mélykék76 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 én meg azthittem hogy a Zorró ... :blink: Reá gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ismét jól szét cinkeltük egymást, de azért jót is beszélgettünk! Új GSI tulajdonos is van a klubban aki bemutatta autóját! A Subi tulajok is megtiszteltek jelenlétükkel és köszi, hogy egy-két csorgónyálú embert megautókáztattak! Szép volt jó volt jövőre is tartsunk ilyen kis összejöveteleket! Ákos itt vannak a videok a felnikről amiröl beszéltem! Persze az ár amit mondtam gumi+felnire azt a Flash-ből néztem annó! Nagyon nem kellett bemutatni, megnéztétek hálisten :blink: Valaki meg hazafelé Hungárián durván eltépett mellettünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Mesélj ki vót az? Mi az, hogy durván? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Jók ezek a felni videók. Milyen árban mennek ezek a felnik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Mesélj ki vót az? Mi az, hogy durván? Há ize egy csóka, fehér GSI Astrával, de szerintem pecázni volt a lelkem, mert nagyhohohóóó sapi volt a fején :) :) Dúrván csak annyit jelent, hogy gyorsan cikkcakkban, mint az ökörhugyozás :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 A schmidt felniket én is néztem, mert bejönnek, hátmég a radinox eljárással készült darabok...:-) Csak drága...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Persze mert ki kelett keverednem a tömegből (tömeg iszonyom van :blink: )aztán az élre álva visszavettem és szép normál megengedett tempóban lehetett haladni. Utálom amikor szüttyögnek elöttem (nem a Kadettosok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Csütörtökön akkor 90%, hogy megint jönne a műanyagos srác, akit mondtam GSi topikban. Vonószemtakaró + minden más (Redinek karbon cuccok :blink: ) ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 nah faxa :blink: max ha fagyoskodtok sokáig akkor tudok odaérni....de elég esélytelen... viszont halkan jegyezném meg, hogy jan 16-tól kezdik nyomni az Üvegtigris 2-t...lehet el kellene skezdeni szervezkedni, hogy pár nappal előtte tudjunk jegyet rendelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Miért meddig dolgozol? Gyalog mész és azért nem érsz oda? Mert én kb 19-kor indulok ha gondolod elmegyek érted csak híjjá fő napközben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 nah faxa :blink: max ha fagyoskodtok sokáig akkor tudok odaérni....de elég esélytelen... viszont halkan jegyezném meg, hogy jan 16-tól kezdik nyomni az Üvegtigris 2-t...lehet el kellene skezdeni szervezkedni, hogy pár nappal előtte tudjunk jegyet rendelni ezt jó ötlet Redi.......már 2en vagyunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ezt jó ötlet Redi.......már 2en vagyunk :blink: mehetünk..17.én vizsgázom.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Miért meddig dolgozol? Gyalog mész és azért nem érsz oda? Mert én kb 19-kor indulok ha gondolod elmegyek érted csak híjjá fő napközben! egyéb projekt van, most nem meló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szerintem ott leszünk egy darabig, mivel utána karaokeezni megyünk XVI-ba, és az csak 10-kor kezdödik, igaz Racce? :) Fagyoskodni meg nem fogunk a mélygarázsban. Sanyi a király :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Az üvegtigrisre télleg kéne szervezni vmi közös örvendezést. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Jaja, abban én is benne vagyok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Engem is erdekelne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 ma reggel láttam egy plakátot, hogy nem 16 hanme 19.-e tehát még több türelmet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 este lurdy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 ma reggel láttam egy plakátot, hogy nem 16 hanme 19.-e tehát még több türelmet :blink: És ma évadnyitó Lurdy tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Erröl van nagybaszó már pár napja! De a gyengébbek kedvéért: -------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli parkló -------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 ---------------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli mélygarázs ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. Áki 3. Redi 4. Műanyagos Peti sajnos nem :blink: 5. Racce 6. Diny 7. Albert 8. Kadettklub - mint mindig . . . .. Szerintem elég sokan csak 8-tól jönnek! (én is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 ---------------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli mélygarázs ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. Áki 3. Redi 4. Műanyagos Peti sajnos nem 5. Racce 6. Diny 7. Albert 8. Kadettklub - mint mindig 9. Opel16v (olajjal együtt) :blink: . . Én is csak 8körül érkezem sztem... hol kell menni a kagylós kút felől?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 ---------------------------------------------------------------------- LURDY 2006.01.05. 19:00-tól Kagylós kút felöli mélygarázs ---------------------------------------------------------------------- 1. Gsi.Tamás 2. Áki 3. Redi 4. Műanyagos Peti sajnos nem 5. Racce 6. Diny 7. Albert 8. Kadettklub - mint mindig 9. Opel16v (olajjal együtt) :blink: . . Én is csak 8körül érkezem sztem... hol kell menni a kagylós kút felől?? Szokott helyen nem mész le a pincébe vagy balra a szabadtéribe, hanem egyenest, aztán jobbos, mintha a K.K.-ra mennél, van először egy teherbeálló beljebb, s rögtön utána egy ugyanolyan lehajtó, mint a másik. Az az. De most jut eszembe, megváltozott a Lurdy parkolás!!!! Behajtani csak a régin, kihajtani pedig ezen a másikon lehet!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Szeretnék kérni egy transzportot... mondjuk Szentendréről, az egyszerűség kedvéért :blink: Valaki meg tudja oldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts