loree_gsi16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jön ;) Csak nálam van.... :) Akkor én elviszem a garnitúrámat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Fel fog férni még a Devils matrica mellé? ;) ;) :) ;) először azt akartam irni, hogy muhahahaa....de aztán továbbgondoltam és lehet nem kellene félreértéseket okozni azzal, hogy keverjük a kettőt esetleg beszélni velük, hogy érdekli e őket a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Velük? Beszélni? :) Neeem amúgy nekem is van náluk pár hozzáböfögésem, teljesen korrektek voltak, sőt, kirakták a bannerünket (Kadettklub) a linkek közé! Este én is viszem a matricagarnitúrámat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Este én is viszem a matricagarnitúrámat! :) Asszem elég sok dolgom lesz este...... valaki hozzon 1 tiszta rongyot, meg denaturált szeszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Megisszuk... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 :) Asszem elég sok dolgom lesz este...... Szeeeeeeeegény ;) Bár nem cinkellek végén még fejjel lefelé ragasztod fel ;) Viszonylag későn fogok kiérni sajna csak olyan fél kilenc körül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 :D Asszem elég sok dolgom lesz este...... valaki hozzon 1 tiszta rongyot, meg denaturált szeszt! Jéger nem jó a kocsiba az van mindíg :) ;) , rongynak meg jó lesz a Gucci pólóm ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Fel fog férni még a Devils matrica mellé? :D ;) :) ;) Olyan még nincs fenn.. alapból filózok bárminemű matricán. nem tom igazándiból, mi a jobb a tiszta optika, vagy matricázás ;) csak egy van fenn háátúl.. és az opel klubbos... :( először azt akartam irni, hogy muhahahaa....de aztán továbbgondoltam és lehet nem kellene félreértéseket okozni azzal, hogy keverjük a kettőt esetleg beszélni velük, hogy érdekli e őket a dolog Ezzel nem vágom teljesen mit akartál mondani.. mit beszélni? mit keverni ? :D :lol: Asszem elég sok dolgom lesz este...... valaki hozzon 1 tiszta rongyot, meg denaturált szeszt! Juj.. tényleg kell denszesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Jó volt tegnap :) Rengeten kijöttek, tele volt a parkoló opelekkel (főleg asztrákkalo ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Jó volt tegnap ;) Rengeten kijöttek, tele volt a parkoló opelekkel (főleg asztrákkalo ;) ) ÁÁÁÁÁ Én már ki se merem tolni a rozsdabogjja' kadétomat...... lassan veteránnak érzi magát a sok újabb GSI között...... :) na de ha egyszer újjáéled........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Na meg volt sok szép VW.... ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Na meg volt sok szép VW.... ;) B) :blink: Főleg a fehér :D A talin először voltam és nagyon tetszett és sok szép autót láttam, ha took akkor majd legközelebb is megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Jó sok matricát ragasztottunk fel B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Jó sok matricát ragasztottunk fel B) :blink: Nagyon szépen köszi a segítséget Coupe a felragasztásban, már nagyon benne vagy te is :D Nem utolsó sorban pedig köszönöm Agressor-nak a matricákat. ma mi is felraktunk hármat a haverom corsa gsi-ére úgy mint nekem voltak. Nagyon tetszik neki a matrica, de nekem is ám. Mégegyszer THX mindkettőtöknek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Konkrétan kinek a Corsa-jára???? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Konkrétan kinek a Corsa-jára???? :blink: B) Az egyik cimborám aki ott volt a talin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 De ez csak klubtagoknak van ám... B) Irgum burgum... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül megkapod autósboltban is B) ez Magyarország :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 De ez csak klubtagoknak van ám... ;) Irgum burgum... :blink: Tudom, hogy csak klubb tagoknak van, be is szeretne lépni mert ő is GSI FUN rajongó, de egyenlőre nincs nete. Biztos érdekli őt is pl. a talik meg az olcsóbb aélatrészek meg stb. B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 És mi gátolja meg a belépésben? :blink: B) :D Utalni bizti tud, de meg segíthetsz neki beregisztrálni... :D Aztán jöhet a matrica is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 És mi gátolja meg a belépésben? :blink: B) :D Utalni bizti tud, de meg segíthetsz neki beregisztrálni... ;) Aztán jöhet a matrica is... ;) O.K. Megoldom neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Oksi! Királyság! :blink: Akkor most már térjünk vissza a Lurdy tali témakörhöz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Hali! Juhhé, egész héten Pesten vagyok , úgyhogy remélem csütörtökön kitudok menni a talira. Ja, és a jóidőt is megrendeltem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Hali! Juhhé, egész héten Pesten vagyok , úgyhogy remélem csütörtökön kitudok menni a talira. Ja, és a jóidőt is megrendeltem B) esőt mondanak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Azért rendeltem jó időt, hátha megérkezik addigra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts