uhuhu Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 hogyne! ESTE LURDIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 hogyne! ESTE LURDIIIIIIIIIIIIIII van egy jó hírem nem megyek :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 má csodálkoztunk volna ha jössz... :) amugy senki se jött. ott volt: a Dark, a gsi.tomi, Dini, Atomantit láttam ugy másfél percig, és a Zsolti, és épp távozáskot beesett az Fbalázs. ugyhogy ez egy lájtos míííting vót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 má csodálkoztunk volna ha jössz... :) amugy senki se jött. ott volt: a Dark, a gsi.tomi, Dini, Atomantit láttam ugy másfél percig, és a Zsolti, és épp távozáskot beesett az Fbalázs. ugyhogy ez egy lájtos míííting vót ;) Majd jövő héten kint, 20 fokban és ragyogó napsütésben többen leszünk... ;) (Ráadásul legközelebb én is megyek, tegnap segíteni kellett a szüleimnek honlapot csinálni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 ugyhogy ez egy lájtos míííting vót :) fél12kor mentem hazafelé, álltam a hungárián a lámpánál és még azon agyaltam hogy kint lehettek e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 má csodálkoztunk volna ha jössz... ;) méééé én szoktam menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Majd jövő héten kint, 20 fokban és ragyogó napsütésben többen leszünk... :) (Ráadásul legközelebb én is megyek, tegnap segíteni kellett a szüleimnek honlapot csinálni.) Na ez a beszéd öccse ;) Én is ki akartam menni, de voltunk focizni, és akikkel voltam azok úgy öltöztek fel foci után, mint egy menyasszony az esküvöre, bár szerintem az gyorsabb. Oszt olyan késön értem volna ki hogy már nem volt értelme. De jövő héten Andris úgyis hoz matrincát, és mindenki kint lesz a már emlitett napsütésben hogy átvegye őket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 jövő héten én is ott leszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 jövő héten én is ott leszek ;) Hogy hogy is? ;) Most nem voltál! :) Pedig kész voltak a matrinyáid is.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Majd jövő héten kint, 20 fokban és ragyogó napsütésben többen leszünk... :) (Ráadásul legközelebb én is megyek, tegnap segíteni kellett a szüleimnek honlapot csinálni.) azért megnézem azt a ragyogó napsütést 19:30kor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hogy hogy is? ;) Most nem voltál! :) Pedig kész voltak a matrinyáid is.... ;) a csudába ;) pedig azóta már be is sötétítettem a kocsit. De gondoltam nem írtál, így nem lett meg, bocsi de most leszek;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ki segit nekem kint kereket cserélni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ki segit nekem kint kereket cserélni? :) sztem bárki, de sztem ne szórakozz a félhomályban ilyesmivel (leeső csavarok és hasonlók) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ... sztem ne szórakozz a félhomályban ilyesmivel (leeső csavarok és hasonlók) Ugye csak viccelsz? Kadetton is ott cseréltem kereket ősszel, abszolút nem volt gáz. Legalább történni fog valami. Hoz nekem valaki krokit? Diny? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 sztem bárki, de sztem ne szórakozz a félhomályban ilyesmivel (leeső csavarok és hasonlók) kerekenként 4 db a betonon nagyon nehezen megtalálahtó apró méretű csavar.... én majd okoskodok segítség képp :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Hoz nekem valaki krokit? Nálam álltalában van a csomiban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nálam álltalában van a csomiban. :) Akkor jönnöd kell csütörtökön. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Akkor jönnöd kell csütörtökön. :) Majd az egyik csütörtökön megyek is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ki segit nekem kint kereket cserélni? :) Albert mér kell kereket cseréni ott fog kijjukadni vagy szétfüstölödőket??????? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Lesz ma Lurdy? Kint vagy bent lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Szerintem még bennt legyen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Szerintem még bennt legyen... :) Vagy kezdjük kint, és ha hidegszik az idő....bemegyünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Vagy kezdjük kint, és ha hidegszik az idő....bemegyünk.... de este 8 körül még nincs olyan kellemes tavaszi idő :) mind1 megtaláljuk egymást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 de este 8 körül még nincs olyan kellemes tavaszi idő :) mind1 megtaláljuk egymást ;) Főleg ha jössz végre! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 7 vagy f8 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts