warwolf Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Fel is lehet políroztatni.Legalább is nálunk van egy cég, aki csinál ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Körül nézek itt a környéken,hátha Debrecenben van olyan cég aki megcsinálná.Vagyazismerősnekazismerőse!Nem szeretném,ha berepedne és utána meg cserés lenne az üveg.Már azt megkérdeztem,hogy szereléssel együtt 28000 píz lenne a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Fel is lehet políroztatni.Legalább is nálunk van egy cég, aki csinál ilyesmit. ami közel annyiba kerül, mintha vennél egy utángyártott sztélvédőt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 ami közel annyiba kerül, mintha vennél egy utángyártott sztélvédőt.... Aztat ém már nemtudhassam! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 28000 píz lenne a csere. Sima fehér szélvédö,vagy szinezett?Mert nekem "csak" a szines üveg árát mondták ennyire plussz a szerelés,-ragasztó ára.Ha a szines szerelve ennyi ird meg légyszi hogy hol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy megközelítőleg mennyibe fog kerülni a 2-ik éves kötelező szervíz? Tudom Opel szervízek között is vannak eltérések, melyikhez érdemes mennem? 1.0 C Corsa. Km: 27.000 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 olajcserés genyőce nekem 30.000be fájt (igaz ez 4 éves korában történt, de ha nincsen semmi xtra amit cserélni kell akkor ca. ennyi....) ebben van: olajcsere, olajszűrő, olajleeresztő tömítő gyűrű, pollenszűrő (jéé az is van a kocsiban?) ill ecoservice ellenőrzés (ez lhet hogy fiatalab kocsinál eltérő áron megy) pesti szervízek tekintetében nem tudok nyilatkozni én Győrben vittem szervízbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 olajcserés genyőce nekem 30.000be fájt (igaz ez 4 éves korában történt, de ha nincsen semmi xtra amit cserélni kell akkor ca. ennyi....) ebben van: olajcsere, olajszűrő, olajleeresztő tömítő gyűrű, pollenszűrő (jéé az is van a kocsiban?) ill ecoservice ellenőrzés (ez lhet hogy fiatalab kocsinál eltérő áron megy) pesti szervízek tekintetében nem tudok nyilatkozni én Győrben vittem szervízbe...Hello, Melyik szervízbe vitted (Nádor? Gyimes?)? S mikor volt ez? Üdv: Artid Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szia kavics! Köszönöm a válaszodat! ccorsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 olajszűrő, olajleeresztő tömítő gyűrű Én ugy tudom,hogy azt nem kell cserélni minden olajcserénél, mert más kiképzésű. Amugy ha te cserélsz mindent(levegőszűrőt, benzinszürőt is) akkor 15-16 ezerben kijön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Én ugy tudom,hogy azt nem kell cserélni minden olajcserénél, mert más kiképzésű. tömitő gyűrűre gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Én ugy tudom,hogy azt nem kell cserélni minden olajcserénél, mert más kiképzésű. Amugy ha te cserélsz mindent(levegőszűrőt, benzinszürőt is) akkor 15-16 ezerben kijön Ha Én azt meg tudnám csinálni... Most még ha valami bibi van, garban cserélik, optimális esetben. Utána meg majd kiképzem magamat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Sziasztok! Olyan van, hogy 5 hosszú dudálás után meghal a kürt? A hatodikat már nem akarta... A biztosíték jó. UI: Nem dühös voltam, csak csengő helyett használtam. Nem olyan családbú származok én! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2005 Megoszt Elküldve December10, 2005 Sziasztok! Olyan van, hogy 5 hosszú dudálás után meghal a kürt? A hatodikat már nem akarta... A biztosíték jó. UI: Nem dühös voltam, csak csengő helyett használtam. Nem olyan családbú származok én! :lol: CSapágyasra hajtottad a dudit teeeeeeeee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Sziasztok Szeretnék venni egy B corsát az Astra mellé,de a kiszemelt példánynak az első szélvédője altt lévő rácsozott műanyagból(amin az ablaktörlőmotor tengelye kijön) hiányzik a fele. Az lenne a kérdésem,hogy azt a műanyagot,csak a szélvédővel lehet cserélni vagy nélküle is....? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Hello, Melyik szervízbe vitted (Nádor? Gyimes?)? S mikor volt ez? Üdv: Artid Csakis Gyimes, mert ott is vettem :lol: ) idén tavasszal volt márciusban... (a nádort igazából nem ismerem, nekem adott volt a gyimes) tudom, hogy olcsóban jön ki ha magam csinálom, a következő olajcsere már így is lesz lebonyolítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Sziasztok Szeretnék venni egy B corsát az Astra mellé,de a kiszemelt példánynak az első szélvédője altt lévő rácsozott műanyagból(amin az ablaktörlőmotor tengelye kijön) hiányzik a fele. Az lenne a kérdésem,hogy azt a műanyagot,csak a szélvédővel lehet cserélni vagy nélküle is....? :lol: lehet külön is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktmboy Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 hi emberek!! a porbléma!!:: -b corsába nem kapok fordulatszámmérös müszerfalat.. -de, szereztem egy astra eletronic fordulatszámméröt. ennek a nyomtatott áramkörre 6!! kivezetéssel csatlakozik. ennek kellene a bekötési sorrendje, gondolom van 1 test, 1 pozitiv, ,1 jel pont / ez szokott zöld színü vezeték lenni / ,1 világítás pozitiv és talán egy világítás test. - mi a hatodik??, és mi a sorrend kérlek segítsetek!!! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 hi emberek!! a porbléma!!:: -b corsába nem kapok fordulatszámmérös müszerfalat.. -de, szereztem egy astra eletronic fordulatszámméröt. ennek a nyomtatott áramkörre 6!! kivezetéssel csatlakozik. ennek kellene a bekötési sorrendje, gondolom van 1 test, 1 pozitiv, ,1 jel pont / ez szokott zöld színü vezeték lenni / ,1 világítás pozitiv és talán egy világítás test. - mi a hatodik??, és mi a sorrend kérlek segítsetek!!! köszi A BOSCH szabványban a zöld vezeték a jel a fordszámmérőnek. Vagyis az 1-es vezeték a trafónál. Én ezt kötöttem be Bazsnak a corsába mikor cseréltük az órát. :lol: többet nemtudok mondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Sziasztok! 2 éves kötelező szervízre jelentkeztem. (C Corsa 1.0, 27000km.) Azt az információt kaptam, hogy fékbetétet (vagy mit) is cserélni kell. Szerintetek valós ez, vagy csak lehúzás gyanús? Persze látatlanba mondták, tehát - ha igaz - akkor ez is a normál kötelező szervizelés velejárója... Igaz ez? Segítsetek! Köszi! Ui.: eddig ezt egyik kereskedő sem mondta nekem, csak a szűrők, olaj, fékolaj, meg az apró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Félreértés történt, mert rosszul értettem amit mondtak a telefonban. FÉKOLAJ csere lesz. Jó, hogy nem írtam le a kereskedő nevét... Mindenkinek köszönöm a válaszát! Mindenkitől bocsánatot kérek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Félreértés történt, mert rosszul értettem amit mondtak a telefonban. FÉKOLAJ csere lesz. Jó, hogy nem írtam le a kereskedő nevét... Mindenkinek köszönöm a válaszát! Mindenkitől bocsánatot kérek! :lol: ugye megtanulod lassan, hogy nem irjuk be ugyanazt a hozzászólást 2 különböző helyre?? főképp nem egy témán belül! legközelebb kapsz 2 ejnye-bejnyét!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Rendben, csak egyszer. Megjegyeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Rendben, csak egyszer. Megjegyeztem :lol: kösziiiiii :lol: látod? mindig tanul az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 kösziiiiii :lol: látod? mindig tanul az ember... Ez a kedvenc mondásom, komolyan. Columbo szokta mondani, onnan jött, hogy rászoktam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts