warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Hozzáértők szakértését kérném! A Corsa B injektoros üza.tankja felfogatásilag/alakilag megegyezhet-e a Corsa A-éval? Mert valszeg be kell szerválnom egy injektoros tankot az átalakításhoz, és minő manó, volna egy 1.4 16V Corsa B Sport, ami alól ki lehetne menteni a dolgot. Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Hozzáértők szakértését kérném! A Corsa B injektoros üza.tankja felfogatásilag/alakilag megegyezhet-e a Corsa A-éval? Mert valszeg be kell szerválnom egy injektoros tankot az átalakításhoz, és minő manó, volna egy 1.4 16V Corsa B Sport, ami alól ki lehetne menteni a dolgot. Vélemények? SAjnos én nem tudok segíteni. De más biztosan tud. Sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 ...minő manó, volna egy 1.4 16V Corsa B Sport, ami alól ki lehetne menteni a dolgot. Vélemények? És ebből a Corsa B-ből mást is ki lehet szedni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 És ebből a Corsa B-ből mást is ki lehet szedni? :unsure: Az eleje koppos, tehát hűtő, és tsai kuka, de a motor még okés, váltó szinténzenész, belső kárpitok, első sportülések hibátlanok, stb. stb. stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Moci most bizti nem kell Tominak... :unsure: Eleget költött arra. :) Tudsz képelet lőkni a belsőről? meg 1-2 külsőt? esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Moci most bizti nem kell Tominak... :unsure: Eleget költött arra. :) Tudsz képelet lőkni a belsőről? meg 1-2 külsőt? esetleg? Ilyen a belső kárpit, és ilyen a hátsó szárny rajta.Több képem nincs........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 http://img.tar.hu/warwolf/size2/21672534.jpg http://img.tar.hu/warwolf/size2/21672535.jpg Ilyen a belső kárpit, és ilyen a hátsó szárny rajta.Több képem nincs........ Helyileg hol van? Pü-ben tudsz dobni valami elérhetőséget, akivel lehet beszélni, hogy mi van meg és hogy mi mennyi? Úgy láttam elektromos ablak van benne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Dobtam P.Ü.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 kellene egy kis segitség Tündéri kolléganőnek gondja van a tündéri kisautójával, 97es b corsa 1.0ás aggregáttal Elég nehezen indul be (mintha csak sokaidkra "kapná el") és amikor mész vele rángat és nagyon beteg hangja van ami vagy a leömlő vagy a kat vagy az alapjárati környékéről. Egész egyszerűen nem tudom kifülelni honnan jön. Reflexből néztem egy olajat nála de nem tudom hogyan kellene kinéznie annak a műanyag pöcöknek ami a nivopálca végén van. Láttam, hogy olajos mindkét vékonyabb rész rajta de nem olyan szépen egyenletesen látható mint a mi régi C-s motorjainkánál (akár a géjesinél, akár a miami kék kupénál). Lámpák hibát nem mutatnak. Léhtömegmérő hiba nem ilyen volt az szinte kizárható. Normális, hogy ezeknél a kis motoroknál csak nőgyógyász kezekkel lehet kivenni a pálcát? Miért van benne ekkora kanyar? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Elég gyanús hogy falsot szív valahol... át kéne nézni a vákumcsöveket, szívósortömítést, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 A C12NZ és a C 14NZmotorok elosztófedele különbözik egymástól vagy egyforma?Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 elvileg egyforma, csak annyi a varia, hogy Lucas vagy Bosch. A 2 gyártó 2 külön fedelet csinál. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 maga az elosztófedél szerintem mind egyforma,de pl a fordulatszám-szabályzás lehet más.gondolom az 1.2 és az 1.4 nem pont ugyanannyit forog. de ezt majd egy hozzáértő megmondja :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 EPC-bűl néztem ki amit írtam... nem légből kapott dolog... a fordulatszám dolog meg szerintem u.a. 6500 max... vagy nem tudom, te mire gondoltál. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 arra amire te :blink: a tiltásra.bár azt a rotor csinálja benne. az egyformaságot csatlakozási méretre gondoltam,vagy hogy mondjam...korán van még :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 A tiltáshoz nem sok köze van a rotonak egy injektoros kocsiban. :unsure: max annyi, hogy ő közvetíti a gyújtást. A rotor mindenképp forog, ha a moci is... jó esetben. A tiltás az ECU dolga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 A tiltáshoz nem sok köze van a rotonak egy injektoros kocsiban. ;) max annyi, hogy ő közvetíti a gyújtást. A rotor mindenképp forog, ha a moci is... jó esetben. A tiltás az ECU dolga. de,mert letestel,vagy hogy mondják,és akkor egy pillanatra megszakítja a gyújtást. anno a három betűs nem Opel sportváltozat autómban :blink: is ez volt,pedig az is injektoros volt már... a mostani autókban meg már nincs ez a fajta elosztófedél,hanem trafó,és azt már vezérelheti az ECU :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Tamás... lécciiii... az ecu-tól függ, hogy kap-e a gyújtás delejt! Nem a rort fogja eldönteni, hogy most 6500, és le kell szabályozni. A fordulatszámot az ecu tudja. Nem bántás, de ha valamit nem tudunk jól, akkor psszt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 én azért mondom ennyire,mert biztos vagyok abban amit mondok.persze lehet,hogy tévedek,de amikor én vettem anno elosztófedelet+rotort,akkor ott én választhattam ki,hogy milyet kérek :unsure: hogy 6700nál tiltson,vagy tiltás nélküli...ECUról egy szó sem esett.na meg egy 85ös autó elektronikája... :blink: de akkor téma lezárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 hát Tomi! Erre nem mondok semmit.... úgyse hiszel nekem, akkor meg minek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 mackosajté a pont. a motor vezéerlő egység gondolkodik a motor gyujtásjeléről, és a befecskendező jeléről. ha ez nincs akkó, tilt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Micsoda baromság!Semmi köze a rotornak vagy az elosztófedélnek a tiltáshoz!Aki szedte már szét tudja jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Ez jó volt :unsure: !Akkor tehát ha jól értelmeztem az elmondottakat:felrakhatom a C14 NZ elosztófedelet a C12 NZ motorra,nem lesz baj belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Igen! Elvileg! A lényeg, hogy milyen gyártmány! Csak ez befolyásolja. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Sziasztok! Ismét bajom volna. Péntek du óta világít a motorkontroll lámpa. :lol: A hibakód: 1405. A fogyasztásom nem nőtt meg, az autó jól húz, jól megy, viszont alacsony fordulaton rángat és szinte semmi alapjárat nincs. Az Autofit szerint ez lambdaszonda, de egy Opeles ismerősömnél ugyanez a jelenség alapjárati moci volt. Tanácsokat szeretnék kérni tőletek a holnapi hibakereséshez. Előre is köszönöm! UI: A C16NZ alapjárati mocija jó az X14XE-hez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts