Boogie Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Holnap lesz valami tali? Ha igen mikor? Arra járok 7 után, pár percre benéznék! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Holnap lesz valami tali? Ha igen mikor? Arra járok 7 után, pár percre benéznék! B) Lesz, gyere :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Redi nálam van a HVT, viszem, de szerintem én csak 8 után futok be ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ GTE csodáló Lurdy külsö parkoló tali ma este 7:30-tól B) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Ballaimi 2. Redi 3. Boogie 4. Albert 5. 6. 7. 8. . . Ha esik az eső menjünk le a mélybe :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Én nem leszek ám sokáig, mert nem is egyedül megyek :blink: Csak beköszönök és viharzok tovább! Talán egy sajtburgert bevágok a Mekibe aztán Go home! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ GTE csodáló Lurdy külsö parkoló tali ma este 7:30-tól ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Ballaimi 2. Redi 3. Boogie 4. Albert 5. sárgaGSI(De mé' esik ez a sz*r???) 6. 7. 8. . . Ha esik az eső menjünk le a mélybe Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Én nem leszek ám sokáig, mert nem is egyedül megyek B) Csak beköszönök és viharzok tovább! Talán egy sajtburgert bevágok a Mekibe aztán Go home! nemjöttél.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 nemjöttél.... :blink: De ott volt csak sietett. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 nemjöttél.... :blink: De ott voltam és gyorsan el is mentem! :D :D Ha jól láttam Rastalos, Telo ott volt, a többieket nem ismertem. Nem mertek a kocsim mellé parkolni, habár nem tudták, hogy kié szerintem. Későn jöttél! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Most csütörtökön lesz valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Most csütörtökön lesz valami? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Akkor lehet, hogy felugrunk. Lesz nálam féktisztító is ha esetleg kell valakinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Hali! Ki jön a mai talira? (remélem lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Hali! Ki jön a mai talira? (remélem lesz) mi biztos kinnt leszünk (asszony off pandájával)és Astra 1.6 is mondta hogy jön Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 ....mi biztos kinnt leszünk (asszony off pandájával)és.... Minden hétre jut egy Panda :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Minden hétre jut egy Panda :blink: jövő hétre meg egy grande punto is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 jövő hétre meg egy grande punto is :D megnézzük van e olyn jó hangja tiltáson mint az nfsu-ban :blink: ha az aksicsere után életrekel gond nélkül a fehér szerelem akkor ottvagyok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 jövő hétre meg egy grande punto is :blink: Kölcsönözni nem ér... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Meg egy... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 lövésem sincs kimegyek-e ma.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Kölcsönözni nem ér... :D :D nincs nekem annyi pénzem ;) megnézzük van e olyn jó hangja tiltáson mint az nfsu-ban B) dízelben milyen a tiltáshang? :blink: viszont nekem már holnaptól fütyül a turbóm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 dízelben milyen a tiltáshang? B) viszont nekem már holnaptól fütyül a turbóm :D erre leszek kiváncsi :D ha megvan a vas gyere át mutasd meg és ezzel kanyarodjunk is vissza a hihetetlenul népszerű csütörtöki lurdy talikhoz.....pl a main elég vacak idő várható aohgy nézem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 .....pl a main elég vacak idő várható aohgy nézem :blink: bíztató.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Sziasztok! Tudna nekem valaki hozni a mai talira esetleg Opel Clubos matricát. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Azt hiszem csak Ákosnál van, őt meg nem tudom jön e ma? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts