topi Elküldve Szeptember21, 2005 Elküldve Szeptember21, 2005 abszolut nyomás-érzékelö (MAP), ezt írja hibának? Ez mit jelent magyarul?
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2005 Elküldve Szeptember21, 2005 abszolut nyomás-érzékelö (MAP), ezt írja hibának? Ez mit jelent magyarul? hogy a map szenzor hibásan müködik. meg kell nézni a gumicsövét, hátha lecsuszott, vagy kirepedt, ha nem akkor csere...
greg Elküldve Szeptember21, 2005 Elküldve Szeptember21, 2005 figyeli a szivósorban a nyomást... Manifold Absolute Pressure
matzera. Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 az összes B-s corsáról van egy kis olvasmányom... C12NZ C14NZ X12SZ C14SE 15D/15DT kapcsolások, sematikus rajzok, szerelés, meghúzási nyomatékok stb , nem teljes de a semminél több...
matzera. Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 MAP ezen keresztül látja a fedélzeti számítógép a motor kopottságának állapotát. MAP jelének megfelelően korigálja a dúsítást, előgyújtást. Gallery-ben bővebben..olvasd el.
Blitz Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Ja. Bejön a madár, kiolvassuk a MAP-ot, és már rá is beszéljük a motorgenerálra ;)
redline Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Ja. Bejön a madár, kiolvassuk a MAP-ot, és már rá is beszéljük a motorgenerálra :lol: Gyula, dolgozzatok még a PR szövegen ;)
matzera. Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 KEDVES UHUHU! ADJ HELYET A KÉPEIMNEK! MÉG FEL SZERETNÉK TOLNI KB 15 OLDALT. HA NAGYON SOK TÁRHELYET ADSZ , AKKOR 200-AT
matzera. Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 UHUHU! KIRÁLY AZ ASTRÁD. AZ A FÉNYSZÓRÓ CSINÁL IS FÉNYT, VAGY CSAK SZÉP? CORSÁHOZ MENNYIT KÓSTÁL?
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 KEDVES UHUHU! ADJ HELYET A KÉPEIMNEK! MÉG FEL SZERETNÉK TOLNI KB 15 OLDALT. HA NAGYON SOK TÁRHELYET ADSZ , AKKOR 200-AT tárhelyet én nem tudok neked adni, mert én is bekéreckedtem valakihez ;) regisztrálj egyet a www.uw.hu -n, és oda told fel a képeket. van még egy csomó ingyenes szolgáltató, ahova lehet feltölteni, majd ide belinkelni... ott van a www.tar.hu is.
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 UHUHU! KIRÁLY AZ ASTRÁD. AZ A FÉNYSZÓRÓ CSINÁL IS FÉNYT, VAGY CSAK SZÉP? CORSÁHOZ MENNYIT KÓSTÁL? köszi! van fénye, szép is, mi kell ennél több ? ;) ha lehet kapni akkor olyan 280 euro körül van ....
matzera. Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 uhuhu azt hittem admin vagy... de nekem itt kellene hely, kihez forduljak?
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2005 Elküldve Szeptember24, 2005 én nem admin vagyok. a Darkhoz fordulhatsz, de szerintem nem fog tudni adni, mert a fórum szerverének a kapacitása is végles. http://www.opelforum.hu/staff.php szerintem az uw.hu jó dolog, onnan simán lehet linkkelni...
matzera. Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 GYORSAN NÉZEGESSE MEG MINDEN CORSA B TULAJDONOS A HONLAPOMAT, MERT EGY HÉT MÚLVA LESZEDEM A KÉPEKET!!!!
Blitz Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 GYORSAN NÉZEGESSE MEG MINDEN CORSA B TULAJDONOS A HONLAPOMAT, MERT EGY HÉT MÚLVA LESZEDEM A KÉPEKET!!!! Kedves matzera. ! A fórumszabályzaból idemásolok neked néhány sort. Hozzászólási szabályok 1.Mielőtt felteszed a kérdésed, használd a keresőt. A kérdésed vagy véleményed már lehet hogy meg lett beszélve, oldva. 2. Kérjük a megfelelő fórumba helyezd a megnyitni kívánt témát. Amennyiben nem így teszel, át lesz helyezve, vagy ha már van ilyen téma, törölve lesz. 3. Egy rövid, tömör címet adj a témádnak, ami összegzi, hogy mi is a kérdésed. 4. Ne használd a ’Sürgős’ vagy ’Fontos’ szavakat a témád címében. Az összes hozzászólást fontosnak tartjuk. 5. Csak nagybetűket, túlzott számú kérdőjelet (?) vagy felkiáltójelet (!) ne használj a témád címében vagy a hozzászólásodban. 6. Ha hibát vétettél a hozzászólásban, használd a ’Szerkesztés’ funkciót. Válaszolni a saját kérdésedre nem kívánatos a fórumon. 7. Mellőzd az egyszavas / csak smileykat (grimaszokat) tartalmazó hozzászólásokat. 8. Ha bizonytalan vagy a hozzászólásban, nyugodtan kérdezz meg egy moderátort mielőtt elküldöd. Előre is köszönöm, hogy a továbbiakban betartod a szabályokat Üdvözlettel Blitz
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 macera, szeretném letölteni egybe ezeket a képeket. meg tudjuk ugy oldani, hogy ne kelljen egyesével??? az is jó, ha megadod a belépési jelszavadat ;)
warwolf Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 macera, szeretném letölteni egybe ezeket a képeket. meg tudjuk ugy oldani, hogy ne kelljen egyesével??? az is jó, ha megadod a belépési jelszavadat ;) Milyen képek?Hol? :shock: :wink:
tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Milyen képek?Hol? :shock: :wink: Ejnye de figyelmetlen a kolléga! Ott van 3 hozzászólással feljebb matzera felhívása a weboldalának nézegetésére. ;)
matzera. Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 macera, szeretném letölteni egybe ezeket a képeket. meg tudjuk ugy oldani, hogy ne kelljen egyesével??? az is jó, ha megadod a belépési jelszavadat ;) megkaptad az emilt?
kavics Elküldve Szeptember26, 2005 Elküldve Szeptember26, 2005 milyen gumit érdemes felrakni a corsára télinek? 13-as vagy 14-es? esetleg 15-ös?
Recommended Posts