Korzika Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Nem is igazán probléma volt ez,inkább csak kiváncsi voltam kinek mi a véleménye.Amúgy is telcsiztem volna szervizbe,szóval semmi vész ,a kocsi gurul ,az eső meg esik!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Lenne egy aprócska (?) hiba, ismerősöm Corsájának bal hátsó keréknél valami nagyon zörög, ez sima úton áll fenn. Ha gödörbe megyek, mintha nem lenne benne lengéscsillapító, de mindez 60 km/h felett elmúlik. Volt vele már többször is szak- és nem szakszervízben, de azt mondták, hogy nem a lengéscsillapító a hibás. Szerintetek mi lehet a hiba oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Lenne egy aprócska (?) hiba, ismerősöm Corsájának bal hátsó keréknél valami nagyon zörög, ez sima úton áll fenn. Ha gödörbe megyek, mintha nem lenne benne lengéscsillapító, de mindez 60 km/h felett elmúlik. Volt vele már többször is szak- és nem szakszervízben, de azt mondták, hogy nem a lengéscsillapító a hibás. Szerintetek mi lehet a hiba oka? Nyöszörgés, v. kopogás?Mert ha nyöszi van, akkor v.melyik stabszilnet.Ha kopog, akkor lehet, hogy olyan profi telója van, mint nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 most estére még kapott plusz gumit a bakra a szakszervíztől, így most má "csak" kopog Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 most estére még kapott plusz gumit a bakra a szakszervíztől, így most má "csak" kopog stabilizátor bekötőszár szokott kopogni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 és azzal mit lehet csinálni, mondjuk szervíz nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 HALLGATNI A KOPOGÁST..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 ha corsa C ről van szó akkor a kormánymü is tud kopogni, a kormányoszlop is tud kopogni, és a kormányoszlop csuklója is szokott kopogni a kerékcsapágy is tud kopogni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 HALLGATNI A KOPOGÁST..... :lol: :) :( :D :D Esetleg megnézni, hogy ki lehet-e cserélni a gumit, a bekötési pontnál.Mert ha jól sejtem, akkor cserézhető.Ugye? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 a komplett bekötőszár cserélhető. ugyanis az gömbfejes, és az kopik meg.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 a komplett bekötőszár cserélhető. ugyanis az gömbfejes, és az kopik meg.. Értem.Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Corsa-B, motor 14NZ. Melegen leállítás után nehezen, sokadikra indul, addigra már tiszta benzinszag minden. Torkot megnéztem, tiszta, nem kokszos. Viszont gyertyák elég kormosak voltak. Gyújtás megvan. Mi a probléma, esetleg alapjárati motor?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 esetleg a hőmérséklet jeladó nem jól adja a jelet az ECU nak. és nagyon bedusit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Ez ott a szívócsonk tetején van az 1. hengernél? Kis lötyögős saruval, egyszál vezetékkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 nem, az a müszered jeladója. az a szivósor hátulján van, általában kék szinü és nagy fix csati megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Kösz, csak most olvastam, de du. már rágyöttem. Persze addigra járattam a gépet és olyan meleg lett minden, hogy azt a csatit már nem volt kedvem babrálni. De persze most 15-ből mindig indult.... Na majd lehúzom és megkukkantom. Szokott vele problemos lenni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurmó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. 1.4i 16V (1994.10. X14XE) Corsam van. Mostnában elég sokat nyűglődik. Kétszer lerobbantam vele akkor ugye megcsináltattam az üzemanyag szivattyú relé volt a hibás. Most megint jelentkezett egy probléma 4 nap alatt már kétszer. Először egyszerűen leállt, megnézettem és az EGR szelepet írta ki hibának (nyitott cirkuláció). Tehát ezt kellene ugye kitisztítani, he ez megoldás. Tegnap 4-edikben mentem vele úgy 70-el és mikor visszavettem a gázt elkezdett rángatni és leállt. Megálltam és gondoltam várok vele egy kicsit mert multkor elindult. Nem igazán akart indulni, csak mikor el kezdtem pumpálni a gázpedált, nem tudom vajon ez utalhat e EGR szelep problémára. Nem is igazán tudom hová lenne érdemes vinni hogy normálisan megcsinálják. Szeretném ha végre jó lenne, nem szertnék tőle megválni nagyon a szívemhez nőtt. Az EGR-t hol találom, tudnátok róla egy képet vagy valami leírást adni nekem. Seítségeteket előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 a motor mögött van, nagyon szar kiszedni.... azért áll le, mert nyitva marad a szelepp, és tul sok kipufogogázt vezet vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurmó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Köszönöm hogy ilyen gyorsan reagáltál uhuhu! Az hogy csak a gázpedált nyomkodva indult el ez is attól van? Mert először mikor megállt vártam 1-2 percet és simán indult, most viszont hosszabb idő is eltelt és csak gázadásra indult?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 igen. ezért volt. mert igy a több benzinnel több levegő jutott be a motorba, és igy igaz, bedusitva, de legalább beindult.... ha szerencséd van akkoör a pucolás segit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurmó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Mégegyszer köszönöm! Így mostmár kicsivel nyugodtabb vagyok, megpróbálom orvosolni a problémát, remélem utána már nem lesz vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppw Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Sziasztok! Az utóbbi időben egy érdekes problémára lettem figyelmes.Eseteleg tudnátok nekem ebben segíteni ? Naszóval van egy tigrám 1,4 16V eco motorral, és a motor jobb oldalán van egy turbinaféleség ami egy vastag csövön keresztül csatlakozik egy szelephez.szóval ez a turbina kütyü nem működik és azóta rosszabb az alapjáratom hidegen rángat,meg megtorpan és a motorhibajelző is kigyullad egy idő után.szerelőhöz már nem akarom vinni mert már elegem van a sok szakiból......... Ha valaki tudna adni egy kapcsolási rajzot annak nagyon örülnék! Köszönöm. ppw :tard: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Sziasztok! Az utóbbi időben egy érdekes problémára lettem figyelmes.Eseteleg tudnátok nekem ebben segíteni ? Naszóval van egy tigrám 1,4 16V eco motorral, és a motor jobb oldalán van egy turbinaféleség ami egy vastag csövön keresztül csatlakozik egy szelephez.szóval ez a turbina kütyü nem működik és azóta rosszabb az alapjáratom hidegen rángat,meg megtorpan és a motorhibajelző is kigyullad egy idő után.szerelőhöz már nem akarom vinni mert már elegem van a sok szakiból......... Ha valaki tudna adni egy kapcsolási rajzot annak nagyon örülnék! Köszönöm. ppw :tard: Én nem vagyok szaki, de miből gondolod, hogy azzal a turbina kütyüvel van gond? Gyakran előfordul ezeknél a motoroknál, hogy az agr-szelep makacskodik, ami sokszor sportosabb vezetéssel orvosolható. Használd magasabb fordulaton, hogy kitisztuljon ez a szelep. Utána elvileg rendbe jöhet. Asszem. :roll: Üdv: Fószer Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppw Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 votl már egy motorcserém is a sportos vezetés miatt és.Azért gondolom hogy ezzel van a bay mert az ez előző mocinál ha beindítottam, a turbinábó egy süvítő hang jött egy ideig amíg be nem melegedett a motor. :doubt: Ja és az abs-el is gáz van....indítás után dolgozik(nyikorgó kattogó zakatoló hangok.) egy ideig azután leáll és a visszajelző elkezd pilácsolni. :smt104 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 votl már egy motorcserém is a sportos vezetés miatt és.Azért gondolom hogy ezzel van a bay mert az ez előző mocinál ha beindítottam, a turbinábó egy süvítő hang jött egy ideig amíg be nem melegedett a motor. :doubt: Ja és az abs-el is gáz van....indítás után dolgozik(nyikorgó kattogó zakatoló hangok.) egy ideig azután leáll és a visszajelző elkezd pilácsolni. :smt104 Ha X14XEL, akkor sztem neked a szekunderlevegő kompresszorod halt be.Szerintem.S, az hidegen befolyásolja az alapjáratot, valamint meghibásodás esetén világít a chekcontroll is.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts