Kacsero Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Pollenszűrőt kellene cserélni a C Corsámban, de nem találom. Lehet, hogy ezt csak szervíz tudja megoldani? Gondoltam költség kímélőbb lenne, ha SK csinálnám. Előre is köszi a segítséget! Szia! Igen, meg tudod Te is csinálni, nem kell ahhoz drága szervízbe vinni... :D A pollenszűrő, az ablaktörlő műanyag fedele alatt van... Úgy tudsz hozzáférni, hogy a tűzfalra ráhúzott gumicsíkot felszeded,középen látni, hogy a műanyag borítást fel lehet hajtani...(nem kell leszerelni az ablaktörlőt sem, meg az egész borítást sem., úgy mint az akksi kiszedéséhez) na az alatt találod a pollenszűrőt... <_< a pollenszűrőt csak kihúzod, és beteszed az újat... Remélem elég jól le sikerült írnom. :huh: Ha mégsem, akkor szólj, és csinálok képeket róla... Jó szerelést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hi! az lehet, hogy a tigránál (X14XE) külön van a hűtővíz műszer érzékelője mint a "szívatójé"? mert amióta hidegebbek vannak hamarabb kapcsol ki a "szívató" mint nyáron. eddig akkor kapcsolt ki amikor elérte a hőfokmérő az első vonalat. most meg már a vonal előtt. vagy a gomba kezdett el rosszalkodni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hi! az lehet, hogy a tigránál (X14XE) külön van a hűtővíz műszer érzékelője mint a "szívatójé"? mert amióta hidegebbek vannak hamarabb kapcsol ki a "szívató" mint nyáron. eddig akkor kapcsolt ki amikor elérte a hőfokmérő az első vonalat. most meg már a vonal előtt. vagy a gomba kezdett el rosszalkodni? Ha jól tudom, akkor az üzemanyagszabályzás általában független a vízhőfoktól, inkább a levegő hőmérsékletét figyeli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 köszi! akkor nem pusztult be semmi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csacsacsa Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Szia! Igen, meg tudod Te is csinálni, nem kell ahhoz drága szervízbe vinni... :D A pollenszűrő, az ablaktörlő műanyag fedele alatt van... Úgy tudsz hozzáférni, hogy a tűzfalra ráhúzott gumicsíkot felszeded,középen látni, hogy a műanyag borítást fel lehet hajtani...(nem kell leszerelni az ablaktörlőt sem, meg az egész borítást sem., úgy mint az akksi kiszedéséhez) na az alatt találod a pollenszűrőt... <_< a pollenszűrőt csak kihúzod, és beteszed az újat... Remélem elég jól le sikerült írnom. :huh: Ha mégsem, akkor szólj, és csinálok képeket róla... Jó szerelést :D Helló! Köszi a segítséget. Túl vagyok rajta, mert jó volt az eligazítás :lol: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Helló! Köszi a segítséget. Túl vagyok rajta, mert jó volt az eligazítás :huh: Üdv Helló! <_< Szívesen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbysz Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Sziasztok! Érdeklődnék hogy van-e értelme utólag felszerelhető ködlámpákat felrakni.Vagy nem ér annyit mint a gyári?...sajnos gyárit nem nagyon találok...Bekötése egyszerüen megoldható vagy villamoságival érdemes?ha valaki tud seggítsen köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Sziasztok! Érdeklődnék hogy van-e értelme utólag felszerelhető ködlámpákat felrakni.Vagy nem ér annyit mint a gyári?...sajnos gyárit nem nagyon találok...Bekötése egyszerüen megoldható vagy villamoságival érdemes?ha valaki tud seggítsen köszi Értelme biztos hogy van, különben olyan nagynevű cégek, mint például a Hella nem foglalkoznának univerzális ködlámpa gyártással, persze az már más kérdés hogy esztétikailag valószínűleg kevésbé illik az autó formájába mint a gyári, de hát ízlések és pofonok. A beszerelésről azt tudom mondani hogy alapesetben nem egy bonyolult dolog, minimális villamossági ismeret birtokában egyszerűen megoldható, de ha nálad ez a kérdés felmerült, akkor inkább vidd szerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbysz Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Sziasztok.érdeklődnék hogy utólag lehet b-s corsába berekni kijelzőt középre?mert én szétszedtem a 7végén és semmijen csatlakozot nem találtam ami az áram ellátását biztositaná.ha valaki tud segítsen.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
CERKOF Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 hali. vettem univerzális központizárat, holnap akarok nekifogni beszerelni, lehetséges 97 B corsába vagy ellehet felejteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
djorkaeff Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Sziasztok! '91es 1.5ös diesel Corsa A-m van. Kissé lompos, kissé itt-ott szétesik, de alapvetően műkszik, ámbár épp a napokban lett egy nagy gebaszom vele: a generátor már nem tölt. Másrészt máshonnan is esnek le kábeleim, arra gondoltam újracserélem az egész villamossági részt. Viszont nem találok sehol Corsa A-hoz sem kapcsolási rajzot sem egyéb szerelési útmutatót. Nagyon megköszönném ha segítenétek! Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem hogy 93' C12NZ motorú Corsa jelzi-e ha az üzemanyag nagyonkevés, vagy nincs. Valami jelzőlámpára gondolok, hogy van-e ilyen benne? Köszi a választ! "epidem!c" Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Helló! Vettem egy univerzális autóriasztót csak az a bibi, hogy nem kaptam hozzá magyar bekötési leírást! Tud valaki ebben segíteni? Van esetleg valakinek valamilyen rajz, ábra vagy leírás? Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Sziasztok! Van erről a riasztóról egy ilyen ábra: http://kepfeltoltes.hu/view/081124/Fot_161...ltoltes.hu_.jpg Ha ezt valaki le tudná írni, hogy mik vannak rajta, akkor megköszönném! Sok dolgot értek belőle, de van egy-két sötét folt! Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Sziasztok! Van erről a riasztóról egy ilyen ábra: http://kepfeltoltes.hu/view/081124/Fot_161...ltoltes.hu_.jpg Ha ezt valaki le tudná írni, hogy mik vannak rajta, akkor megköszönném! Sok dolgot értek belőle, de van egy-két sötét folt! Köszi előre is! G. Mire vagy kiváncsi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 1. a centrál vezetékeinek kötésére (a centrálon nem ilyen színű vezetékek vannak) 2. Green/black output window rise kötésére 3. Továbbá a Green-től lefelé a White -ig, hogy melyiket hova kell kötni Ha tudsz, kérlek segíts! Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 1. a centrál vezetékeinek kötésére (a centrálon nem ilyen színű vezetékek vannak) 2. Green/black output window rise kötésére 3. Továbbá a Green-től lefelé a White -ig, hogy melyiket hova kell kötni Ha tudsz, kérlek segíts! Köszönöm szépen! G. Gyári kp zár van benne? Mennyire vagy jártas az elektronikában és a kocsid szétszedésében? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 A kocsim szétszedésében maximálisan jártas vagyok, az elektronikához pedig mondjuk úgy meg tudom csinálni! Építettem be már combo-ba központi zárat, meg H Astraba Xenont, úgyhogy meg tudnám csinálni csak a jelentéseket nem értem! Gyári a kp-i a kocsiban! Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 A kocsim szétszedésében maximálisan jártas vagyok... A szétszedésben mindenki az... :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Jogos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Leírom,hogy szerintem melyik mi,de bekötni neked kell majd. Véleményem szerint,ha ilyet nem csináltál még,jobb lenne ha elvinnéd olyanhoz,aki csinált már ilyet,mert elég nagy kárt tudsz tenni a kocsi elektromos rendszereiben,ha valamit elbaltázol. Green/black-ablakemelőhöz kimenet Green-relékimenet csomagtérzárhoz Pink-sziréna Blue-belsővillágításkapcsoló(negatív) Purple-gyujtáskapcsolt negatív Orange-fékpedálkapcsoló +12V-ra White-gyujtáskapcsolt +12V Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Köszönöm szépen a segítséget G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem tudja valaki véletlenűl, melyik szín mit jelent a gyári kp-i zárnál, mert nekem a színek nem egyeznek meg a riasztó vezeték színeivel! Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Sziasztok! Hány literes egy 96-os Corsa B tankja? Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu43 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Helló Egy olyan kérdésem lenne,h milyen okai lehetnek annak,h nem jó a km óra.Eddig működött. Javítottam a kijelzőt és talán azóta nem jó.Lehet hozzá vmi köze? Egyébként b corsa ha számít vmit. Várok minden szerelési,szétszedési tanácsot. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts