Rolkoo Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 De van, a gyujtási sorrend általában 1 3 4 2. Az a legegyszerűbb, ha kiveszed az 1. hengerből a gyertyát (a vezérlés felőli oldalon van) és a felső holtpontba tekered a motort, megemeled az egyik első kereket, sebességbe rakod, és forgatod, amíg a dugattyú felér, azt úgy állapítod meg, hogy csavarhúzót tartassz a gyertya helyén, és amikor érzed, hogy teljesen fenn van akkor megállsz. Ezek után leszeded a gyujáselosztó fedelét, és megnézed, melyik irányba áll a rotor. Az lessz az 1. henger. Az elosztó felől nézve a motort annak forgása az óramutató ellentetje. Ezzek után a sorrendnek megfelelően ráteheted a kábeleket. Az is előfordulhat ilyenkor, hogy a rotor a 4. henger felé áll, és nem indul el. Csak annyi a tennivaló, hogy a fedélen átellenesen megcseréled a kábeleket. Értem...Nagyon köszönöm a leírást, ma is tanultam valamit... :huh: Még annyit, hogy a leírt módszered bonyolultsága miatt ha esetleg azzal próbálkoznék, hogy rádugom valamilyen formában a kábeleket, kiveszem a gyertyákat és öníndítózással megnézem, mikor melyik ad szikrát? Ha jól értettem, akkor az 1-es a vezérműszíj felőli henger, aztán a 2., 3., és a 4-es az elosztó felőli? És a szikrákat igy kellene látnom: 1,3,4,2...igaz? Szerinted igy is megoldható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Értem...Nagyon köszönöm a leírást, ma is tanultam valamit... :huh: Még annyit, hogy a leírt módszered bonyolultsága miatt ha esetleg azzal próbálkoznék, hogy rádugom valamilyen formában a kábeleket, kiveszem a gyertyákat és öníndítózással megnézem, mikor melyik ad szikrát? Ha jól értettem, akkor az 1-es a vezérműszíj felőli henger, aztán a 2., 3., és a 4-es az elosztó felőli? És a szikrákat igy kellene látnom: 1,3,4,2...igaz? Szerinted igy is megoldható? És akkor honnan tudnád, hogy melyik az 1.-es, és melyik henger van felső holtponton. Így nem műxik, próbáldd úgy ahogy leírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolkoo Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 És akkor honnan tudnád, hogy melyik az 1.-es, és melyik henger van felső holtponton. Így nem műxik, próbáldd úgy ahogy leírtam. Okés, csak gondoltam ha lehet, egyszerűsítenék rajta.... :huh: Nagyon köszönöm a segítséget, holnap kipróbálom és megírom az eredményt! További szép napot mindenkinek! Sziasztok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Esetleg várdd meg, amíg valaki megmondja, hogy merre áll a rotor amikor az 1. hengernek adja a szikrát (most így nem vágom fejből). Onnantól csak a sorrendre kell figyelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Könnyű lenne,ha valakinek lenne a közelben ilyen kocsi,akkor csak meg kellene nézni!(nincs ismerősöd ilyen kocsival?) Képet csak ilyet találtam hirtelen! motorjáról kép is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Könnyű lenne,ha valakinek lenne a közelben ilyen kocsi,akkor csak meg kellene nézni!(nincs ismerősöd ilyen kocsival?) Képet csak ilyet találtam hirtelen! motorjáról kép is van Elég lenne egy akármilyen opel 4 hengeres, elosztós motorral. Arról csak át kéne "másolni". Csak ne DIS-es legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 nem ismerem konkrétan a mocit, de meg kéne nézni, hogy van-e valami kis jelölés az ékszíjtárcsán. Valamint a kis jelöléshez nincs-e valami kis pöcök is a blokkon. Ha volna, akkor "jelre" állítva vagy az 1-es, vagy a 4-es henger van gyújtási ponton. Eldönteni csak a vezérműkerék állása alapján lehetne pontosabban. Na szóval ilyenkor kéne úgy rádugni a kábeleket, hogy az 1-3-4-2 sorrend maradjon, a nyíl az elosztón ennek az irányát jelöli(gondolom). Aztán próba csereszne. Vagy pöccre indul, vagy sehogy. Utóbbi esetben kábelek rádugásán 180 fokot fordítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 nem ismerem konkrétan a mocit, de meg kéne nézni, hogy van-e valami kis jelölés az ékszíjtárcsán. Valamint a kis jelöléshez nincs-e valami kis pöcök is a blokkon. Ha volna, akkor "jelre" állítva vagy az 1-es, vagy a 4-es henger van gyújtási ponton. Eldönteni csak a vezérműkerék állása alapján lehetne pontosabban. Na szóval ilyenkor kéne úgy rádugni a kábeleket, hogy az 1-3-4-2 sorrend maradjon, a nyíl az elosztón ennek az irányát jelöli(gondolom). Aztán próba csereszne. Vagy pöccre indul, vagy sehogy. Utóbbi esetben kábelek rádugásán 180 fokot fordítani. Az a tüskés, ékszíjtárcsás megoldás asszem csak 1,8-tól felfelé van. Az lenne a legtutibb, ha leszedné a vezérlés burkolatát, és úgy állítaná be az 1. hengert gyujtásra, de az nagyobb meló, mint a gyertya kiszedése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Találtam egy ilyen képet C12NZ-ről, szerintem ezen egész jól lehet látni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Találtam egy ilyen képet C12NZ-ről, szerintem ezen egész jól lehet látni: http://www.corsa.ja.pl/img/c14nz.jpg Ezek szerint a hátsó felső az 1. hengeré. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Ezek szerint a hátsó felső az 1. hengeré. Nekem is úgy tűnik. De, ha holnapig nem lesz megoldva, akkor a C14NZ-men meg tudom nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 De ezen is így tűnik (google "c12nz" rulez :huh:): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolkoo Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Ismét itt... Hát röhögni fogtok... :P Én fogtam magam és a "mi bajom lehet"-elv alapján összedugdostam a kábeleket... :huh: Indult, de nem igazán harapott és magasabb fordulaton csattogott. Aztán átdugtam máshogy... El sem indult... :P Aztán megint egy kis variálás és pöccre indult és gyönyörűen jár! :P Mindenkinek köszi a segítséget, és amúgy igazatok van: a felső hátsó az 1-esé és ott van a nyíl. :D (amugy ha valakit érdekel, egyik haverom szokta alkalmazni a "mi bajom lehet"-elvet: "-Iszok mégegyet, mi bajom lehet?" Másnap meg jön oda hozzám, hogy "Te figyelj már, voltál tegnap kocsmában? Elmesélhetnéd mi volt..." :lol: :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Ismét itt... Hát röhögni fogtok... :P Én fogtam magam és a "mi bajom lehet"-elv alapján összedugdostam a kábeleket... :huh: Indult, de nem igazán harapott és magasabb fordulaton csattogott. Aztán átdugtam máshogy... El sem indult... :P Aztán megint egy kis variálás és pöccre indult és gyönyörűen jár! :P Mindenkinek köszi a segítséget, és amúgy igazatok van: a felső hátsó az 1-esé és ott van a nyíl. :D (amugy ha valakit érdekel, egyik haverom szokta alkalmazni a "mi bajom lehet"-elvet: "-Iszok mégegyet, mi bajom lehet?" Másnap meg jön oda hozzám, hogy "Te figyelj már, voltál tegnap kocsmában? Elmesélhetnéd mi volt..." :lol: :D :D ) Örülünk, hogy tudtunk segíteni :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolkoo Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sziasztok kedves segítőtársaim!:) Sajnos újabb probléma adódott az én kicsikémmel... :D ;) :D A probléma a következő: Úgy tünik, mintha az olajbetöltő nyílás sapkája alól jönne az olaj... A szerelő azt mondta, hogy valószínűleg nem tud eltávozni a nyomás a motorból, mert mondtam neki, hogy általában rövid utakra használom és hogy egyszer már a légszűrőben jelentkezett az a "mustár"-szerű anyag, ami a kartergáz visszavezető csövön jött fel. Arra gyanakodott, hogy el van dugulva a kartergáz szűrője és azért a betöltő sapka alatt tolja ki a nyomás az olajat... Szűrő tisztítva (nem sok gané volt benne), termosztát cserélve, hogy könnyebben melegedjen a motor, mert gyanús volt, hogy állandóan nyitva van (de érdekes módon a fűtés most is ugyanolyan jó, csak mostmár melegszik is a motor). Aztán mivel elég olajos volt mindehol a moci, a biztonság kedvéért szelepfedél-tömítést is cseréltünk, mert az már elmúlt 1 éves és azt mondják azt a sz*r parafát ennyi időnként illik cserélni. Ezeket körülbelül 3 napja csinálta a szerelő, de sajnos 30 km után ugyanúgy megjelent az olaj, viszont mostmár egyértelműen kivehető, hogy a sapka alól jön! Kinek milyen ötlete van? Mi lehet a hiba? Csak egyszerűen a sapka nem zárna jól? :) (úgy tünik semmi baja és úgy tünik zár is rendesen, de nem tudom...) Akinek esetleg volt már hasonló problémája, vagy lenne ötlete, kérem írjon! :huh: Vagy adjam el? DE HÁT IMÁDOM! :lol: Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 ki kéne cserélni a sapkát vagy ha kapható hozzá gumi(ami többnyire igaz lehet), akkor csak azt, és megfigyelni. :huh: Ha sok lenne a kartergáz, azt egyszerűen ellenőrízheted. Járó mocinál húzd ki a nívópálcát. Ha nem érzékelhető különösebb áramlás, akkor szerintem a tömítés cseréje megoldhatja a gondod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ha sok lenne a kartergáz, azt egyszerűen ellenőrízheted. Járó mocinál húzd ki a nívópálcát. Ha nem érzékelhető különösebb áramlás, akkor szerintem a tömítés cseréje megoldhatja a gondod. :lol: Vagy ha nagyonsok kartergáz lenne, kilőné a nívót! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolkoo Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ki kéne cserélni a sapkát vagy ha kapható hozzá gumi(ami többnyire igaz lehet), akkor csak azt, és megfigyelni. ;) Ha sok lenne a kartergáz, azt egyszerűen ellenőrízheted. Járó mocinál húzd ki a nívópálcát. Ha nem érzékelhető különösebb áramlás, akkor szerintem a tömítés cseréje megoldhatja a gondod. :D Értem, köszi a tippet, a gumi cseréjére gondoltam én is, de nem gondoltam, hogy azt lehet külön kapni. :huh: Majd utánanézek... Amugy ha sok a kartergáz, az mitől lehet? És mit tudok vele kezdeni? :D És mit értesz "különösebb áramláson"? Valamit azért kell éreznem, vagy egyáltalán semmit? És alapjáraton nézzem, vagy pörgessem kicsit közben? Bocsi a sok kérdésért, de itt egyszerűbb megbeszélni, mint a szerelőhöz rohangálni... :lol: Hátha én is meg tudom javítani a láma fejemmel... :) :) Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Vagy ha nagyonsok kartergáz lenne, kilőné a nívót! :lol: Te ezt honnan tudod? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Te ezt honnan tudod? :huh: Biztos emléxel a főtengelyjeladóra mikor még nem tudtuk, hogy mi és hova való! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Biztos emléxel a főtengelyjeladóra mikor még nem tudtuk, hogy mi és hova való! :) Hogyne emlékeznék! :huh: Lehet azt elfelejteni? :lol: Úgy repült mint egy orosz űrhajó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolkoo Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok! Most elképzeltem magam előtt a nívót az égben.... :lol: :) :) Nagy élmény lehetett... :D Na de esetleg válaszok a kérdéseimre? :huh: Vagy szerintetek nem nagy probléma? Ha nem oldódik meg sapka cserével, hagyjam a fr*ncba és néha törölgessem le? Vagy esetleg lehet idővel belőle nagyobb gond is, ha nem vizsgáltatom ki a kicsikét? ;) Mindekinek köszönöm a segítségét és mára szép, jó éjszakát kívánok! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 :huh: http://img217.imageshack.us/img217/8596/img0710jv4.th.jpg Jópofa az a motorvezérlő az ablakban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jópofa az a motorvezérlő az ablakban! :lol: Ott jó a hűtése! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts