Gelko Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Valaki lásson el infóval ha emlékszik még rá: Miért is lett annó csüt. a Lurdynap? Azért kérdezem mert tegnap este pl. még el lettem volna egy jó darabig kint. Most nem a sör miatt, de jókat beszélgetünk kint és ha nem kéne dolgozni menni sokaknak akkor no problemo a késői időpont. Tehát mi az akadálya a pénteknek meg persze mások véleménye is érdekel? mert a legtöbb ember ilyenkor ért rá... :D most végre elsüthetem kedvenc mondatom : "olvass vissza " :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ez Redi szava járása. De lényeg az, hogy nem lenne jobb a péntek? Nekem mindegy csak gondoltam többen lennénk 12-ig vagy tovább ott na meg messzi tájakról is fel tudnának jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Nem akarok megbántani senkit :D :huh: amúgy is csak arra emlékszem amit a rediről igértem hogy felírom ide is :lol: :) Az milyen jó lenne már ha a géjesis topik, a csütörtöki lurdyk után itt is az én b@sztatásom menne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Az milyen jó lenne már ha a géjesis topik, a csütörtöki lurdyk után itt is az én b@sztatásom menne.... Az a sok ártatlan fűszál és az apró kis hangyocák min-mind megfulladtak :) Miattad :huh: :lol: :) :D ui: a Greenpeace egy életre megnevezte a neved :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Az milyen jó lenne már ha a géjesis topik, a csütörtöki lurdyk után itt is az én b@sztatásom menne.... Mindig a legkisebbet "b@szogatják!" :lol: (meg azt, aki hagyja magát) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Mindig a legkisebbet "b@szogatják!" :) (meg azt, aki hagyja magát) :huh: héé én vagyok a legkissebb...ehhez a címhez ragaszkodom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 héé én vagyok a legkissebb...ehhez a címhez ragaszkodom :lol: Ennyire kapkodni 1 kis b@szogatásért... Össze ne vesszetek mááá... :huh: :) Píííszendláv, gyerekek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Igen! Inkább a felhozott témán gondolkodjatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Tegyétek át péntekre ha nem akartok többet látni tavasztól őszig :lol: javaslat b: legyen mind2 nap :) akár csüt Lurdy, pént Pólus :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Ki lehetne próbálni a pénteket is, de páran péntekenkét hazamennek, elmennek hétvégére valahová, vagy bulizni szórakozni mennek (pl énis). De ki lehetne próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 ui: a Greenpeace egy életre megnevezte a neved :huh: ennek fuss neki mégegyszer :) amúgy azér csüt a Lurdy, mer eccer régen, nagyon régen a Zorro oda szervezett egy calis mozizást (akkó még gyalog mentem, mer még nem vót calim), aztán pár hónapra (majd egy év volt az) rá egy opeles mozizás vót (akkor találtunk egymásra először a Pistával :lol:) és így maradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 ....ennek fuss neki mégegyszer :lol:.... Hát persze, majd pont ezért fogok futkározni :huh: Amúgy egyszerű. Van egy listájuk a súlyos gyepkárosítókról. Itt szerepel Norbi neve, a listáról nem lehet lekerülni. Tehát, a Greenpeace egy életre megnevezte a nevét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Hozzá tudnátok értelmesen szólni a csütörtök vs. péntek threadhoz is? Van egy listájuk a súlyos gyepkárosítókról. Ez meg kurvára félreérthető b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Hozzá tudnátok értelmesen szólni a csütörtök vs. péntek threadhoz is? Nyár van, x + 1000 kiülős hely, tán el lehetne szakdi a parkolótól, ha hosszabb dumálásokról van szó. ....Ez meg kurvára félreérthető b+.... Hozzászólás #2438 Hozzászólás #2454 Hozzászólás #2461 Hozzászólás #2462 mit lehet ezen félrérteni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Nyár van, x + 1000 kiülős hely, tán el lehetne szakdi a parkolótól, ha hosszabb dumálásokról van szó. Tegnap este a Trafóban Re-G koncerten én is azon gondolkoztam, hogy fel kellene éleszteni a sörözős topikot :huh: De a péntek azért merült fel mert igy eetleg páran tovább tudnak maradni és vidékről is bátrabban fel mernek jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Szóval péntekente Calibraclubosok is ott vannak! :huh: Mondjuk elég nagy a parkoló, vagy át lehet menni máshová is. de ez csakk ötlet volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Pénteken elég sokan szoktak ott lenni ám. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 S akkó mi va? :lol: Képviseljük magunkat. :) Nem félünk senkitől. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 S akkó mi va? :) Képviseljük magunkat. :D Nem félünk senkitől. :lol: :) Én ezt pozitívumként említettem. :D :huh: de akár mindkét nap lehetne. nyár van, belefér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Akkor indítsunk szavazást melyik nap legyen Lurdy tali a héten teszt jeleggel: ---------------------------------------------------------------------- Lurdy tali június 22. csütörtök vagy június 23. péntek ---------------------------------------------------------------------- 1.Gsi.Tamás péntek 2. 3. 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Akkor indítsunk szavazást melyik nap legyen Lurdy tali a héten teszt jeleggel: ---------------------------------------------------------------------- Lurdy tali június 22. csütörtök vagy június 23. péntek ---------------------------------------------------------------------- 1.Gsi.Tamás péntek 2. bazs, csütörtök 3. 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Tegnap este a Trafóban Re-G koncerten én is azon gondolkoztam, hogy fel kellene éleszteni a sörözős topikot :huh: De a péntek azért merült fel mert igy eetleg páran tovább tudnak maradni és vidékről is bátrabban fel mernek jönni. Ehhhhe... ez jó ötletnek tűnik. :lol: Akkor indítsunk szavazást melyik nap legyen Lurdy tali a héten teszt jeleggel: ---------------------------------------------------------------------- Lurdy tali június 22. csütörtök vagy június 23. péntek ---------------------------------------------------------------------- 1.Gsi.Tamás péntek 2. bazs, csütörtök 3. Opel16v mindegy :) 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Most mibajotok a csütörtökkel... ---------------------------------------------------------------------- Lurdy tali június 22. csütörtök vagy június 23. péntek ---------------------------------------------------------------------- 1.Gsi.Tamás péntek 2. bazs, csütörtök 3. Opel16v mindegy :huh: 4. Albert csütörtök (de néha pénteken is ki tudnék menni) 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Most mibajotok a csütörtökkel... Te olvasod is a ezt a topikot? :huh: Akkor összegzem csak neked :). Arról van szó, hogy ha péntek tovább kint lehet maradni (nem csak 19:45 - 10:00-ig ahogy a nagy többség) mert másnap nem kell menni dolgozni illetve nem utolsó sorban vidéki klubtagoknak is inkább pénteken lenne jobb. Ezt megértem az ő szempontjukból, távolság leküzdése és mivel tagok miért rekesszük ki őket eme jó kis beszélgetős estéből. Ráadásul a kevés idő alatt nem tud az ember mindíg mindenkivel szót váltani akivel akar. Na szóval ezért van az, hogy péntek vagy szombat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Olvasom. Szerinted feljönnének a vidékiek? Tudtommal Kecsón is mindig pénteken van meet, nemtom máshol mi a szokás, de azt várnám ezesetben, hogy ide már 100 vidéki beirt volna hogy igenigen legyen péntek mer akkor megyünk. Szal nemtom.. majd a savazás eldönti.... De akár mondhatod azt is hogy próbatali pénteken (is) a Lurdynál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts