opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 "- Doktor úr! Mi is a neve annak a német úrnak, aki állandóan mindent elpakol otthon? - Alzheimer, asszonyom... " :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ezé van neked 1300 hozzászolásod :) :oops: halihó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Sztem is jó volt, végül csak lett mozi? Atommanó....gratulálok! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 jah! Gabi vezetésével 2200 töl nézték páran a filmet...2000 helyett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ....Atommanó....gratulálok! :) :) :).... Én meg neked :wink: :o No persze Antinak is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 jah! Gabi vezetésével 2200 töl nézték páran a filmet...2000 helyett.... Szó sem volt arról, hogy este 8-kor megyünk moziba :!: Ugyanis a szóbajöhető lehetőségek megtekintése után mindeki másként nyilatkozott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 20:00 Holnapután. :) Addamsky! Másik topic... Ne legyél türelmetlen! :) erre gondoltam.... de végül is mind1 jot dumáltunk oszt jovan.....meg ettünk(már aki) ...volt 2 sztrájkolonk Renzso és Agressor személyében.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ....erre gondoltam.... Jóska pedig a Kill Bill 2.-t írta. Gabi szava azért nem szentírás :wink: Azt már nem is mondom, hogy a "jelentkezési lapon" sok kérdőjel szerepelt azon helyen, ahol máskor a megtekintendő film található. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 sztem most má ne lovagolj rajta....tök8....mindenki jol érezte magát ...ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Ugye aki nem tud reggel aludni! Aztán meg haza kell menni ha köpött a maci! :) Szerintem jó volt így: autóknál trécsparty :arrow: kajálás :arrow: trécs ezerrel :arrow: mozi ... És fél egykor haza is indultunk... :) Mi ez a sok gratuláció? Barátnőkre/Asszonykákra vonatkozik :?: Akkor Én is beszállok, mindenkinek gratula, aki hozta a párját! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 sztem most má ne lovagolj rajta....tök8....mindenki jol érezte magát ...ennyi... Te kezted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ....Akkor Én is beszállok, mindenkinek gratula, aki hozta a párját! :).... TE persze - szokásod szerint - megint jól helyezkedtél :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Ja, és lassan ki is találhatnánk egy következő időpontot, hogy kissé szervezettebb formában mehessen a dolog... Mondjuk június 15-e, kedd, 19h? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Ébren kellett tartani Atommanónét... Szegény nagyon fáradt volt... :) Bár lehet hogy csak jobban lefárasztottam a poénjaimmal. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Ébren kellett tartani Atommanónét... Szegény nagyon fáradt volt... :)Nehéz úgy nem ébren maradni, ha valaki állandó jelleggel kalimpál az orrod előtt, miközben regél a csodaszavasról, mert ilyen mozdulatok láttán, öszönösen érzed, hogy veszélyben az életed :) Bár lehet hogy csak jobban lefárasztottam a poénjaimmal. :oops: Ááááááááá, hogy jut eszedbe egyáltalán ilyesmi ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Milyen csodaszarvasról vakerálsz itten? Mennyé aludni, jót fog tenni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ....Milyen csodaszarvasról vakerálsz itten?.... Azt neked kell tudnod Andersen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 .....meg ettünk(már aki) ...volt 2 sztrájkolonk Renzso és Agressor személyében.... :) Márpedig én NEM ESZEK junkfood-ot! :evil: :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Nana!!! :) Több opeles asszonyka is jöhetne legközelebb, hogy ők is meg tudják tárgyalni valakivel a zoknistoppolás rejtelmeit... :wink: Üdv.: Atomfamily :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Ennyi asszonka még nem volt sosem Lurdy talin, úgyhogy rekordot döntöttek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 pedig én is gondoltam, hogy elviszem az oldalbordámat.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Aggressor ! ezt mitha már mondtad volna....csak még nem fejtetted ki a lényegét....miért tré ez a kaja? ize nem tetszik vagy amiböl/ahogy össze állitják? Mélykék akkor dobjuk kukába ezt a "vitát".... 8) csao all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Agressor ! ezt mitha már mondtad volna....csak még nem fejtetted ki a lényegét....miért tré ez a kaja? ize nem tetszik vagy amiböl/ahogy össze állitják? Semmi különös, csak valamilyen elvekhez tartania kell magát az embernek! :) Több helyről is hallottam, hogy mindenféle szemétből darálják a húsokat... azért az íze jó... :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Thx a gratulákat. Eccer jövök minitalira, azt máris rekord van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Agressor rögtön le is robbant. Milyen ciki már talin autót szerelni... :) :) :) http://kep.tar.hu/bazscalibra/images/pic5274595.jpg ha érdekel valakit pár kép: http://kep.tar.hu/bazscalibra/index.phtml?aid=27652440 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts