy ismerős Corsa C-jében kellene kitörölnöm a InSP jelzést, de nem sikerült azzal a módszerrel, amiben az Astrában kell. Tudja esetleg valaki, hogy hogyan kell? Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Sziasztok! Egy ismerős Corsa C-jében kellene kitörölnöm a InSP jelzést, de nem sikerült azzal a módszerrel, amiben az Astrában kell. Tudja esetleg valaki, hogy hogyan kell? Előre is kösz! Helló! Keresd meg pü-ben Uhuhu-t (Ákos), szerintem Ő tud neked segíteni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Sziasztok A jövőhéten fogom megkapni az új lámpát a Corsa B-m be. Ez egy angel eyes.os első lámpa, amiben már külön lesz a tompított, és a távolsági fényszóró. Hogy tudnám megoldani, azt, hogy a távolsági felkapcsolásakor ne kapcsolja le a tompítottat? A leírtak szerint H1, és H7 izzók kellenek majd bele. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Sziasztok A jövőhéten fogom megkapni az új lámpát a Corsa B-m be. Ez egy angel eyes.os első lámpa, amiben már külön lesz a tompított, és a távolsági fényszóró. Hogy tudnám megoldani, azt, hogy a távolsági felkapcsolásakor ne kapcsolja le a tompítottat? A leírtak szerint H1, és H7 izzók kellenek majd bele. Segítségeteket előre is köszönöm. Szeritem, eleve úgy lesz kialakítva a csatlakozó a lámpába, hogy a két izzót külön vezérli... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DuDu123 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Helló! Keresd meg pü-ben Uhuhu-t (Ákos), szerintem Ő tud neked segíteni B) OK! Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Sziasztok! Egy ismerős Corsa C-jében kellene kitörölnöm a InSP jelzést, de nem sikerült azzal a módszerrel, amiben az Astrában kell. Tudja esetleg valaki, hogy hogyan kell? Előre is kösz! Ugyanúgy, csak hoszabb ideig tartsd nyomva ráadott gyújtás mellett, vagy ismételd újra! El fog tünni az "Insp" , nekem is így sikerült.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Szeritem, eleve úgy lesz kialakítva a csatlakozó a lámpába, hogy a két izzót külön vezérli... B) Sajna nem úgy van. Mit tudnék vele csinálni, mert így eléggé érdekesen világít számomra a távolsági. Valaki tudna segíteni, aki ért egy kicsit az autóvillamossághoz? Nagyon megköszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
-VEL- Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sziasztok! Régi Opelos , de új fórumozó vagyok. Lehet hogy már volt erről szó, de megkérdezném, hogy miért csikorog az ékszíj az autóban? Ez egy '97es B Corsa 1.2 45Le-s motorral. Párás, esős este után reggel indításkor sikít rendesen úgy 5-6 másodpercig, aztán többet nem. 122.000 van benne 120nál volt szíj, feszítő,görgö,vízpumpa cserélve márkaszervzízben, elvileg gyári alkatrészekel. 2ezret ment az autó és megint csinálja. Első autóm egy 0 km-es '96os F Astra 1.4 8v volt az is csinálta, aztán egy B Corsa 1.4 Si néha az is. Utcán közlekedve hallottam már más márkatársak autóit is csikorogni :-) Mitől van ez és van-e valami ellenszer? Előre is köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi80 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hello! Corsa C Easytronicom van! Tudnátok 1-2 dologban segíteni információval ?! -Érdekelne, hogy milyen váltóolaj kell az Easytronichoz, mert le szeretném cserélni benne az olajat. - Továbbá: milyen fékolajat vegyek ( jó a Lavina féle "maszek", vagy keressek vmi "ócsó" Opel jelzéssel ellátottat ?) - Megtenné valaki, hogy leírja nekem röviden, hogy miképpen tudom az "InSp" jelet eltűntetni a kijelzőmről ?! Feljebb olvastam, hogy ugyanúgy kell, mint az F Astrában, de nekem nem volt F Astrám, így nem tudom... B) Köszönöm előre is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hello! Corsa C Easytronicom van! Tudnátok 1-2 dologban segíteni információval ?! -Érdekelne, hogy milyen váltóolaj kell az Easytronichoz, mert le szeretném cserélni benne az olajat. - Továbbá: milyen fékolajat vegyek ( jó a Lavina féle "maszek", vagy keressek vmi "ócsó" Opel jelzéssel ellátottat ?) - Megtenné valaki, hogy leírja nekem röviden, hogy miképpen tudom az "InSp" jelet eltűntetni a kijelzőmről ?! Feljebb olvastam, hogy ugyanúgy kell, mint az F Astrában, de nekem nem volt F Astrám, így nem tudom... B) Köszönöm előre is ! -GM automata váltó+szervó olaj -DOT4 vagy DOT5.1 valami normális márka,ne noname gagyi lehetőleg ...és google használatával CORSA C INSP RESET PROCEDURE> -2003 press and hold the mileage reset button (center/left side of instrument cluster) switch ignition on the display will flash for 2 seconds keep button A depressed until '---' appears in the display release button A switch ignition off. 2003- press and hold the mileage reset button (center/left side of instrument cluster. approx after 3 seconds the letters 'INSP 0' will appear in the display. continue holding button A, depress the brake pedal and switch the ignition on. the letters 'insp ---' will start flashing in the display to be replaced after approx 10 seconds with the message 'INSP xxxxx m' release button A, brake pedal and switch off the ignition. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Sziasztok! Régi Opelos , de új fórumozó vagyok. Lehet hogy már volt erről szó, de megkérdezném, hogy miért csikorog az ékszíj az autóban? Ez egy '97es B Corsa 1.2 45Le-s motorral. Párás, esős este után reggel indításkor sikít rendesen úgy 5-6 másodpercig, aztán többet nem. 122.000 van benne 120nál volt szíj, feszítő,görgö,vízpumpa cserélve márkaszervzízben, elvileg gyári alkatrészekel. 2ezret ment az autó és megint csinálja. Első autóm egy 0 km-es '96os F Astra 1.4 8v volt az is csinálta, aztán egy B Corsa 1.4 Si néha az is. Utcán közlekedve hallottam már más márkatársak autóit is csikorogni :-) Mitől van ez és van-e valami ellenszer? Előre is köszi a választ. Tisztázzunk valamit. Melyik szíj ad hangot? A vezérléshez tartozó szíj(vizpumpa,feszítő stb) adja a hangot,akkor ott már baj van. Ha a generátoré,akkor éredemes lenne először szíjcserével kezdeni és normálisan(nem tökig) megfeszíteni,ha ez nem segít,akkor a generátoron tárcsa csere és ellenőrizni,hogy egy síkban fut-e a két tárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi80 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Köszönöm a választ! Angolul nem tudok sajnos, csak németül! 2004-es Corsám van...szóval akár Te, akár másvalaki lefordítaná nekem magyarra ? Danke schön... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi80 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Esetleg ez a módszer jó ? -napi km számláló nyomvatart+gyújtást ráad > Insp felirat villog 9-szer! tizediknek megjelenik a ---- jel, törölve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 2003- press and hold the mileage reset button (center/left side of instrument cluster. approx after 3 seconds the letters 'INSP 0' will appear in the display. continue holding button A, depress the brake pedal and switch the ignition on. the letters 'insp ---' will start flashing in the display to be replaced after approx 10 seconds with the message 'INSP xxxxx m' release button A, brake pedal and switch off the ignition. Km számláló gombaj nyomva tart,kb 3mp az insp 0 felirat jelenik meg,tartsd a gombot nyomva és lépj a gáz és fékpedálra,az insp felirat villogni kezd,10mp múlva insp xxxxx jelenik meg. Nagyjából ennyi aszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
-VEL- Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Tisztázzunk valamit. Melyik szíj ad hangot? A vezérléshez tartozó szíj(vizpumpa,feszítő stb) adja a hangot,akkor ott már baj van. Ha a generátoré,akkor éredemes lenne először szíjcserével kezdeni és normálisan(nem tökig) megfeszíteni,ha ez nem segít,akkor a generátoron tárcsa csere és ellenőrizni,hogy egy síkban fut-e a két tárcsa. A vezérléshez tartozó szíj, vízpumpa, feszítő, görgő 2000km-re ez elött, 120.000-nél lett cserélve márkaszervízben. Remélem igaz, hogy gyári cuccokkal. Hogy generátor részről miújság, azt nem tudom. 120.000km-es szervízen cserélték-e? Passz. Utánna nézek. De gyanítom, hogy ez a generátortárcsa dolog lesz a ludas. köszi a tippet Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy Corsa B -be 97-es X14SZ es motorszám, lehet e utólag klímát beépíteni és ha igen akkor kb mennyibe kerülne és kivitelezhető e otthon vagy feltétlenül szerelő kell hozzá? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frigo833 corsa c Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Üdv mindenkinek!!! Remélem tud valaki segíteni. Van egy 1.3 cdti Corsám. Olyan problémám van vele hogy ha bármilyen fordulatnál megtartom a gázt bármilyen seb fokozatban úgy haladok egy darabig és pl. előzni szeretnék és gyorsítok megtorpan vagy megremeg a motor és utána kezd csak el gyorsítani. Nem tudja valaki hogy mi lehet a baja?? Mostanában elég sűrűn elkezdte csinálni. Segítségeteket előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Üdv mindenkinek!!! Remélem tud valaki segíteni. Van egy 1.3 cdti Corsám. Olyan problémám van vele hogy ha bármilyen fordulatnál megtartom a gázt bármilyen seb fokozatban úgy haladok egy darabig és pl. előzni szeretnék és gyorsítok megtorpan vagy megremeg a motor és utána kezd csak el gyorsítani. Nem tudja valaki hogy mi lehet a baja?? Mostanában elég sűrűn elkezdte csinálni. Segítségeteket előre is köszönöm!!! Helló! 1 kérdést elég ám beírni 1 topikba! :D Ha valaki tud segíteni,úgyis választ fogsz kapni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hi! Tigrában merre lehet a klíma reléje? esetleg valaki tudja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
frigo833 corsa c Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hi! Tigrában merre lehet a klíma reléje? esetleg valaki tudja? motortérben keresd egy hosszukás rellés doboz 4 rellé 2 bizti van benne"ha diesel akkor 4 bizti van a végében." A rellédoboz legelső relléje a kompresszor-é. ha esetleg tudja valaki hogy lehet képet beszurni ide akkor tudok küldeni róla hogy pontosan hol és melyik az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ha esetleg tudja valaki hogy lehet képet beszurni ide akkor tudok küldeni róla hogy pontosan hol és melyik az. Csak akkor tudsz képet feltenni ide, ha előtte felteszed valahova a netre( képfeltőltés.hu vagy hasonló oldalra)... és onnan tudod a linkjét ide beszúrni,vagy a kép címét beillesztve felrakni ide (kép beszúrása ikon) :D (remélem elég érthetően le tudtam írni) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 motortérben keresd egy hosszukás rellés doboz 4 rellé 2 bizti van benne"ha diesel akkor 4 bizti van a végében." A rellédoboz legelső relléje a kompresszor-é. ha esetleg tudja valaki hogy lehet képet beszurni ide akkor tudok küldeni róla hogy pontosan hol és melyik az. Köszi! de abban nekem nincs bizti. tigra A Link to comment Megosztás: More sharing options...
frigo833 corsa c Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hi! Tigrában merre lehet a klíma reléje? esetleg valaki tudja? http://kepfeltoltes.hu/view/080611/tigra_k...ltoltes.hu_.jpg] Link to comment Megosztás: More sharing options...
-VEL- Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Olyan kérdésem volna, hogy mivel lehet a kifakult kerékjárati ív díszműanyagjait a sárvédőkön (biztos van rövidebb neve is) újra feketére varázsolni egy '97es B Corsa-n? Van erre valami vegyszer-kegyszer? Vagy marad az újra cserélés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Olyan kérdésem volna, hogy mivel lehet a kifakult kerékjárati ív díszműanyagjait a sárvédőkön (biztos van rövidebb neve is) újra feketére varázsolni egy '97es B Corsa-n? Van erre valami vegyszer-kegyszer? Vagy marad az újra cserélés? :D Autósboltban lehet kapni fekete műa.ápoló stiftet spec. lököshöz, azzal át kell kenni, és olyan lesz mint az új.Ezt időnként meg kell ismételni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts