uhuhu Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Hova hordja itt a jonep a gepjarmuvet? hát szervizbe ! :twisted: :twisted: :twisted: mindenki oda vigye, ahova bizalommal viszi. aholy szimpatikus a hely, és még egy kis gyanu sincs arra, hogy az embert lehuzzák..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 ha bajod van keress meg, ha gondolod, és én tudok segiteni ... thx, szerencsére nincs bajom :) , de mégegyszer köszi. Amúgy remélem előbb találkozunk majd valamelyik talin :D , ha végzek a sulival, és lesz pénzem járkálni -meg klubtag lenni :D - akkor majd megyek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 hát szervizbe ! :twisted: :twisted: :twisted: mindenki oda vigye, ahova bizalommal viszi. aholy szimpatikus a hely, és még egy kis gyanu sincs arra, hogy az embert lehuzzák..... Pontosan... tényleg egy ilyen helyet /embert kell taláni. Kérdezz meg ismerősöket, biztos tudnak ajánlani a környékeden valami megbízható helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Szevasztok Opelosok! Bocsi, hogy nem a legmegfelelőbb topicban teszem föl kérdésemet, de úgy néztem, hogy ez pörög leginkább. A többiben sztem évekig várhatnék, míg v.ki elolvassa. Szóval Tigrisre kéne nekem toronymerevítő. Autóspecifikus lenne a legjobb (nem univerzális), de ilyet még sehol sem találtam.java script:emoticon(':?') java script:emoticon(':?') Csomó helyen néztem, de Tigrára alig lehet kapni valamilyen cuccot. Dajcslandban nagy hagyománya van a Tigratuningnak, de nehogy már onnan kelljen hozatnom egy nyamvadt t.merevítőt!!! Segítsetek - ha tudtok! Köszke Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Szerintem nézd meg tuning boltokban. Elvileg minden ilyen jobb helyen van katalógus, amiből elvileg tudnak rendelni mindenféle tipushoz. Egy körtelefont megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2004 Egy teljesen új téma,és szeretném ha v.ki tudna a kívácsiságomon segíteni.Bóklásztam egy Kecskeméti autókereskedésben, és láttam egy Corsa B-t, ami kombi volt.1.4-es mocival, és szép nagy csomagtartóval. A kérdés:Mi ez amúgy?Azon kívül ,hogy import verda? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2004 Egy teljesen új téma,és szeretném ha v.ki tudna a kívácsiságomon segíteni.Bóklásztam egy Kecskeméti autókereskedésben, és láttam egy Corsa B-t, ami kombi volt.1.4-es mocival, és szép nagy csomagtartóval. A kérdés:Mi ez amúgy?Azon kívül ,hogy import verda? :shock: Ilyesmi ? Asszem tán Brazilhonban gyártanak 4 ajtóst. Mombiról még nem is hallottam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2004 Megvan :) :arrow: http://www.opel-team-aerzen.de/Archiv/2002...chersleben1.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Sziasztok. Igaz nem eladni szeretnék, de nem akarok uj topicot nyitni. Egy ismerősöm szeretne venni 1.0 Opel Corsát 4-5 éves körülit. A száma : 06/ 20 315-4006 Hali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TreVis Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Üdv! Most jutottam hozzá (egy hónapja) egy '99-es 1.0-12V corsa-hoz. Szeretnék vezérműszíjat cseréltetni benne. De az árakkal nem vagyok tisztában. Tud valaki segíteni ebben? kb, mennyi a szíj, mennyi a munkadíj, csak a "miheztartás végett". Még egy kérdés: Hűvös időben a műszerfal bal oldala nyüsz9gő hangot ad. Hogy lehet, ezt igényesen megszüntetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember23, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Üdv! Most jutottam hozzá (egy hónapja) egy '99-es 1.0-12V corsa-hoz. Szeretnék vezérműszíjat cseréltetni benne. De az árakkal nem vagyok tisztában. Tud valaki segíteni ebben? kb, mennyi a szíj, mennyi a munkadíj, csak a "miheztartás végett". Még egy kérdés: Hűvös időben a műszerfal bal oldala nyüsz9gő hangot ad. Hogy lehet, ezt igényesen megszüntetni? az 1.0 12V vezérmüláncos motor. nem kell láncot cserélni, csak akkor, ha megnyult. Én még nem láttam olyan motort, amiben megnyult volna.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TreVis Elküldve Szeptember24, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2004 Hm.. S azt honnan veszem észre, hogy megnyúlt? (Az igazság az, hogy én alapvetően keveset is használom, én maradok a régi keleti jól bevált Fiat 126-nál, de szeretném maximálisan rendben tudni a "nagy" autót is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Hogyan gányoljunk B Corsa lámpát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 Hogyan gányoljunk B Corsa lámpát... Ez nem fér be a magazin oldalra a szerelési tippek közé :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Azért mégsem ajánlhatom másoknak, hogy hilti szalaggal szereljen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spawn Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Üdv mindenkinek! Valaki el tudja nekem árúlni, mire jó pontosan a létömegmérő? No és van mégegy kérdés. Mi történi ha egész egyszerűen lehúzom a kábelt rola? Egyébként egy Corsa B 1.2 16V-röl van szó. Kipróbáltam, ha nincs rádugva, akkor sokkal kellemesebben jár a motor. Természetesen csak álló helyzetben. Csak az zavar, hogy kigyulad a motorvisszajelző. Amint visszadugtam, a kipufogo elkezdett "füstölni" és égtelen kipufogószag lett. SPAWN Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Üdv mindenkinek! Valaki el tudja nekem árúlni, mire jó pontosan a létömegmérő? No és van mégegy kérdés. Mi történi ha egész egyszerűen lehúzom a kábelt rola? Egyébként egy Corsa B 1.2 16V-röl van szó. Kipróbáltam, ha nincs rádugva, akkor sokkal kellemesebben jár a motor. Természetesen csak álló helyzetben. Csak az zavar, hogy kigyulad a motorvisszajelző. Amint visszadugtam, a kipufogo elkezdett "füstölni" és égtelen kipufogószag lett. SPAWN A BESZIVOTT LEVEGŐ MENNYISÉGÉT méri. ha lehuzod, akkor középértéken mér, ha visszadugod, ésfüstöl, akkor valószinüleg rossz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 De ha rossz akkor nem ég a check kontrol...???? :roll: Vagy nem mindig??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 De ha rossz akkor nem ég a check kontrol...???? :roll: Vagy nem mindig??? :roll: Üdv.: Atommanó a motorkontrol akkor érzi hogy rossz, ha szélsőségesen rossz értéket ad a computer számára. pl ha 100 kg levegőt kellene mutatnia, és 10 kg ot mér. akkor mutat, de lahat hogy 100 helyett csak 90 et mér , és ez elég ahoz, hogy több benzint adjon , és ne menjen rendesen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Ez kell nekem, hogy több benzint adjon.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Ez kell nekem, hogy több benzint adjon.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Javíthatatlan. :D :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Sziasztok! Nekem egy háromajtós 95-ös City-m van. Szeretném egy kicsit optikailag tuningolni. Mit ajánlotok? Ami nem kerül túl sokba. Jelenleg van: alufelni, rózsafa betét a középkonzolon+szellőzőknél, króm kipufogóvég. Köszi a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Sziasztok! Nekem egy háromajtós 95-ös City-m van. Szeretném egy kicsit optikailag tuningolni. Mit ajánlotok? Ami nem kerül túl sokba. Jelenleg van: alufelni, rózsafa betét a középkonzolon+szellőzőknél, króm kipufogóvég. Köszi a segítséget! :) Ha nem is feltétlenül Corsa-hoz, de itt van egy pár lehetőség, ami ihletet adhat : :arrow: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=33 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Köszi! Elkezdtem nézegetni. Már korábban megérdeklődtem az árakat nagyobb cégeknél (Lexmaul).... hát, elég borsos árakat írtak. Azt hiszem Szlovákiából hozatok, ot van egy cég, aki nem ilyen drága, de minőségben elég jó. Egyenlőre még csak optikai tuningot akarok. Persze szeretném egy kicsit megizmosítani a motort, de a pici 1.2 -től nem sokat várhatok! Bevallom, kicsit félek is belenyúlni a motorba (átvitt értelemeben), mert idáig soha nem volt vele semmi bajom, és a fogyasztás is szuper. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 1.2-ből sosem lesz izmos jószág, kár hozzányúlni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts