Albert Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Szép napot, Kedves Mindenkik! Csütörtöki míííting??? Peace Fél nyolc - nyolc között kint vok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tegnap is megvolt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tegnap is megvolt... :D Micsoda?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :D Szerinted... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nem kő' mindig dicsekedni!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Tegnap is megvolt... ;) Örülünk hogy öreg korodra is ilyen jól megy a családi élet. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :) :D ;) Minek mindig ilyen félreérthetően beszélni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Bizonyos kor felett az öregek már a napi 1 tuti, biztos székletnek szoktak így örülni! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Inkább legyen már a Lurdy tali a téma... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 OK! Mi volt, elhozta Balázska a gépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Igen össze is nyálaztuk rendesen... ..szép ótóóó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 ..szép ótóóó.... jó ótóó... :) OFF Hívjuk ezentúl Balázst Szarvasvadásznak! Volt egy jó kis film ezzel a címmel.OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ja, csodaszép ótóóó! Ki is próbáltuk hétfő este jóóóól! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Ja, csodaszép ótóóó! Ki is próbáltuk hétfő este jóóóól! ;) Csak tökre hangos. Hangosabban ketyeg a mocija mint a enyém :rolleyes: Azéé tetszik. 150LE TD.... Azért majd érdekelni fog a fogyija, kiváncsi vagyok. Amig ti fent kajáltatok, mi motorháztetőt cseréltünk össze 2 Kadetton ;) Csak azt nem tudom mér a pocsolyában :blink: Meg Peti úgy megnézte a vonószemtakarókat, hogy tegnap végre nekiállt csinálni :D Hazafelé mellénk állt Hungárián Jerry (ex nagyonszép GSi-tulaj) és jót dumáltunk piroslámpánál ;) Nem bánnám ha már rövidgatyában lehetnénk az esti talikon kint a parkolóban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 ..szép ótóóó.... jó ótóó... :blink: OFF Hívjuk ezentúl Balázst Szarvasvadásznak! Volt egy jó kis film ezzel a címmel.OFF A robert de niroval. Én 900-ért vettem meg a dvd-t. Szánalmas. De nem a Lurdyban vettem OFF... csütörtökön én is összenyálaznám FB szép új autóját.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 A robert de niroval. Én 900-ért vettem meg a dvd-t. Szánalmas. De nem a Lurdyban vettem OFF... csütörtökön én is összenyálaznám FB szép új autóját.... :rolleyes: énis megyek nyálazni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Nem bánnám ha már rövidgatyában lehetnénk az esti talikon kint a parkolóban :blink: Jáj.. ne is mond.. tegnap hajnali 4kor buheráltunk egy gsi-t... nem fagytunk meg cseppet se.. de ez itt OFF :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ha jön vki csütörtökön Lurdytalira akkor tudna olyan "inbusz" kulcsot hozni amivel a C20Xe moci gyertyafedelét(asszem az a neve) le lehet szedni????? Remélem nem írtam hülyeséget.... KÖSZI :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 akkor megint lesz csütörtökön lurdy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 akkor megint lesz csütörtökön lurdy?? Ha már így alakult, akkor este kinézek én is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ha jön vki csütörtökön Lurdytalira akkor tudna olyan "inbusz" kulcsot hozni amivel a C20Xe moci gyertyafedelét(asszem az a neve) le lehet szedni????? Remélem nem írtam hülyeséget.... KÖSZI :rolleyes: :blink: ;) Talán ha nem hagytam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ha jön vki csütörtökön Lurdytalira akkor tudna olyan "inbusz" kulcsot hozni amivel a C20Xe moci gyertyafedelét(asszem az a neve) le lehet szedni????? Remélem nem írtam hülyeséget.... KÖSZI :blink: ;) :D Imbusz inkább :rolleyes: . Ha megyek , mindig van nálam. De véletlenül nem TORX?? Igaz, az is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Falmászás után benézek, 9re ott vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ha már így alakult, akkor este kinézek én is. :rolleyes: viszek neked dévédétet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Imbusz inkább :D . Ha megyek , mindig van nálam. De véletlenül nem TORX?? Igaz, az is van. Ha Én azt tudnám........ :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts