Zorro_16V Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nyugi, este te is vigyorogsz majd. Addig már egyet se kell aludni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Megkértem Dinyt vegye fel nekünk (Raccené+Racce+én) a jegyeket, mert mink csak 7 és negyed nyóc közt érünk ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Akkor találkozó lent a parkolóban a szokott helyen??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Akkor találkozó lent a parkolóban a szokott helyen??? Ha gondolod, te fagyoskodhatsz kint is :) Egyedül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Ha gondolod, te fagyoskodhatsz kint is :D Egyedül ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszönöm mindkét hozzászólónak az építőjellegű és hasznos hozzászólást.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Koszonjuk a szervezest Zorronak, nekunk nagyon teccett. Szerintem az elso resz picit jobb volt (bar lehet hogy csak azert mert abban nem voltak ismertek a karakterek), paromnak pedig ez tetszett jobban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 igen köszi Zorronak, hogy megint nyakába vette a szervezés problémáit és 29-en emiatt jól szórakozhattunk :D mondjuk az első nekem is jobbna tetszett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Köszi Zorro a szervezést, nagyon jó volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Nekem ez is ugyanolyan lelki felüdülést okozott, mint az első rész. :) :D ;) Köszönjük Zorronak a napközi lebonyolítását! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Én is csak ismételni tudom az elöttem szólókat... thx Zorro :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Egészségetekre! Zorro, a napközis tanárbácsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Január 26. csütörtök este fél nyolctól mélygarázs kijárati oldal ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Ákos 2. Albert 3. 4. 5. ... .. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Január 26. csütörtök este fél nyolctól mélygarázs kijárati oldal ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Ákos 2. Albert 3. Gsi.Tamás 4. 5. ... .. . -------------------- Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 szóval akkor holnap lurdy... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Január 26. csütörtök este fél nyolctól mélygarázs kijárati oldal ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Ákos 2. Albert 3. Gsi.Tamás 4. Greg 5. ... .. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 1. Ákos 2. Albert 3. Gsi.Tamás 4. Greg 5. Agressor26 6. FBalázs ... .. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Hey! Meséjjjetek, milyen volt? A feliratkozás alapján, asszem, elfértetek a parkolóban... :) :D Volt vmi érdemleges a mínuszokon kívül? Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sokan voltunk megint (többen mint akik feliratkoztak)! Ja és DÖG HIDEG VOLT ezért egy páran felentek Mc-izni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sokan voltunk megint (többen mint akik feliratkoztak)! Ja és DÖG HIDEG VOLT ezért egy páran felentek Mc-izni. Ya, akkor a szokásos... Bakker, jöjjön már a tavasz!!! ÚÚÚtálom a hideget! Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Aki a hideget nem szereti, hóember nem lehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 most csütörtökön lesz vmi ? mert most én is ráérnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 persze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 most csütörtökön lesz vmi ? mert most én is ráérnék :D Akkor nem lesz semisemnem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 őőőőő... lehet settenkedni off wágennel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 őőőőő... lehet settenkedni off wágennel? :D Persze, gyere csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts