Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 - "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... - 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. Szandi + Anti + még valaki :-) 4. mk76 5. 6. 7. 8. 9. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 - "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... - 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. Szandi + Anti + még valaki :-) 4. mk76 5. Kadettos arcok 6. 7. 8. 9. .... Múltkor lent taliztunk, és nem volt hülyeség, mert az autók körül tudtunk maradni, és nem fagytunk agyon. Távirányitős kisautót is hozott Lacee. Lent leszünk, avagy fent? 8) Jujj de kiváncsi vagyok a modern dizájnyos autókra!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Múltkor lent taliztunk, és nem volt hülyeség, mert az autók körül tudtunk maradni, és nem fagytunk agyon. Távirányitős kisautót is hozott Lacee. Lent leszünk, avagy fent? 8) Jujj de kiváncsi vagyok a modern dizájnyos autókra!!! :lol: Mennyien voltak a mélygarázsban mutkorrrrrrrrrrr ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Mennyien voltak a mélygarázsban mutkorrrrrrrrrrr ? 5 sorral feljebb :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 5 sorral feljebb :roll: Rossz napod van ? :lol: Ha full televan a garázs akkor is ott lehet álldogálni az autók mellet, és lehet távirányítós autót hozni. ui: az nem lebaxás, hogy néd meg itt-ott, olvasd el ezt-azt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 a másik garázsba kő menni, a shell kut felöli oldalon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ja, hogy rajtunk kívül mennyien voltak? Ahogy bejössz a Shellkútnál és ott a Lurdy mellé beérsz - jobbra kanyarodva - van egy lejárat 1ből. Mi ott mentünk le, és ott egyből balra megálltunk. Csak mi voltunk azon a részen, rajtunk kívül senki. Ez ott mindig igy van, mert messze (50 méter) van a lift :lol: az ui jogos, javitottam is egyböl amit beirtam.. nem is láccik már, még az sem hogy szerkesztettem, de úgy látszik mindent lácc :lol: Parancsoljatok, le is rajzoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ja, hogy rajtunk kívül mennyien voltak? Ahogy bejössz a Shellkútnál és ott a Lurdy mellé beérsz - jobbra kanyarodva - van egy lejárat 1ből. Mi ott mentünk le, és ott egyből balra megálltunk. Csak mi voltunk azon a részen, rajtunk kívül senki. Ez ott mindig igy van, mert messze (50 méter) van a lift :lol: az ui jogos, javitottam is egyböl amit beirtam.. nem is láccik már, még az sem hogy szerkesztettem, de úgy látszik mindent lácc :lol: Akkor nézzük meg azon garázst, amit Ákos meg te említettél :lol: Ott tartunk hogy: - "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... - 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. Szandi + Anti + még valaki :-) 4. mk76 5. Kadettos arcok 6. 7. 8. 9. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 ------------------------------------------------------------------- "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. Szandi + Anti + még valaki 4. mk76 5. Kadettos arcok 6. Gsi.Tamás 7. 8. 9. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 :lol: :lol: :lol: ;) :D :D :D :D :D :D :D ------------------------------------------------------------------- "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. Szandi + Anti + még valaki 4. mk76 5. Kadettos arcok 6. Gsi.Tamás 7. 8. 9. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 http://kadettklub.hu/kepek/lurdy/lurdyge.jpg :lol: :lol: :lol: ;) :D :D :D :D :D :D :D ------------------------------------------------------------------- "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. Szandi + Anti + még valaki 4. mk76 5. Kadettos arcok 6. Gsi.Tamás 7. Racce+Raccenéni+Energeee 8. 9. .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 ------------------------------------------------------------------- "G Coupe + OPC kukkoló" Tali, Lurdy-Ház, 2005.12.08 ...........................tali : 19.00 óra......................... ------------------------------------------------------------------- 1. hexe + Juhuuu 2. nyuszmusz + voszi 3. Szandi + Anti + még valaki 4. mk76 5. Kadettos arcok 6. Gsi.Tamás 7. Racce+Raccenéni+Energeee 8. Gelko csak kiugrik egy kicsit :lol: 9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Ha lészen ma is tali, sajna nemigen fogok tudni kimenni, hacsak vki ki nem visz XVI-ból (haza már szereztem fuvart) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Na hi! Karácsonyi tali mondjuk 22-én este? :lol: Bár én túl korán biztos nem érek oda. Max este nyócra. (akár egy kanna Metabondot is vennék ;) ) A válaszokat gyorsan-gyorsan, mert holnap estétől nem nagyon leszek online! :lol: Ja, és sajna OFF autóval fogok megjelenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Sehol senki? :lol: Vagy még túl korán van ehhez? Vagy túl közel van a karácsonyhoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Én is benne lennék. Szerintem 4-5 Kadett lesz kint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Én is benne lennék. Szerintem 4-5 Kadett lesz kint... Remélem nem leszek egyedül! (remélem időben kiérek!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Sehol senki? :lol: Vagy még túl korán van ehhez? Vagy túl közel van a karácsonyhoz? :lol: pályázol a matricákra miiiiiiiii???????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 pályázol a matricákra miiiiiiiii???????????? :lol: Na ná!!! :lol: Most már nagyon vágyom rájuk! :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogyo Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Ha minden igaz, akkor rám ish számithattok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Tudom mindig ezt mondom, de húú de sok Kadett lesz. Úgy tűnik, még Győrből, és Dunaújvárosból is "elugranak" így Karácsony előtt megnézni a pösti arcokat. ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. 6. 7. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Szandi + Anti, Cabrióval, mert a GSI halott...:-( 6. 7. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ============================ Karácsonyi Lurdy tali dec. 22-én 19:00-tól ============================ 1. Albert + kábé 7-8 Kadett (köztük 2-3 Opelklubos) ami olyan 15 embert jelent ha minden jól alakul! 2. ivannorbi 3. Gsi.Tamás 4. Kati és Áki 5. Szandi + Anti, Cabrióval, mert a GSI halott...:-( 6. Npasi 7. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts