Racce Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Szandi + Anti, Cabrióval, mert a GSI halott...:-( 6. Npasi 7. Racce + Raccenéni Energeevel 8. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Szandi + Anti, Cabrióval, mert a GSI halott...:-( 6. Npasi 7. Racce + Raccenéni Energeevel 8. redi 9. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Szandi + Anti, Cabrióval, mert a GSI halott...:-( GSI is still alive...:-) 6. Npasi 7. Racce + Raccenéni Energeevel 8. redi 9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Szandi + Anti, Cabrióval, mert a GSI halott...:-( GSI is still alive...:-) 6. Npasi 7. Racce + Raccenéni Energeevel. Örülök, hogy láthatom a GSI-t Anti 8. redi 9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Ha sokáig kintvagytok, talán kiérek én is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 a shell kút felőli garázsba gyülünk? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Há valahol csak megleljük egymást... felőlem lehet ott is... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Szandi + Anti, Cabrióval, mert a GSI halott...:-( GSI is still alive...:-) 6. Npasi 7. Racce + Raccenéni Energeevel. Örülök, hogy láthatom a GSI-t Anti 8. redi 9. sajnos asszem nem fog menni.... cégeskaja lesz 7 től.... de megláttyuk mikor végzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 És ez most derült ki... :D :) :blink: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 És ez most derült ki... :D :) :blink: :) :lol: ez nem hivatalos géges buli, csak a cég nem finansziroz ilyet, és a kollegák ma estére lefoglaltattak asztalokat a görög étterembe... szóval igen, ugy 2 órája szóltak hogy kaja parti lesz a kedves kollegákkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Mélygarázs. Gyere Ákos, mert szvsz tízig ott leszünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 nemjött....pedig még nem is láttam a kupét :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 áááááá. abba a dolgozó lány görög étterembe olyan lassan hozták ki az amugyis kis adagokat jó drágán... :) 1/2 11 kor sikerült elszabadulnom a kajáldából, akkor meg már legalább 2 órája kellett volna aludnom, így ez elmaradt.... :D NE HARI RÁM!!!!!!!!! amugyis az Astra F fel voltam, mert sajnos a Coupéhoz nem jutok hozzá.... családi terror van otthon :lol: :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Kár, de ezexerint legalább az étteremben jól érezted magad :blink: Megkaptuk Tomitól, hogy csajok vagyunk, vagy pizsiosztásunk vagy mi - mivel kilenc után leléptünk (karaokezni a XVI ker-be) Ha úgy alakul, legközelebb jöjjön aki úgy érzi! Lehet röhögni Raccen + rajtam :) Aki látta lent a kombi Kadettot a vidám tulajjal együtt, csak adalékinfóként: Győrből jöttek a tali kedvéért, és C20NE van a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 na Én is ide találtam a fóromra bár nem volt 1szerű...... Mellékesem megjegyzem hogy legtöbb autó, igaz rövid ideig de kadettból volt Ilyen se fordult még elő jeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Majd igyexünk változtatni ezen, meg hát jön a jóidő és akkor a Papírkutyák nem maradnak otthon...Na akkor tessék felkötni a gyatyót és többen lenni... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Bocs h itt vacakolok csak nem tom berakni a képt a felhasz név alá Majd igyexünk változtatni ezen, meg hát jön a jóidő és akkor a Papírkutyák nem maradnak otthon...Na akkor tessék felkötni a gyatyót és többen lenni... :) :blink: okés azt beismerem h astrából lesz mindig is a legtöbb...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 ....Bocs h itt vacakolok csak nem tom berakni a képt a felhasz név alá.... Beállítások > Személyes adatok, ott az "Avatar beállítások" opció. Avatar max. 120x120, lehet : gif,jpg,jpeg,png Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 és úgyis beméretezi a fórum, ha esetleg nagyobb :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 és úgyis beméretezi a fórum, ha esetleg nagyobb :blink: Sikerült!!!!!!!!!! 6almas élmény számomra........ Köszi.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Sajnos húzós volt a csütörtököm, este tízkor értem a szállásra, és akkor még koszos, és éhes voltam mint egy disznó. Bocs, hogy nem mentem, pedig én voltam a felbújtó! Majd máskor, ha nem dolgozni megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Opelosfater csinált pár fényképet Lurdynál - főleg Kadettok vannak rajta. Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Na meg az első kép....:-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Érdekel valakit ma egy Fűrész 2 nézés a Lurdyban? :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Érdekel valakit ma egy Fűrész 2 nézés a Lurdyban? :) :blink: Az elsőben mi volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts