Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

falmászás? mi van?

én nem tom, mikor lesz a lurdy, de szerintem bori

bár még nem tom, asszony nem szervezett-e valami mást :roll:

Elküldve

értem 7-re jöhet valaki a szállodába, ez lett sajnos a feltételel a mászásnak, és haza kell, hogy dobjon, így 8-ra ott tudunk lenni bőven!

De csak ha nem gond valakinek!

Vendégem egy sörre az illető! :-) :-)

Elküldve
BAZS: Mi az a bori???

boráros tér

amúgy ez most falmászás lesz? mer akkor nem megyek :arrow: az nekem túl sportos dolog, ellenkezik az elveimmel :lol:

Elküldve

Normál esetben így is van ahogy Bazs mondja, de most nem teljesen:

Tompa u felől bejössz, és balra bejössz az Angyal u.-n a Tűzotó fele, (behajtani tilos van kinnt kivéve Hotel! De hát Te hozzám jössz... :-)

Utána pedig Árpád híd budai hídfő! Ez azt jelenti, hogy normál esetben háromnegyed 8-ra már ott is lehetünk a mászokában!

Elküldve

Nekem is kellene egy transzport... :twisted:

Még nem tudom, hogy alakul az estém, mikor tudok elindulni Szentendréről. Haza kell mennem mindenképp, onnét talán Antihoz be tudok esni 7ig... Feltéve, hogy beférek hozzátok

Elküldve

Most akkor mivvaa??? Mi lesz ma este??? Mer émmán elvesztem. Megmásszátok a Lurdy falát? :shock:

Lesz, vagy nem lesz? Ááááááááá

Elküldve
OK. TELO, te nem jössz?

Engem annyira nem vonz a falmászás. Szeretnék 2x5 ép ujjat megtartani a gitározáshoz... :roll: :lol:

Elküldve

Falat kaparni??? Dehhogy megyek! Még a végén leestek! :lol:

Most akkor Lurdy tali helyett van falramászás??? :puppydogeyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.