Amusing Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 westend tető szimpi viszont az olyan szinten belváros, hogy mindig dugó van :) mind1 hogy este 8 van, vagy sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom, Redi! Köszönöm a lehetőséget, h belekóstol6ttam a géjesssi-fííílingbe! Maradandó élmény volt. Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Persze megjegyezted, hogy ebben minden zörög, mozog, meg csattog... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Szerintem is jó a pólus parkolója.Hátul senki se szokott megállni mer sokat kell sétalniuk,ott senkit se zavarnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 (edited) Vagy esetleg a Savoya park parkoloja! Van fedett rész is meg szabad is! Ott van a madaras Tesco is a sok kajáldával + egy OBI is (nagy parkolóval), ha esetleg vkinek kell mondjuk egy kerékkulcs vagy emelő! :) És nincs sokkal messzebb a Lurdytól! Módosítva Március24, 2006 : astra1.6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nekem mindegyik messze van ;) De azért remélem örültetek nekünk tegnap. :) Legközelebb a szép autómmal megyek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 nem szép, hanem szebb... :) teeee... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Köcönöm a kerócsere helpet nagyon szépen! Aki csak nézte annak nem ;) Kit érdekel, hogy 4havonta egyszer odajön két iqfighter. Maradhat a Lurdy. Ha most elkezdünk azon vitázni hogy hol legyen, akkor mindenki azt mondja mi van neki legközelebb. Nekem a Pólus, de akkor Gelko még ritkábban jönne ki :) Lurdy. Különben is csekk da topikcím ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 ahogy hallom a béjemvé nem uszta meg matrica nélkül :) ;) ;) kép nincs rola? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 ahogy hallom a béjemvé nem uszta meg matrica nélkül :) ;) ;) kép nincs rola? ;) Balázs lefényképezte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Persze megjegyezted, hogy ebben minden zörög, mozog, meg csattog... ;) ;) Hááá ya, mert fura volt így elsőre. Oszt meg is vóóótam illetődve kicsit... Meg oltottatok is, ugye... A Redijé az nem zörögött. Annak 1 kövér gáznál a - szerinte - bezárt kesztyűtartója tartalma hullott ki... :lol: Anti! Drukkolok a vasadhoz! Remélem, az nem fog kattogni-zörögni... ;) :) :D Nincs mese, kezd a 6almába keríteni vmi ellenáll6atlan vágy a géesík iránt... :D Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Én ugyan ritkán járok találkozóra, meg stb, de szerintem inkább westend tető. Hamár a lurdy annyira ellehetetlenült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Csináltam tegnap 5 képet. Sonique ótója , autók sötétben 1, autók sötétben 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Szerintem is jó a pólus parkolója.Hátul senki se szokott megállni mer sokat kell sétalniuk,ott senkit se zavarnánk. Jaja.. legelösször én is ott tanitottam asszonypajtást a kocsi elindulás rejtelmeire.. és kora du. szinte senki se volt ott.. Lurdy mondjuk nekem is a város másik vége .. és bevallom Pólus ezért is szimpibb :) de a westend se rossz.. ott max a persely, meg a forgalom a negativ.... Nah de ez még nem szavazás.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Westendben is problémáznának az őrök. Hiába fizetsz akkor is elzavarnának szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ma a calibrások és a fosvágenesek tartottak talit lent a mélygarázsban a lurdyba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Hali! Most csüt. (30-án) lesz vmi összejövetel a Lurdyban? Ha lenne, akkor vszeg tudnék menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 peerrsszzeee. ű mostmá mindig van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Hali! Most csüt. (30-án) lesz vmi összejövetel a Lurdyban? Ha lenne, akkor vszeg tudnék menni. Jah én is lehet took menni, mert akkor elhoznám a tükröt, meg a matrica garniturhát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Ahogy elnéztem GSi topikban, nagy Jamboree lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Ahogy elnéztem GSi topikban, nagy Jamboree lesz! :) pláne ha lassan nem kapom vissza a vonoszemtakarómat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 kint vagy bent? Eső elvileg nem lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jön valaki akinél lesz GSI matrinya? Mert ez esetben ha úgy alakúl én is kicsordogálok valszeg.. De még nem biztos.. messze az este :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Fel fog férni még a Devils matrica mellé? ;) ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jön valaki akinél lesz GSI matrinya? Mert ez esetben ha úgy alakúl én is kicsordogálok valszeg.. De még nem biztos.. messze az este ;) Jön ;) Csak nálam van.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts