greg Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 :heart: :smt041 :smt038 :thumbup: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
The HOOL Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Sziasztok! Most szeretnénk a párommal 1 99 B Corsát venni. Érdeklődnék, hogy az 1.0-eseknek van-e v.mi háttalütőjük? (fontos az alacsony fogyasztás ill. a minél kevesebből meglévő fenntarthatóság!) És azt is megköszönném, ha adnátok v.mi címet ahol rendesen dolgoznak és nem aranyárban, mint pl: Danubia... Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Sziasztok! Most szeretnénk a párommal 1 99 B Corsát venni. Érdeklődnék, hogy az 1.0-eseknek van-e v.mi háttalütőjük? (fontos az alacsony fogyasztás ill. a minél kevesebből meglévő fenntarthatóság!) És azt is megköszönném, ha adnátok v.mi címet ahol rendesen dolgoznak és nem aranyárban, mint pl: Danubia... Köszi előre is! mér azok aranyárban dolgoznak??? :? mostanában ott javitják az autómat, és nekem eddig nem volt bajom velük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
The HOOL Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Nekem mondtak olyan árat a múltkor 60.000-es szervízre meg vuzsgára, hogy leültem azonnal! Elvittem itt az Opel Molnárhoz ott 21.000-el kevesebbet fizettem! Bár Ők meg 1x nem vettek észre 1 fontos hibát és elhajtottak! persze 2 hét múlva mikor már 1értelmű volt a dolog akkor meg csak mentegetőztek. Szóval v.mi mást esetleg? Esetleg vélemény/tapasztalat 1.0-es B Corsáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Nekem mondtak olyan árat a múltkor 60.000-es szervízre meg vuzsgára, hogy leültem azonnal! Elvittem itt az Opel Molnárhoz ott 21.000-el kevesebbet fizettem! Bár Ők meg 1x nem vettek észre 1 fontos hibát és elhajtottak! persze 2 hét múlva mikor már 1értelmű volt a dolog akkor meg csak mentegetőztek. Szóval v.mi mást esetleg? Esetleg vélemény/tapasztalat 1.0-es B Corsáról? hát akkor mért nem viszed az opel molnárhoz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
The HOOL Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Mert ott is csúnyán benéztek nekem 1 dolgot és csak akkor ismerték el amikor már mind1 volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ÍRTAM NEKED PRIVÁT ÜZENETET.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Most szeretnénk a párommal 1 99 B Corsát venni. Érdeklődnék, hogy az 1.0-eseknek van-e v.mi háttalütőjük? (fontos az alacsony fogyasztás ill. a minél kevesebből meglévő fenntarthatóság!) Kolléganőmnek ilyen van. Full extrás, napfénytető, elektronyos ablak, szervo, mindenbizbaz...majdnem jobban felszerelt mint a gsi-m :lol: szal a kiskocsi elég lendületesen megy, a hölgy állítása szerint 5-6 között és ő szinte csak városban használja Reggel bepöfög át a városon, délután hazapöfög át a városon. Nagyobb problémája a lambdaszonda halál volt, meg van szegénykémnek egy rosszul visszaragasztott hátsó ablaka :? de amugy imádja a kocsit :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
The HOOL Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Aham! Köszi! Ezt a Lambdaszonda dolgot mér hallottam. Köszi még 1x! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Sziasztok! Most szeretnénk a párommal 1 99 B Corsát venni. Érdeklődnék, hogy az 1.0-eseknek van-e v.mi háttalütőjük? (fontos az alacsony fogyasztás ill. a minél kevesebből meglévő fenntarthatóság!) Hali,légtömegmérő az tényleg kuka 2001.04.-ig gyártottak szériahibássak ja és az LFR-is kuka meg egy uj szoftver.Utánna már csak a vezérműlánc,és szuper a jármű. üdv fecó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 ??? :shock: ezt nem érteni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hali,légtömegmérő az tényleg kuka 2001.04.-ig gyártottak szériahibássak ja és az LFR-is kuka meg egy uj szoftver.Utánna már csak a vezérműlánc,és szuper a jármű. üdv fecó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 ezt az egészet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 ezt az egészet..... Szerencsére a Te Corsád még A, ugyhogy nem kuka. :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 hello! :lol: Kérdés :tudtommal az 1.0 és 1.2 16 szelepes ecotec vezérmüve láncos :?: ezek milyen karb.tart.igényelnek? :smt100 És akkor a fenti opel milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Bocs, :oops: láncrol van szó mindenütt,de az állitólag nem igényel semmi karb .tartást Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Bocs, :oops: láncrol van szó mindenütt,de az állitólag nem igényel semmi karb .tartást Azé' azt is cserélni kell, de nem 60e.-ként, mint a szíjat. Aztán még olaj, olajszűrő, meg blablabla sallangok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 B Corsa 30000-es szemle,mit kell cserélni és mit nem? A debreceni szerviz pl.gyertyát is cseréltet Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 :shock: pedig a könyv szerint 60000 -nél kellene. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 hellosztok! fontos kérdésem lenne! hol lehet beállítani corsa C-n a fordulatszámot? nagyon alacsony most 500 körüli. Normális esetben 800-1000, ha jol tom. Nincs semmi leírás erre. Tudom ,h az a legegyszerübb, h szakszerviz, de gondolom vmi más ötletetek is van,remélem. előre is thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 sehol. a computer állitja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 A következő lenne a kérdésem.2 hónap nulva lesz 2 éves a C Corsám,októberben kellene vinnem az évesre,viszont kiirta az INSP 1000-t. 16300 km van benne.Ráérek októberben vinni vagy vigyem hamarabb?A gépkönyv azt irja az INSP -re,hogy 1 héten belül be kell vinni,mennyire veszik ezt szigoruan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Jó,hogy ilyen sokan irtak!Na mindegy,megkérdeztem másnap a szervizt és azt mondták ráérek vinni később az évesre,ne foglalkozzak vele mit ir ki az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Jó,hogy ilyen sokan irtak!Na mindegy,megkérdeztem másnap a szervizt és azt mondták ráérek vinni később az évesre,ne foglalkozzak vele mit ir ki az autó! Mert valszeg nem sokan találkoztak ezzel a problémaval. :? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts