Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nekem imbusz rémlik.. ha kinézek én is viszek. inkább több legyen mint egy se.. gyertyacsere lesz? :D Bár ez már lehet OFF

Nem csak illene kiszedni őket mer még nem volt alkalmam mióta cserélve lettek(EZ GÁZ).......

ez sem OFF vagy mi remélem :rolleyes: :blink: ;)

Elküldve
Nem csak illene kiszedni őket mer még nem volt alkalmam mióta cserélve lettek(EZ GÁZ).......

ez sem OFF vagy mi remélem :rolleyes: :blink: ;)

Normális gyertyakulcsod van? mert még az lehet jó móka!

Elküldve

Legyen szíves valaki hozzon gyertyakulcsot SárgaGSi Zolinak, mert én igértem meg hogy szerzek, de nem tudok tali előtt hazamenni, és igy kulcsot sem tudok vinni.

Köszönöm!!!

Elküldve
Legyen szíves valaki hozzon gyertyakulcsot SárgaGSi Zolinak, mert én igértem meg hogy szerzek, de nem tudok tali előtt hazamenni, és igy kulcsot sem tudok vinni.

Köszönöm!!!

Van egy gyertyakulcsom kiderült, csak nem tuttam h az az :rolleyes: :blink: ;)

De azér hozzon vki mer nem tomh hogy jó e enyimhez(bocs de zöldfülű vok még......)

Elküldve

Nah kiviszem az egész szerszámos ládámat.. ugyis lent van még a kocsiban. az elmúlt 1-2 hétben úgyis autómentősdit játszottam :rolleyes: Törött autó vontatás, abs jeladő buherálás.. árokból kocsi kihuzás.. (nyári gumikkal lol volt) ..

szal mókás.. gyertyakulcsom is van, de jófajta tesco gazdaságos, szóval azzal nem biztos hogy ki tudjuk mókázni a romantikázás kellékét... aztec cartárs invesztált be egy jó kis kulcsba elvileg..

gyertyát is vigyek? van vaniliás, meg vmi egzotikus, meg sima... :blink:

Elküldve

valami gyümis nincs? :rolleyes:

mondjuk erősen gondolkodom, hogy kell-e most nekem ez a csere

lusta vagyok felmenni a gyertyákért a másodikra :blink:

Elküldve

Én meg viszek fényképezőt jól.. oszt megörökitjük... ha az aksik is bírják majd.. asszem kell vennem újakat, mert hamar megpusztúlnak..

Elküldve
bakker ezért nem volt ott senki n8kor :rolleyes:

szép volt jó volt...mint mindig :D

Nekem is tesztett 2 GSi-vel is mehettem. ;) :blink:

Elküldve

jó volt meg minden,köszi Gelko, hogy kihoztad a kerekeket!!!

Bezabáltam 8 sajtbúrert meg 1 nagy krumplit....szar ez a mekkdonalds, de mégis eszem :rolleyes: ;)

halliihalleerrr :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.