Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Én fél 8... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Én fél 8... az órát elnézve én is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Télleg kiküldték a békés találkozókat a biztonságiak a lurdiházból? Szerintem tiszta irigyek, mert ők azok, akik havi hatvanezerér ott rohadnak.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Télleg kiküldték a békés találkozókat a biztonságiak a lurdiházból? Szerintem tiszta irigyek, mert ők azok, akik havi hatvanezerér ott rohadnak.............. az tulzás h kiküldtek,csak monták h menjünk fel vagy menjünkj ki....kimentünk aztán meg fel.... szép volt jó volt, Ákosékkal nem sikerült találkozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 A legjobb az volt, hogy azt mondták nem lehet csoportosulni a garázsban. Mondom és ha kimegyünk a kinti parkolóba ott lehet? Ott sem lehet volt a válasz. Majd mentek az érvek, ellen érvek és a végén azt mondja az egyik iq bajnok akkor menjenek ki a kinti parkolóba. Na akkor most az nem magán terület? Ezt elfelejtettem megkérdezni inkább kijöttünk mert nem bunkókkal vitázni mentünk oda. Anti remélem megírod a leveled a Lurdy fönöknek amit mondtál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 A legjobb az volt, hogy azt mondták nem lehet csoportosulni a garázsban. Mondom és ha kimegyünk a kinti parkolóba ott lehet? Ott sem lehet volt a válasz. Majd mentek az érvek, ellen érvek és a végén azt mondja az egyik iq bajnok akkor menjenek ki a kinti parkolóba. Na akkor most az nem magán terület? Ezt elfelejtettem megkérdezni inkább kijöttünk mert nem bunkókkal vitázni mentünk oda. Anti remélem megírod a leveled a Lurdy fönöknek amit mondtál. a téli csúszkáláskor meg jöttek h a parkoló magánterület :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Tökjó sokan voltunk. Bocsi, hogy nem voltam túl komunikatív, csak kicsit még el vagyok varázsolva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Tom! Kár, hogy rohannom kellett, megnéztem volna az autód! Amúgy mániákusok ezek a lurdiházban............ Nem tudom miért baj, hogy csütörtök este a parkoló legszélső szegletében néhány ember összejön........... szerintem tiszta fontoskodás volt, amit csináltak........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom! Kár, hogy rohannom kellett, megnéztem volna az autód! Amúgy mániákusok ezek a lurdiházban............ Nem tudom miért baj, hogy csütörtök este a parkoló legszélső szegletében néhány ember összejön........... szerintem tiszta fontoskodás volt, amit csináltak........ szerintem meg meglesz a heti téma hogy mijjen' jól megvédték a parkolót az ilyen beszélgető rendbontóktól, és nyugott szívvel fekszenek le tudván hogy elérte képességei-munkája csúcsát ezen tettével :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 szerintem meg meglesz a heti téma hogy mijjen' jól megvédték a parkolót az ilyen beszélgető rendbontóktól, és nyugott szívvel fekszenek le tudván hogy elérte képességei-munkája csúcsát ezen tettével ;) ;) ;) Igen, az a baj, hogy semmi történés nincs egész héten ott lent, viszont csüt. este lehet fontoskodni. Szomorú, hogy ez a legkomolyabb elfoglaltságuk. IQ! Remélem lesz még rá alkalmad, hogy megnézd a gépet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A levél megírásán azért filózok és még nem tettem meg, mert itt most egy klub-ról van szó és nem csak rólam, vagy rólunk...(Darkkal beszélek majd a lehetőségekről) A véleményem, hogy keressünk másik helyet, ha nekik nem kell a pénz...biztos van olyan akinek kell a lóvénk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A levélben nem feltétlenül kell megemlíteni, hogy klub. Szerintem bőven elég ha baráti társaságról beszélünk. Végülis ha én nem vagyok klubtag viszont a haverokkal ott akarok beszélgetni mert pl esik az eső akkor is kifog zavarni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A levélben nem feltétlenül kell megemlíteni, hogy klub. Szerintem bőven elég ha baráti társaságról beszélünk. Végülis ha én nem vagyok klubtag viszont a haverokkal ott akarok beszélgetni mert pl esik az eső akkor is kifog zavarni. És milyen más hely jöhet esetleg még számításba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Még jó, hogy csak 30 autón volt rajta tegnap is a klubmatrica... :) Szóbajöhetne még a Pólus, átpályázhatunk akár valamelyik Tacskóparkolóba, játszótérre, Hősök Tere (Nem lehet beülni sehova...) pl, de jöhetnek ide az öteletek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Pl ha nem kezdenek el gyorsulgatni a nem bírok magammal emberek akkor akár a Hajógyárin is talizhatunk. Ott van rögtön a bejáratnál egy nagy parkoló a hídnál. Max ha esik elmarad mint régen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Még jó, hogy csak 30 autón volt rajta tegnap is a klubmatrica... ;) Szóbajöhetne még a Pólus, átpályázhatunk akár valamelyik Tacskóparkolóba, játszótérre, Hősök Tere (Nem lehet beülni sehova...) pl, de jöhetnek ide az öteletek... ;) A pólus tényleg jó, ott van minden. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Még jó, hogy csak 30 autón volt rajta tegnap is a klubmatrica... ;) Szóbajöhetne még a Pólus, átpályázhatunk akár valamelyik Tacskóparkolóba, játszótérre, Hősök Tere (Nem lehet beülni sehova...) pl, de jöhetnek ide az öteletek... ;) mellőzük a pólust mert az nekem rohadt messze van :):D:D:D viszont van itt egy tesco ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Pólus nem rossz ha esik bemegyünk a kajás részbe ott sok szék + asztal van. Városliget közlekedési múzeum elötti parkoló akkor már sztem üres viszont ha esik nincs menedék és ez kb mindenkinek egyforma messze van. Vagy a felvonulási ahogy Antal mondta. (hú biztos szereted ha igy hívnak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Pólus nem rossz ha esik bemegyünk a kajás részbe ott sok szék + asztal van. valóban jó 5let a Pólus, szép nagy parkoló és bent is el lehet lenni, ha rossz idő van ja és nem tom észrevettétek-e, hogy egyre több csaj van az ilyen összejöveteleken. tegnap is mindegyik megcsodálta a asszony Flegmus cicáját (szegénynek biztos nem volt melege amíg mi kajáltunk fennt :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nem tudom, milyen helyet kellene nézni... A Tecskó nem szimpatikus, ott még esténként is nagy a forgalom :) - sok ott a köcsög, nagy ott a veszedelem... Meg én egy Tecskó parkolóban nem szívesen hagyom ott a kocsit, még arra az időre sem, amíg bemegyek vásárolni. Nem örülnék neki, ha a mammer nekitolná a bevásárlókocsit, vagy valaki "berakna" valamit a kocsiba... Inkább fizetek óránként 200Ft-ot, és DunaPlaza külső vagy Westend tető - ott hely is van, meg ha már fizetek, (talán) nem kúrogatnak... Legfeljebb igénylünk "csoportos" vagy "családi" kedvezményt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nem tudom, milyen helyet kellene nézni... A Tecskó nem szimpatikus, ott még esténként is nagy a forgalom :) - sok ott a köcsög, nagy ott a veszedelem... Meg én egy Tecskó parkolóban nem szívesen hagyom ott a kocsit, még arra az időre sem, amíg bemegyek vásárolni. Nem örülnék neki, ha a mammer nekitolná a bevásárlókocsit, vagy valaki "berakna" valamit a kocsiba... Inkább fizetek óránként 200Ft-ot, és DunaPlaza külső vagy Westend tető - ott hely is van, meg ha már fizetek, (talán) nem kúrogatnak... Legfeljebb igénylünk "csoportos" vagy "családi" kedvezményt ;) A pólusnál lehet messze menni a tömegtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A pólusnál lehet messze menni a tömegtől. Szerintem kérhetek engedélyt, vagy egyezkedhetek Anti. Csak, valakinek tartani kell érte magát. Szvsz valami megállapodás vagy együttműködés megoldható lenne a Lurdyval is. Pl kirakjátok a logojukat a weblapotokra stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Az én problémám pont az, hogy itt nem csak klubtagok verődnek össze, hanem jön sok ismeretlen is... ...na ezekért én nem tudok felelőséget vállalni... És nem mi honlapunk, hanem a klub honlapja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Szerintem kérhetek engedélyt, vagy egyezkedhetek Anti. Csak, valakinek tartani kell érte magát. Szvsz valami megállapodás vagy együttműködés megoldható lenne a Lurdyval is. Pl kirakjátok a logojukat a weblapotokra stb... westend tető szimpi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 westend tető szimpi Hey! És ha oda is jönnek okoskodni a "helyi erők"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts