Gelko Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Vagy egy gyorsulás? Régi az új ellen? B) :D aztán meg tankolási verseny ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ki is lehet próbálni :blink: ? össznépi vezetgetést nem rendezünk (nem tesztautó ez, bazz B)), de majd meglátjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 össznépi vezetgetést nem rendezünk (nem tesztautó ez, bazz B)), de majd meglátjuk ;) Én össznépi vagyok :blink: ráadásul már Te is vezetted az autómat :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 De egy tesztkört csak lehet vele menni...olyat mint anno a CBA parkolóban... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 én asszem olyan 7 felé már kintleszek... a Zasszony nem jön, mert barátnőzik ma este, igy magányosan megyek a hangos kocsival :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 én asszem olyan 7 felé már kintleszek... a Zasszony nem jön, mert barátnőzik ma este, igy magányosan megyek a hangos kocsival B) az melyik ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Az enyim sem jön mert az is barátnőzik... B) :D Ákos akkor barátnőzzünk mi is... :D :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Az enyim sem jön mert az is barátnőzik... B) :D Ákos akkor barátnőzzünk mi is... :D :blink: ;) ;) ;) Gelkó, hát a piroskocsi.... valamelyik szomszéd már megjegyezte, hogy régebben kicsit halkabb volt ez az autó :D nem birja a hajnali inditást... demajd megszokja..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 :blink: B) Gelkó, hát a piroskocsi.... valamelyik szomszéd már megjegyezte, hogy régebben kicsit halkabb volt ez az autó ;) nem birja a hajnali inditást... demajd megszokja..... szép lett a hangja nekem tecc... hazajöttem a lurdyból be akarok állni az udvarba a kocsi a felhajtón és nem indul....generátor sztem..... :D :D ;) most lehangolt vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 B) :D Gelkó, hát a piroskocsi.... valamelyik szomszéd már megjegyezte, hogy régebben kicsit halkabb volt ez az autó :D nem birja a hajnali inditást... demajd megszokja..... Nagyon király lett a vég. Komolyan. :D Lehet, hogy ezzel is úgy fogsz járni majd, mint a coupe-val... :P hazajöttem a lurdyból be akarok állni az udvarba a kocsi a felhajtón és nem indul....generátor sztem..... :D ;) ;) most lehangolt vagyok ;) Nem pislákolt hazafelé a töltés lámpicsek? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nem pislákolt hazafelé a töltés lámpicsek? :blink: az kapott egy K.O.-t a hét elején...rövidzár a műszereknél....lsd ascona topic bár mondjuk tudtam h nem 100 mert indítás után mindig fel kellett pörgetni egy picit h elaludjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Na sicc innen... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ma este Lurdy!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ma este Lurdy!!! :blink: Természetesen!!! Ugye akkor végre láthatjuk a csodát!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Persze jelenés lesz... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 mindjárt leesik a fejem olyan álmos vagyok, de kimegyek mert meg kell néznem az övedet milyen és hová és hogyan van berakva :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 mindjárt leesik a fejem olyan álmos vagyok, de kimegyek mert meg kell néznem az övedet milyen és hová és hogyan van berakva B) Azt én csavaroztam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Azt is... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Én is kinézek kiváncsi vagyok Anti sziszegőjére. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Sziasztok! Minden csütörtökön van kint valaki? A jövő hét vége felé megyünk a "Nagyfaluba" :) , és ha lesz valami összeröfi, akkor már csütörtökön felmennénk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Igen minden csüt. Opel time a Lurdyban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Ha lesztek most csüt., akkor kinézek, este arrafelé jövök majd haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Ha lesztek most csüt., akkor kinézek, este arrafelé jövök majd haza... leszünk...legalábbis én tervezem h kinézek ha nem esik :) és Aztec is nézzen ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Ma nagyon mélygarázs szaga van a dolognak... :) Ja én pl Cabrioval megyek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Ma nagyon mélygarázs szaga van a dolognak... :) Ja én pl Cabrioval megyek... :) Kisütött a nap!! Írány a kint. Persze én nem tudok menni, de azért nehogymár lent legyetek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts