Gelko Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 Vagy egy gyorsulás? Régi az új ellen? B) :D aztán meg tankolási verseny ? :blink:
bazs Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 Ki is lehet próbálni :blink: ? össznépi vezetgetést nem rendezünk (nem tesztautó ez, bazz B)), de majd meglátjuk :D
coupe Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 össznépi vezetgetést nem rendezünk (nem tesztautó ez, bazz B)), de majd meglátjuk ;) Én össznépi vagyok :blink: ráadásul már Te is vezetted az autómat :D :D ;)
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 De egy tesztkört csak lehet vele menni...olyat mint anno a CBA parkolóban... :blink:
uhuhu Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 én asszem olyan 7 felé már kintleszek... a Zasszony nem jön, mert barátnőzik ma este, igy magányosan megyek a hangos kocsival :blink:
Gelko Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 én asszem olyan 7 felé már kintleszek... a Zasszony nem jön, mert barátnőzik ma este, igy magányosan megyek a hangos kocsival B) az melyik ? :blink:
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 Az enyim sem jön mert az is barátnőzik... B) :D Ákos akkor barátnőzzünk mi is... :D :blink: ;)
uhuhu Elküldve Április20, 2006 Elküldve Április20, 2006 Az enyim sem jön mert az is barátnőzik... B) :D Ákos akkor barátnőzzünk mi is... :D :blink: ;) ;) ;) Gelkó, hát a piroskocsi.... valamelyik szomszéd már megjegyezte, hogy régebben kicsit halkabb volt ez az autó :D nem birja a hajnali inditást... demajd megszokja.....
Gelko Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 :blink: B) Gelkó, hát a piroskocsi.... valamelyik szomszéd már megjegyezte, hogy régebben kicsit halkabb volt ez az autó ;) nem birja a hajnali inditást... demajd megszokja..... szép lett a hangja nekem tecc... hazajöttem a lurdyból be akarok állni az udvarba a kocsi a felhajtón és nem indul....generátor sztem..... :D :D ;) most lehangolt vagyok ;)
Tom Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 B) :D Gelkó, hát a piroskocsi.... valamelyik szomszéd már megjegyezte, hogy régebben kicsit halkabb volt ez az autó :D nem birja a hajnali inditást... demajd megszokja..... Nagyon király lett a vég. Komolyan. :D Lehet, hogy ezzel is úgy fogsz járni majd, mint a coupe-val... :P hazajöttem a lurdyból be akarok állni az udvarba a kocsi a felhajtón és nem indul....generátor sztem..... :D ;) ;) most lehangolt vagyok ;) Nem pislákolt hazafelé a töltés lámpicsek? :blink:
Gelko Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Nem pislákolt hazafelé a töltés lámpicsek? :blink: az kapott egy K.O.-t a hét elején...rövidzár a műszereknél....lsd ascona topic bár mondjuk tudtam h nem 100 mert indítás után mindig fel kellett pörgetni egy picit h elaludjon
Albert Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Ma este Lurdy!!! :blink: Természetesen!!! Ugye akkor végre láthatjuk a csodát!?
redline Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 mindjárt leesik a fejem olyan álmos vagyok, de kimegyek mert meg kell néznem az övedet milyen és hová és hogyan van berakva :blink:
Tom Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 mindjárt leesik a fejem olyan álmos vagyok, de kimegyek mert meg kell néznem az övedet milyen és hová és hogyan van berakva B) Azt én csavaroztam... :blink:
Rattesid Dénes Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Én is kinézek kiváncsi vagyok Anti sziszegőjére. :blink:
ivannorbi Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Sziasztok! Minden csütörtökön van kint valaki? A jövő hét vége felé megyünk a "Nagyfaluba" :) , és ha lesz valami összeröfi, akkor már csütörtökön felmennénk :)
Ricky Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Ha lesztek most csüt., akkor kinézek, este arrafelé jövök majd haza...
Gelko Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Ha lesztek most csüt., akkor kinézek, este arrafelé jövök majd haza... leszünk...legalábbis én tervezem h kinézek ha nem esik :) és Aztec is nézzen ki :)
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Ma nagyon mélygarázs szaga van a dolognak... :) Ja én pl Cabrioval megyek... :)
Tom Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Ma nagyon mélygarázs szaga van a dolognak... :) Ja én pl Cabrioval megyek... :) Kisütött a nap!! Írány a kint. Persze én nem tudok menni, de azért nehogymár lent legyetek. :(
Recommended Posts