opel16v Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Biztos másodállásban szextelefont működtet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Én sem fogok 19-re odaérni, kicsit kések. Azért fél8ig megpróbálok odaérni. :) jómagam is kb. 1/2 8-ra érek a helyszíre. Nejemmel együtt :!: :arrow: :idea: :idea: :idea: :?: :oops: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Jóska! Félsz mi? :) Ne aggódj, nem leszel beárulva... 8) Jó gyerek voltál, nem ittál, nem hangoskodtál, este 10kor lefeküdtél (egyedül)... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 :) :) :) :o :D :P ;) :D :D :D látom érted az üzenet burkolt mondanivalóját :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Én ne érteném? Hisz' azt is t'om, mitől drágább az egy bubis! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 az ugy helytállo hogy : hungárián gyüvök (lehel ut felöl) , shell kut elött dobok egy jobbost utána koppanásig és ott megint jobbra oszt onnan má csak rá kö gyünnöm h 1 es v kettes parkoloban vagytok?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Lacee! Lurdy és Praktiker között jössz be a Könyves Kálmánról (Hungária folyt.). Aztán rögtön be jobbra a Lurdy mögé. Ott van egy nagy szabadtéri parkoló, annak abban a csücskében vagyunk, ahol befordulsz a főútról. (Villamossínek felől) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Há testvíreim... esik az esső! Mi lesz most? (talán mennyünk az önkómányzathó segíjjér'?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Há testvíreim... esik az esső! Mi lesz most? (talán mennyünk az önkómányzathó segíjjér'?) FBalazs! Az embör azé kezdett házat építeni ho ne ázzon mög. Ott is van ijjesmi ha jól emlékszöm... :) Be kő meni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 oksa Gabi kösz! max keringek egy pár orát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Ne aggódj, nem leszel beárulva... 8) 8) esik az eső... 8) :arrow: :) :!: :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 - ???????????????, Lurdy-Ház, 2004.06.02, 19.00 óra - 1. Mélykék76 2. Opel16v 3. Lacee 4. 5. bazs 6. Jóska 7. uhuhu 8. Iqbéla (tyűha, majdnem lemaradtam, nem csak az "országos" talitopicot kell nézni ) 9. renzso 10.Atommanó+né 11. 12. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 jó volt a MINI tali remélm, mindenki jóllakott :!: :!: :!: :) :) :) :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2004 jó volt a MINI tali remélm, mindenki jóllakott :!: :!: :!: :) :) :o :wink: :twisted: Szvsz is jó volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Szvsz is jó volt :) Azt hittem neked nem tetszett... :roll: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Szvsz is jó volt :) :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Szerintem is jó volt a tali, most már hogy jó idő van :!: , kellene sűríteni ezeket az összeröffenéseket. :) Film is teccett. Utána tudtam értékelni a kinti 14 fokot. :) Jóska! Párod valahonnan nagyon ismerősnek tűnt. Honnan valósi? Sajnos nagyon lefoglalt a technikai megbeszélés a környéken ülőkkel, és nem tudtam megkérdezni tőle, meg korán el is húztatok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Jóska! Párod valahonnan nagyon ismerősnek tűnt. Honnan valósi? Sajnos nagyon lefoglalt a technikai megbeszélés a környéken ülőkkel, és nem tudtam megkérdezni tőle, meg korán el is húztatok. :) :) lehet, akár ismerős is, majd legközelebb megtárgyaljátok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Jön legközelebb is? :) Azért látom szolidálós fajták az Opeles asszonkák, hogy ilyen jól tűrik az Opel-összeröffenéseket, meg a témáinkat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Jön legközelebb is? :omuszáj lesz neki... 8) Azért látom szolidálós fajták az Opeles asszonkák, hogy ilyen jól tűrik az Opel-összeröffenéseket, meg a témáinkat. :D inkább konszolidálós :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 jaham jo volt sztem is....kár h nem néztük 1ütt meg a filmet....még jo h azé indultunk ...min1 maj next time.... Redline! haza felel mentem mögötted oszt majdnem befordultam oda ahol te lax :) aztán rájöttem h én nem ott lakom:D Aggressor neked meg talán igértem vlmit de már elfelejtettem h mit :) ha te még emléxel akko mond el légy oly szives :) csao all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Agressor neked meg talán igértem vlmit de már elfelejtettem h mit :) ha te még emléxel akko mond el légy oly szives :o Azt mondtad tudsz kölcsönadni 100.000 forintot 3 hónapra kamatmentesen... :roll: :) :) Renccám... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 én ugy emlékeztem hogy 3 kiló és ajándék ...szal nem kell vissza adnod....de ha te igy emléxel akkor ám legyen :) szal rencám...télleg...mikó kő und 2db kő vagy csak 1 db elöre? hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Csak előre kell, valamelyik péntek este összefuthatunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 oksa! akkor azt majd pü -ben vagy SR topikban +beszéljük....emlékeztess mert mindent elfelejtek....mi is a neve annak a gyoccernek amit szednem kéne?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts