coupe Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 jó volt újra dumcsizni a bandával.. képeket nem készitettem..Petya is csak kettőt. ezteteket ni: Jöhetnétek sűrűbben is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Aki megy a holnapi Luryra azok közül akadna valaki aki elhozna nekem egy doboz Ferrodo betétet Bliztől? J0hnny este átvenné és elhozná. Jöhet Pü vagy SMS is (70/56-73-798) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Aki megy a holnapi Luryra azok közül akadna valaki aki elhozna nekem egy doboz Ferrodo betétet Bliztől? J0hnny este átvenné és elhozná. Jöhet Pü vagy SMS is (70/56-73-798) holnap beugrom érte Blitzhez :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Köcsögöm széken. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Én is megyek Blitzhez, ha esetleg közbejönne valami. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Én is megyek Blitzhez, ha esetleg közbejönne valami. :huh: akkor a felét otthagyom neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Most komolyan, olyan jó ez a csapat, kár lenne kimaradni a klubból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 PLS! OFF --> ON ! Eddig 50%, hogy min. 1 fő tőlünk is megjelenik holnap a Lurdy-nál! Kik lesznek még ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Hát én tervezem a protokoll megjelenést. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 PLS! OFF --> ON ! Eddig 50%, hogy min. 1 fő tőlünk is megjelenik holnap a Lurdy-nál! Kik lesznek még ott? Ha végzem a melóval, addigra akkor én is kilátogatok a kályhámmal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ha végzem a melóval, addigra akkor én is kilátogatok a kályhámmal annyira talán nem lesz hideg de jó h te mindenre gondolsz :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 annyira talán nem lesz hideg de jó h te mindenre gondolsz :huh: :) :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Bakker kolléganömnek van búcsúvacsija ahova erősen illik elmennem pedig a fél év alatt beszéltünk vagy 5 szót is akár... Hát mire én kiérek ha ki tudok menni 1általán... Andris asszem hivjalak kell matrica ügyben reggel, meg Dinynek is akartam vinni vmit. Francba hogy keresztbe kell szervezzék a csütörtök estét :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Bakker kolléganömnek van búcsúvacsija ahova erősen illik elmennem pedig a fél év alatt beszéltünk vagy 5 szót is akár... Hát mire én kiérek ha ki tudok menni 1általán... Andris asszem hivjalak kell matrica ügyben reggel, meg Dinynek is akartam vinni vmit. Francba hogy keresztbe kell szervezzék a csütörtök estét :huh: mondd meg hogy hánykor és rádcsörgünk és azt mondod h vmi nagyon fontos dolog és lelépsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 mondd meg hogy hánykor és rádcsörgünk és azt mondod h vmi nagyon fontos dolog és lelépsz :huh: Tudtam én hogy nálam okosabb emberekkel kell körülvegyem magam :lol: Küldök smst :) thx 4 da Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Bakker kolléganömnek van búcsúvacsija ahova erősen illik elmennem pedig a fél év alatt beszéltünk vagy 5 szót is akár... Hát mire én kiérek ha ki tudok menni 1általán... Andris asszem hivjalak kell matrica ügyben reggel, meg Dinynek is akartam vinni vmit. Francba hogy keresztbe kell szervezzék a csütörtök estét :huh: Hát....kell hogy hívjál :lol: 06707756070 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Asszem ma én is prezentálom magam. Gumis Gyulánál vendégeskedem meló után vagy nyóc kerék ügyében, de nyócig kiérek sztem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Asszem ma én is prezentálom magam. Gumis Gyulánál vendégeskedem meló után vagy nyóc kerék ügyében, de nyócig kiérek sztem. :lol: Akkor adok neked majd pénzet, aztat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Aki megy a holnapi Luryra azok közül akadna valaki aki elhozna nekem egy doboz Ferrodo betétet Bliztől? J0hnny este átvenné és elhozná. Jöhet Pü vagy SMS is (70/56-73-798) meg van a cucc....10.000ért odaadom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Akkor adok neked majd pénzet, aztat. :huh: Majd megdumcsizzuk... Visszaforgatjuk a klubba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Részvételi esélyem jelenleg 30%-ra, vagy az alá van süllyedve. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Mikorra érdemes megérkezni? 19.30-20.00 között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 pontosan így valahogy... :huh: Akkor mégiscsak nőtt az esély???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 pontosan így valahogy... :huh: Akkor mégiscsak nőtt az esély???? :lol: Legközelebb augusztusban jönne így ki a lépés szabadnap terén, szóval ez vitte fel az esélyeket főként. Lassan szedem is össze magam, és indulok. :) Vagy egyedül megyek, vagy esetleg az OFF ótós rokont viszem még. A jó társaság, és a benzingőz némileg őt is vonzza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Legközelebb augusztusban jönne így ki a lépés szabadnap terén, szóval ez vitte fel az esélyeket főként. Lassan szedem is össze magam, és indulok. :) Vagy egyedül megyek, vagy esetleg az OFF ótós rokont viszem még. A jó társaság, és a benzingőz némileg őt is vonzza. :D Egyszer már megfogadtam,de aszem mostmár kőkeményen betartom: Nem megyek más kocsijával car talira! :huh: Tököm ki van,hogy nőstények miatt kell rohanni haza! :lol: Legközelebb Dezsővel megyek az 7szentség! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts