redline Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Sörözik velem ma valaki Lurdy talin? Hisz ma nagy nap van! Az alkohol nem megoldás a problémákra. Látod, rajtam sem segített :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 mi van ma??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Vénült a béjemvés fószer! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 jááájjjjjjj. löttyedt zacsi lettél té??? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Na nem fikázni hanem válaszolni! Hozzatok sofőrt viszek egy kis löttyöt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Na nem fikázni hanem válaszolni! Hozzatok sofőrt viszek egy kis löttyöt. 1., Első a munka aztán a szórakozás 2., Látod vannak még nálam is tapintatlanabb emberek :lol: Én csak annyi mondtam neki a telefonban, hogy "hallo öregek otthona? Mivan papa nem hall?" :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Te sem iszol velem ma? Kerék csere után jössz velünk. Képzeld hazafelé is elviszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Te sem iszol velem ma? Kerék csere után jössz velünk. Képzeld hazafelé is elviszünk. Ha sikerül kimennem és én is rajta vagyok a sörlistádon akkor nagyon szívesen,persze csak, ha egészségedre válik :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Na megint nagyon f@sza volt, jól éreztem magam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Kösz mindenkinek a jókívánságokat és az együttérzést :huh:. 0:30-kor indultunk is haza. Jól éreztem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Nagyon jó volt. Már majdnem piknikes hangulat uralkodott :huh: Megint kinn volt vagy 30 autó, de inkább több. Ilyenkor lenne jó, ha valaki sokat fényképezne vagy kamerázna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Mi még hajnali 2ig folytattuk a sörözést... Kár, hogy a "pudingok" mind hazamentek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ilyenkor lenne jó, ha valaki sokat fényképezne vagy kamerázna :D például azt, ahogy a húgycsöveden keresztül pusztítod a növényzetet? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Puding-1... (de mellette szóljon, hogy elvitt sörér') Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Kár, hogy a "pudingok" mind hazamentek ja... mint én háromnegyed kilenckor :huh: de hát ilyen idős korban mint a géjesiii tamás , már sokat kell aludni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Jól éreztem magam. ezt le sem tagadhatnád :huh: viszont Coupenak pár dolgot be kéne írni a fórumra ahogy ígérte Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 ezt le sem tagadhatnád :) viszont Coupenak pár dolgot be kéne írni a fórumra ahogy ígérte Inkább kihagyom :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Inkább kihagyom :huh: :lol: A szájhős! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 A szájhős! :D Nem akarok megbántani senkit :D :huh: amúgy is csak arra emlékszem amit a rediről igértem hogy felírom ide is :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Valaki lásson el infóval ha emlékszik még rá: Miért is lett annó csüt. a Lurdynap? Azért kérdezem mert tegnap este pl. még el lettem volna egy jó darabig kint. Most nem a sör miatt, de jókat beszélgetünk kint és ha nem kéne dolgozni menni sokaknak akkor no problemo a késői időpont. Tehát mi az akadálya a pénteknek meg persze mások véleménye is érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Erre már én is gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Há me píííteken paaaariii piiiiipöl... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Lehet onnan is indulni bulizni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ha pénteken lenne talám mi is többször fellátogatnánk innen "messzi" vidékrőő! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ha pénteken lenne talám mi is többször fellátogatnánk innen "messzi" vidékrőő! :lol: :huh: Ezzel mi is így vagyunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts