meriva1.8 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Hát az pedig dögös hang..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 mivel olyan hangja van a kipuffnak mintha popcornt csinálnék a mikróban ezért asszme a mai kimarad nem szeretnék egy sz@r géjesivel kimenni, hogy Benzin tudjon mit köpködni :) ;) Majd én kiviszlek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 mivel olyan hangja van a kipuffnak mintha popcornt csinálnék a mikróban ezért asszme a mai kimarad nem szeretnék egy sz@r géjesivel kimenni, hogy Benzin tudjon mit köpködni :) ;) Ha ezen múlik akkor én is kiviszlek szivesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 ugyan ugyan :) köszönöm péken, de nem tudom mikor leszek indulóképes állapotban....de mindenképpen ráindítok a verdára, hogy éppen most zörgős kedvében van e...ha nem akkor leviszem, egyébként oda se merem tolni a szakadt, rozsdás vasam a sok szép kupé közé ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 ugyan ugyan :) köszönöm péken, de nem tudom mikor leszek indulóképes állapotban....de mindenképpen ráindítok a verdára, hogy éppen most zörgős kedvében van e...ha nem akkor leviszem, egyébként oda se merem tolni a szakadt, rozsdás vasam a sok szép kupé közé ;) Aggodalomra semmi ok. az enyém is elég szakadt. ;) Nah, ha zörög a vasad és nem jössz vele.....csörögj. Megoldjuk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Aggodalomra semmi ok. az enyém is elég szakadt. :) mindjárt megsajnállak titeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Redi! tessék jönni bizony! a gsi.Tomi még a végén unatkozni fog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Aggodalomra semmi ok. az enyém is elég szakadt. ;) Nah, ha zörög a vasad és nem jössz vele.....csörögj. Megoldjuk! ;) Ráadásul még koszosak is lesznek ebben a szép időben... szóval szinte mindegy, hogy ki mivel jön... nem sok különbséget fogunk látni az autók között!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ráadásul még koszosak is lesznek ebben a szép időben... szóval szinte mindegy, hogy ki mivel jön... nem sok különbséget fogunk látni az autók között!!! ;) Hát Te hogyhogy még itt írogatsz? :) Nem kéne már úton lenni a szép paripával? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 asszem mégsem megyek ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Hát Te hogyhogy még itt írogatsz? :) Nem kéne már úton lenni a szép paripával? ;) Mindössze 1 órányira van Budapest Kecskeméttől... (Kmét belváros - Lurdy simán) :D Különben meg nem Te értél le a múltkor 20 perc alatt BP táblától a Kecskemét tábláig? ;) ;) Na... szóval jóóóó volt ez a kis összeröffenés! :lol: Tök jó volt, hogy ilyen sokmindenki eljött! :D (szép volt azaz off Leon is! :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 (szép volt azaz off Leon is! ;)) Hernád Tomi jött vele ? ;) vagy a demoauto volt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Jó sokan voltunk tegnap, föleg a kupék. Anti is jól lakott kivételesen ;) Hazafelé meg valami Golfos meg egy caravan Astrás srác versenyzett elöttem a Hungárián minden lámpa után, elég kemények voltak ;) Még a rendör mellett is... Bakker Stadionok elött ahol le volt zárva a középsö sáv az iszonyat necces szitu volt. Jövő csütörtökön derült lesz az ég, 20 fok lesz és minden autó gyönyörüen fog csillogni a lemenö nap fényében :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Jövő csütörtökön derült lesz az ég, 20 fok lesz és minden autó gyönyörüen fog csillogni a lemenö nap fényében :) szar idő lesz, hóesés meg pocsolyák meg fagyok és szar lesz dideregni a mélygarázsban tehát összegezve szar lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Miért is vagy negatív? Jövő héten ki viszlek mert unatkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Redlány, te depressziós vagy... kéne szedned valami vitamint... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Áááá, csak régen volt nővel. :) Redi! Ha így folytatod tovább, összedobunk neked egy örömlányt! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hazafelé meg valami Golfos meg egy caravan Astrás srác versenyzett elöttem a Hungárián minden lámpa után, elég kemények voltak ;) Még a rendör mellett is... Bakker Stadionok elött ahol le volt zárva a középsö sáv az iszonyat necces szitu volt. Muszáj volt mert a golfos fickó kostolgatott.Azt hitte van esélye :) ?majd mikor belátta hogy nincs akkor meg azzal takarozott hogy majd 2 hét múlva visszaadja a turbós astrájával. Mi volt ott a necces? Redline sajnálhatod hogy nem jöttél ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 ...Mi volt ott a necces?... Ja addigra én már lemaradtam durván, csak nekem volt necces, mert az utsó pillanatban láttam meg, kamion mellettem, én meg 100 körül mehettem... Csak meglepi volt az esőben éjjel egy minden fényjelzés nélküli útlezárás. Jövő héten ismét tali :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Halihó! Egész jó volt és szépen összejöttünk Mi coupe/cabriósok. Köszönet a messziről érkezőknek, hogy vállalták az utat ebben az időben! Íme némi kép a taliról: Lurdy minitali 2006.03.10. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Muszáj volt mert a golfos fickó kostolgatott.Azt hitte van esélye :) ?majd mikor belátta hogy nincs akkor meg azzal takarozott hogy majd 2 hét múlva visszaadja a turbós astrájával. Mi volt ott a necces? Redline sajnálhatod hogy nem jöttél ki. Kettesből indultunk a golffal hogy legyen egy kis sikerélményed is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Kettesből indultunk a golffal hogy legyen egy kis sikerélményed is... ;) utólag már kár magyarázkodni :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Leköteleznétek, ha lennétek oly kedvesek átvonulni a Budapest és környéke -CHAT-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Nem lesz ma semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Nem lesz ma semmi? De. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts