mackosajt Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Na! hajnali fél 2 után pár perccel már haza is értem! Köszi Mélykék a "felvezetést" és a csokit! Örültem, hogy így is találkozhattam veletek! Köszi Anti a burgert! :huh: Asszem megpróbálok még augusztus előtt valahogy megint feljutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 http://kep.tar.hu/mackosajt/50300348?o=0#2 :huh: Csak ennyi képet csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Örülök hogy ellátogattál hozzánk, szerintem nagyon jó összeröfi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 mondd meg hogy hánykor és rádcsörgünk és azt mondod h vmi nagyon fontos dolog és lelépsz :huh: Köszi Gelko hogy rámcsörögtél de jobban elhúzódott az egész mint kellett volna, így csak vmikor fél 11-kor értem ki. De megismerkedtem Mackósajttal, ha már Te leléptél addigra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Köszi Gelko hogy rámcsörögtél de jobban elhúzódott az egész mint kellett volna, így csak vmikor fél 11-kor értem ki. De megismerkedtem Mackósajttal, ha már Te leléptél addigra :) bocsi h nem hívtalak hamarabb :lol: sajnos mentem mert alig áltam a lábamon mert fájt meg fáradt is voltam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 meg van a cucc....10.000ért odaadom :huh: Thx, megkaptam. Az ellenszolgáltatást meg itthon hagyta a postás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Thx, megkaptam. Az ellenszolgáltatást meg itthon hagyta a postás. :lol: Ég is pofám miatta! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Thx, megkaptam. Az ellenszolgáltatást meg itthon hagyta a postás. :) Ég is pofám miatta! :huh: ugyanmááá nem köll nékem olyan :lol: nincs miért Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ya-ya, remélem, emberi időben odaérek. Lehet, h csak f10 körül. Sajna asszem mégsem pótolunk, ha minden igaz, holnap lesz az ágyúgolyófutamos tesztelésünk a méregzsák vectrával. Úgyhogy valszeg nem tudok majd kimenni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Sajna asszem mégsem pótolunk, ha minden igaz, holnap lesz az ágyúgolyófutamos tesztelésünk a méregzsák vectrával. Úgyhogy valszeg nem tudok majd kimenni. :lol: Ha te vezetsz, akkor szóljál nyugodtan, ha vonatni kell :huh: Esetleg a város egy bizonyos részben menkítsék ki a kukákat a közterületesek ? Még ídőben szóljál nekik : http://www.fkf.hu/ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mostani Lurdyra jön Opelosfater Győrből, Ő e itt ni: (Meg én is kinézek..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 (Meg én is kinézek..) GTE-vel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Sajna asszem mégsem pótolunk, ha minden igaz, holnap lesz az ágyúgolyófutamos tesztelésünk a méregzsák vectrával. Úgyhogy valszeg nem tudok majd kimenni. :huh: Hát, így jártunk... Akkó majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ő e itt ni: http://img.tar.hu/kadetttali/size2/20017310.jpg De melyik az? A bal vagy a jobboldali? Vagy a szürke? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát, így jártunk... Akkó majd legközelebb. viszont remélem Ti ketten kint lesztek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 GTE-vel ? De melyik az? A bal vagy a jobboldali? Vagy a szürke? :huh: :lol: A szürke az az autója, azzal jön. Jobbegyben Racce ül. Balegyben ül Fater :D (És nem kérdezte senki, de a képet én csináltam :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 viszont remélem Ti ketten kint lesztek :lol: Találkozunk 9.30pm körül. Próba után. Asszem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kojak is jön Kaposvár mellöl, Kisasszondról :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kojak is jön Kaposvár mellöl, Kisasszondról :lol: http://img.tar.hu/kadetttali/size2/19923115.jpg Szép torta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. :) :huh: :lol: :) :D :D :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. B) :lol: :) :D :D :) :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad. Kojak vagyok,mostanában sok EGO tablettát szedek,meg az anyukám is szeret csak néha rámszól... :huh: ;) Este remélem találkozunk!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. ;) :lol: :) :D :D :) :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad. Torta jobban tetszik, mint a sör :huh: Azért nem osztogatnak minden bótban D Kadett tortamobilt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Hát, így jártunk... Akkó majd legközelebb. Így van. :lol: Bár jövő héten meg a futam lesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Kabbe!!!!! Eleve ott indul, h szép a sör!! Aztán szép a kopasz fiatalember. Aztán döbbent kérdés, h mi az?? CSak nem egy D kadett?? Na aztán jöhet a torta. :) :huh: :lol: :) :D :D :) Na jó a kocsit, meg a fiatalembert hanyagoljuk. De a sör marad. Kojak ! mi van a karbival ? haverral beszéljek vagy elintéztétek már ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Sörözik velem ma valaki Lurdy talin? Hisz ma nagy nap van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts