Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Lurdy mini talik - Minden héten csütörtökön találkozó a Lurdy háznál 20:00-tól!

renzso

Recommended Posts

Télleg kiküldték a békés találkozókat a biztonságiak a lurdiházból?

Szerintem tiszta irigyek, mert ők azok, akik havi hatvanezerér ott rohadnak..............

az tulzás h kiküldtek,csak monták h menjünk fel vagy menjünkj ki....kimentünk aztán meg fel....

szép volt jó volt, Ákosékkal nem sikerült találkozni :)

Megosztás:

A legjobb az volt, hogy azt mondták nem lehet csoportosulni a garázsban. Mondom és ha kimegyünk a kinti parkolóba ott lehet? Ott sem lehet volt a válasz. Majd mentek az érvek, ellen érvek és a végén azt mondja az egyik iq bajnok akkor menjenek ki a kinti parkolóba. Na akkor most az nem magán terület? Ezt elfelejtettem megkérdezni inkább kijöttünk mert nem bunkókkal vitázni mentünk oda. Anti remélem megírod a leveled a Lurdy fönöknek amit mondtál.

Megosztás:

A legjobb az volt, hogy azt mondták nem lehet csoportosulni a garázsban. Mondom és ha kimegyünk a kinti parkolóba ott lehet? Ott sem lehet volt a válasz. Majd mentek az érvek, ellen érvek és a végén azt mondja az egyik iq bajnok akkor menjenek ki a kinti parkolóba. Na akkor most az nem magán terület? Ezt elfelejtettem megkérdezni inkább kijöttünk mert nem bunkókkal vitázni mentünk oda. Anti remélem megírod a leveled a Lurdy fönöknek amit mondtál.

a téli csúszkáláskor meg jöttek h a parkoló magánterület :)

Megosztás:

Tom! Kár, hogy rohannom kellett, megnéztem volna az autód!

Amúgy mániákusok ezek a lurdiházban............ Nem tudom miért baj, hogy csütörtök este a parkoló legszélső szegletében néhány ember összejön........... szerintem tiszta fontoskodás volt, amit csináltak........

Megosztás:

Tom! Kár, hogy rohannom kellett, megnéztem volna az autód!

Amúgy mániákusok ezek a lurdiházban............ Nem tudom miért baj, hogy csütörtök este a parkoló legszélső szegletében néhány ember összejön........... szerintem tiszta fontoskodás volt, amit csináltak........

szerintem meg meglesz a heti téma hogy mijjen' jól megvédték a parkolót az ilyen beszélgető rendbontóktól, és nyugott szívvel fekszenek le tudván hogy elérte képességei-munkája csúcsát ezen tettével

:) ;) ;)

Megosztás:

szerintem meg meglesz a heti téma hogy mijjen' jól megvédték a parkolót az ilyen beszélgető rendbontóktól, és nyugott szívvel fekszenek le tudván hogy elérte képességei-munkája csúcsát ezen tettével

;) ;) ;)

Igen, az a baj, hogy semmi történés nincs egész héten ott lent, viszont csüt. este lehet fontoskodni.

Szomorú, hogy ez a legkomolyabb elfoglaltságuk.

IQ! Remélem lesz még rá alkalmad, hogy megnézd a gépet. :)

Megosztás:

A levélben nem feltétlenül kell megemlíteni, hogy klub. Szerintem bőven elég ha baráti társaságról beszélünk. Végülis ha én nem vagyok klubtag viszont a haverokkal ott akarok beszélgetni mert pl esik az eső akkor is kifog zavarni.

És milyen más hely jöhet esetleg még számításba?

Megosztás:

Még jó, hogy csak 30 autón volt rajta tegnap is a klubmatrica... ;)

Szóbajöhetne még a Pólus, átpályázhatunk akár valamelyik Tacskóparkolóba, játszótérre, Hősök Tere (Nem lehet beülni sehova...) pl, de jöhetnek ide az öteletek... ;)

A pólus tényleg jó, ott van minden. :)

Megosztás:

Még jó, hogy csak 30 autón volt rajta tegnap is a klubmatrica... ;)

Szóbajöhetne még a Pólus, átpályázhatunk akár valamelyik Tacskóparkolóba, játszótérre, Hősök Tere (Nem lehet beülni sehova...) pl, de jöhetnek ide az öteletek... ;)

mellőzük a pólust mert az nekem rohadt messze van :):D:D:D

viszont van itt egy tesco ;)

Megosztás:

Pólus nem rossz ha esik bemegyünk a kajás részbe ott sok szék + asztal van.

Városliget közlekedési múzeum elötti parkoló akkor már sztem üres viszont ha esik nincs menedék és ez kb mindenkinek egyforma messze van. Vagy a felvonulási ahogy Antal mondta. (hú biztos szereted ha igy hívnak)

Megosztás:

Pólus nem rossz ha esik bemegyünk a kajás részbe ott sok szék + asztal van.

valóban jó 5let a Pólus, szép nagy parkoló és bent is el lehet lenni, ha rossz idő van

ja és nem tom észrevettétek-e, hogy egyre több csaj van az ilyen összejöveteleken.

tegnap is mindegyik megcsodálta a asszony Flegmus cicáját (szegénynek biztos nem volt melege amíg mi kajáltunk fennt :) )

Megosztás:

Nem tudom, milyen helyet kellene nézni...

A Tecskó nem szimpatikus, ott még esténként is nagy a forgalom :) - sok ott a köcsög, nagy ott a veszedelem...

Meg én egy Tecskó parkolóban nem szívesen hagyom ott a kocsit, még arra az időre sem, amíg bemegyek vásárolni. Nem örülnék neki, ha a mammer nekitolná a bevásárlókocsit, vagy valaki "berakna" valamit a kocsiba...

Inkább fizetek óránként 200Ft-ot, és DunaPlaza külső vagy Westend tető - ott hely is van, meg ha már fizetek, (talán) nem kúrogatnak... Legfeljebb igénylünk "csoportos" vagy "családi" kedvezményt ;)

Megosztás:

Nem tudom, milyen helyet kellene nézni...

A Tecskó nem szimpatikus, ott még esténként is nagy a forgalom :) - sok ott a köcsög, nagy ott a veszedelem...

Meg én egy Tecskó parkolóban nem szívesen hagyom ott a kocsit, még arra az időre sem, amíg bemegyek vásárolni. Nem örülnék neki, ha a mammer nekitolná a bevásárlókocsit, vagy valaki "berakna" valamit a kocsiba...

Inkább fizetek óránként 200Ft-ot, és DunaPlaza külső vagy Westend tető - ott hely is van, meg ha már fizetek, (talán) nem kúrogatnak... Legfeljebb igénylünk "csoportos" vagy "családi" kedvezményt ;)

A pólusnál lehet messze menni a tömegtől.

Megosztás:

A pólusnál lehet messze menni a tömegtől.

Szerintem kérhetek engedélyt, vagy egyezkedhetek Anti. Csak, valakinek tartani kell érte magát.

Szvsz valami megállapodás vagy együttműködés megoldható lenne a Lurdyval is. Pl kirakjátok a logojukat a weblapotokra stb...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.