Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Csókolom! Nekem is megvolt az első talim a Lurdynál, jó volt sokat beszélgettünk, tetszet, és ha tudok, mindig kimegyek de, legközelebb viszek valami szúnyogriasztót! vagy vegyél fel hosszúgatyát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 vagy vegyél fel hosszúgatyát :) De az aranyos kis pofimat megcsípik és csúnya leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 De az aranyos kis pofimat megcsípik és csúnya leszek! így kell off vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 így kell http://upload.wikimedia.org/wikipedia/es/3/3c/Kenny.png off vége ;) És a végén mi lesz? Oh my god!They killed Redi! :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Előfordulhat majd, hogy egy igen messzi vidékről is ellátogat pár elvetemült opeles egy ilyen talira! A közeljövőben... szúnyogriasztót majd viszünk magunkkal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 igen ! és örültünk Kiscsikónak is meg Ivannorbiéknak is .... Köszi! :) Csak kár, hogy az olajkályhás szekció (fekosz, áfonya és én) egy kicsit félrevonult. Az a baj, hogy ebben az 1-2 órában nem lehet mindenkivel beszélgetni :) . Na de gondolom erre vannak a hosszabb lélegzetvételű összejövetelek. Mindenesetre jó volt ottlenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Ja. De azért jót beszélgettünk. És örülök, hogy személyesen is találkoztunk. Megtaláltad a Lörinc Centert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Ja. De azért jót beszélgettünk. És örülök, hogy személyesen is találkoztunk. Megtaláltad a Lörinc Centert? Én is örülök! És köszi az útbaigazítást! Majdnem végigkísértél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Nincs mit, de Pécs nem arra van. :) OFF vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ma????? Vagy ez gondolom természetes,de azért beítram...... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Simán! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Ma????? Vagy ez gondolom természetes,de azért beítram...... :) :) :( Holnap????? (elszórakozok itt magammal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Holnap... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Holnap????? (elszórakozok itt magammal) Én megyek az olajkályhámmal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Holnap????? (elszórakozok itt magammal) Ja ja én megyek,hozom doblemezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Holnap????? Kinézek én is....úgy 9 körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Kinézek én is....úgy 9 körül... Én se érek ki előbb :) ráadásul a GTE-t nem fogom tudni megmutizni :( Azé ottleszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Ja ja én megyek,hozom doblemezt. Dakéval meg ismételten "csak kérdezősködni" megyünk ki....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Dakéval meg ismételten "csak kérdezősködni" megyünk ki....... nagyon rövid időre kinézek szintén 9 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Persze nem is miattunk jössz... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Persze nem is miattunk jössz... :) :D összekötöm a kellemest a hasznossal téged meg csak kihasznállak :( ;) :P :P pedig nemis :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Majd megírod a levelemet a kpmnek... :) Herr Professor DR Gelko... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 jó volt újra dumcsizni a bandával.. képeket nem készitettem..Petya is csak kettőt. ezteteket ni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Nagyon jól áll, ez az Angel-Eyes!! Tetszeni nekem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Jó volt ez a Lurdy egész sokan összegyűltünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts