spawn Elküldve Január9, 2005 Elküldve Január9, 2005 Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy kell egy B Corsa-bol kiszedni a gyári magnót? SPAWN
knight Elküldve Január10, 2005 Elküldve Január10, 2005 Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy kell egy B Corsa-bol kiszedni a gyári magnót? SPAWN Konkrétan milyen típus ? Pl. a Car 300-hoz kell kihúzó szerszám, anélkül csak gányolva lehet kiszedni.
corsarulez Elküldve Január11, 2005 Elküldve Január11, 2005 Amikor az enyémből "szakemberek " kiszedték, szép nagy csavarhúzó alakú nyomot hagytak az alatta levő műanyagban.....
hemi Elküldve Január11, 2005 Elküldve Január11, 2005 Corsa B kezelési könyvet senki nem akar be szkennelni:)? Mondjuk utána eljuttani....
spawn Elküldve Január12, 2005 Elküldve Január12, 2005 Köszi a segítséget. Egyébként tényleg egy CAR 300-asról volt szó. Miután annyira nem akartam gányolni inkább kicseréltettem szakszervízben. Hogy is mondjam nagyon finoman? Rohattúl megbántam. Egyre inkább ugy tűnik, hogy csupa pancser van a szekszervízekben. Ez a 2. ami egy rakat f.s! Drága, és el is cseszték. Kicsit későn szóltál a Corsa leírás miatt. 1 héttel ez előtt még meg tudtam volna csinálni.
vrs6632 Elküldve Január12, 2005 Elküldve Január12, 2005 Hali! Segítséget szeretnék kérni! A Corsámra 15"-os felniket akarok! Nagyon sok helyen megnéztem és mindenhol 195/45R15-ös gumival ajánlják. A baj az, hogy nekem 195/50R15-ös gumi garnitúrám van. A kérdésem az lenne, hogy minden gond nélkül feltehetem e ezeket a gumikat. Előre is kösz!
Gepard Elküldve Január12, 2005 Elküldve Január12, 2005 3.4%-al fogsz gyorsabban menni azaz ennyit fog csalni a órád, és elvileg hamarabb fotózhatnak emiatt.
norbGTi Elküldve Január13, 2005 Elküldve Január13, 2005 Sziasztok ! megtudja mondani nekem valaki , hogy a belinkelt képen mi az a tartályszerű walami ? Előre is köszike Íme a kép: http://web.axelero.hu/fevilg12/corsa.jpg
uhuhu Elküldve Január13, 2005 Elküldve Január13, 2005 Sziasztok ! megtudja mondani nekem valaki , hogy a belinkelt képen mi az a tartályszerű walami ? Előre is köszike Íme a kép: http://web.axelero.hu/fevilg12/corsa.jpg én tudom.
kori Elküldve Január13, 2005 Elküldve Január13, 2005 Én is tudom :) Az az AGR szelep,magyarul kipufogógáz visszavezető szelep.
kori Elküldve Január13, 2005 Elküldve Január13, 2005 de az omi topicban feltett kérdésre nem tudod a választ :twisted:
norbGTi Elküldve Január13, 2005 Elküldve Január13, 2005 köszi a válaszokat az egr-el kapcsolatban! azt megtudjatok mondani , hogy lehet-e ezt pucolni , vagy cserelni kell , mert a szervizben azt mondjak cserelni kellene 40k-ert, es azt is meg kellene rendelni , es mivel most jott egy picibaba a csaladba , nem igen engedhetek meg magamnak ilyen merteku kiadast. Elore is koszi !
mélykék76 Elküldve Január13, 2005 Elküldve Január13, 2005 köszi a válaszokat az egr-el kapcsolatban! azt megtudjatok mondani , hogy lehet-e ezt pucolni , vagy cserelni kell , mert a szervizben azt mondjak cserelni kellene 40k-ert, es azt is meg kellene rendelni , es mivel most jott egy picibaba a csaladba , nem igen engedhetek meg magamnak ilyen merteku kiadast. Elore is koszi ! Írjál Futó Gabinak, ő az EGR Nagymester, biztos segít neked :wink: Ifó vel kapcsolatban : http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...iewprofile&u=30
uhuhu Elküldve Január13, 2005 Elküldve Január13, 2005 Írjál Futó Gabinak, ő az EGR Nagymester, biztos segít neked :wink: Ifó vel kapcsolatban : http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...iewprofile&u=30 ezt nem lehet se pucolni, se lezárni :) pucolni meg lehet próbálni, de nem fog eredményt hozni....
norbGTi Elküldve Január18, 2005 Elküldve Január18, 2005 köszi szépen a választ , akkor tényleg nem marad más , mint a csere !
Gepard Elküldve Január18, 2005 Elküldve Január18, 2005 cikk Amíg olvastam, végig az volt az érzésem, hogy nem nagyon tudja eldönteni, hogy hanyadán is áll a kocsival a cikkíró.
Eelektro Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Nem tudtok a motorhátetőre GSi beömlőt??? Sürgős lenne! Köszi. 8)
rrobi Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok, és azt találtam, hogy az egyes típusoknál van ilyen jelölés, hogy XE. Pl: Opel Corsa 1.0 XE Mit jelent ez? Valami pluszt? Vagy pont nem? Mi dönti el, hogy egy 1.0 Corsa-ban van-e fordulatsám mérő, vagy nincs? Csak a felszereltség, vagy ez az XE is bejátszik? A tudatlanságom megszüntetése sürgős lenne, köszi minden hozzászólást!!! :) Ciao!
tgabika76 Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok, és azt találtam, hogy az egyes típusoknál van ilyen jelölés, hogy XE. Pl: Opel Corsa 1.0 XE Mit jelent ez? Valami pluszt? Vagy pont nem? Mi dönti el, hogy egy 1.0 Corsa-ban van-e fordulatsám mérő, vagy nincs? Csak a felszereltség, vagy ez az XE is bejátszik? A tudatlanságom megszüntetése sürgős lenne, köszi minden hozzászólást!!! :) Ciao! Uhu gyere meló van! Majd ő jól megmondja mer itt minálunk ő ért ehhez jajdenagyon
rrobi Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Sziasztok! Kösz' az eddigi segítséget! Ha jól értem, akkor a 1998-tól gyártott 1.0-ás Corsa-kba mindbe ez az X10XE motor került beépítésre? Valakinek van már ezzel a konstrukcióval tapasztalata? Azt olvastam róla, hogy nagyon takarékos, ez így van? Megbízható? Több évre kellene, és nem szeretném állandóan javítgatni… 80%városi használatra kellene, 4-5km-es utakra. Már van egy ’90-es diesel, de az elég háklis, meg be se melegszik ennyi idő alatt, meg nőnek lesz! :) Kösz' az infót!!! Robi
warwolf Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Ennek nem biztos, hogy itt lenne a helye.Szerintem.
Addamsky Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Ennek nem biztos, hogy itt lenne a helye.Szerintem. Áthelyezve.
Recommended Posts