matzera. Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 milyen gumit érdemes felrakni a corsára télinek? 13-as vagy 14-es? esetleg 15-ös? csakis téli gumit! jó nagy bordákkal... gyári méretek a gallery-ban Link to comment Megosztás: More sharing options...
matzera. Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 uhuhu megpróbáltam 11-megát áttolni az emiledre , de hibát jelzett vissza. ha mondassz egy bő emil címet , elküldöm az anyagot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 ja, mert 11 mega nem fér el benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hello Matzera! Nagyon jo a honlap! Corsa c- röl nincs hasonlo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Nekem eddig nem volt semmi bajom a kocsival, kivéve a sebváltot. Szerintem elég erős az 1.2 -es motor. 75 Le. Ráadásul jol is megy, 185 a vége egyenes uton, de érd felé 200-nál szabályoz le...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Az 1.2-es motor nem 80 lovas?Én is az 1.2 -est akartam megvenni csak túl sok volt a különbség forintilag az1.0 -ás és az 1.2-es között. :( Ez az 1000 -s is nagyon jó,főleg mert borzalmas keveset fogyaszt,csak az erő hiányzik belőle,de hát nem is gyorsulni vettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Hali! Kérdés: B-Corsa alá befér-e a 185/70R14 gumi. Tudom, hogy nem ez a váltómérete a 13"-s guminak, de csak átmenetileg lenne fenn. Csak az érdekel, elfér-e?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Hali! Kérdés: B-Corsa alá befér-e a 185/70R14 gumi. Tudom, hogy nem ez a váltómérete a 13"-s guminak, de csak átmenetileg lenne fenn. Csak az érdekel, elfér-e?? Hat az rohadt magas lesz neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 úgy tudom hogy a twinport motor 80 lovas.... az meg az újabb c corsákban van... az ecotech 75 lovas.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 A twinport motor tényleg 80 lovas. Gondolom azért tesznek arra már R14 gumikat. Az ecotech-es a 75 lovával nagyon megérszi, ha rárakok egy R14 175/65 -ös gumit. Valaki nem tudja, hogy tényleg ki lehet olvasni a kompressziot a fedélzeti kompjuterböl??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Hali! Kérdés: B-Corsa alá befér-e a 185/70R14 gumi. Tudom, hogy nem ez a váltómérete a 13"-s guminak, de csak átmenetileg lenne fenn. Csak az érdekel, elfér-e?? Nekem 185/60 R14 van fenn. Le kellett hozzá operálni a hátsó sárfogókat..... És bár egy kicsit BigFootnak néz ki, azért elfér. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 a hátsó sárfogók nekem maguktól jöttek le (175/65 R14) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ide legyetek kedvesek átfáradni egy picit: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 a hátsó sárfogók nekem maguktól jöttek le (175/65 R14) Lekapta a kerék? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Sziasztok! Nekem egy Corsa B-m van X14XE motorral. A jelenség amit tapasztalok: Haladok egy sebességgel és amikor leveszem a lábam a gázról, akkor az autó elkezd rángatni. Ismét gázt kell adnom, hogy abba hagyja. A sebesség mindegy, csinálja 30-nál is és 80-nál is. Nem mindig, amikor "eszébe jut". Mitől csinálhat ilyet, mit nézzek át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Nekem ugyanez van sajna, csak nekem Calibra C20XE van. Nekem is amikor eszébe jut, kicsit zavaró!!! Szóval a te megoldásod valószínűleg jó lesz nekem is. :-) Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Akkor már csak a választ kell megvárnunk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
topi Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 szerintem az alapjárati motor lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 az alapjárati motor nem rángat. annak csak alapjáraton van jelentősége.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Sziasztok! Beszereltem egy rádiót a Corsámba, de egyfolytában csak azt írja ki, hogy telefon hívás (TEL CALL). Nyomkodtam mindent, de nem javult meg. Rosszul lett valami bekötve? 2 Scart a helyén, antenna is, remélem... Köszi! CCorsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 A Corsában gyárilag lévő 6 hangszóróhoz való csatlakozó van a kocsiban. Eddig gyári rádió volt benne. A mostani viszont csak két "csokit" használ. Adódhat ebből a hiba, hogy most a legfelsőnek nincs funkciója? (Nem csatlakoztatható sehova.) A szalonokban kapható átalakítóval (3-asból 2-es csatlakozó) lehet ezt csak kompatibilissé tenni? Előre is köszönöm a segítségeteket! CC Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 annyit tudok, ha a gyári rádiót kiveszed (C Corsa) akkor át kell kötni két kábelt, mert a fej elfelejti a beállításokat mindig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 Köszönöm a jótanácsot! Egyre bonyolódik...arghhh Lassan kezdem megbánni, hogy belefogtam a cserébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 A Corsában gyárilag lévő 6 hangszóróhoz való csatlakozó van a kocsiban. Eddig gyári rádió volt benne. A mostani viszont csak két "csokit" használ. Adódhat ebből a hiba, hogy most a legfelsőnek nincs funkciója? (Nem csatlakoztatható sehova.) A szalonokban kapható átalakítóval (3-asból 2-es csatlakozó) lehet ezt csak kompatibilissé tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 Szerintem nem kell semmilyen átalakító! Csak a Corsákban már előkészített cuccok vannak, amik több féle magnóhoz is jók. Nekem sem gyári van bent. és nálam is ahogy Kavics mondta át kellett kötnöm két vezetéket, ahoz hogy ne felejtsen el mindent a magnó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts